Whiteaway konkurrence - Vind en Wilfa ismaskine til hj. lavet is.

Whiteaway konkurrence – Vind en Wilfa ismaskine til hj. lavet is.

Ja, vi er knap nok gået ind i det nye år før vi begynder at se frem mod sommeren. En ismaskine er i hvert fald noget de fleste der har én benytter om sommeren. Medmindre selvfølgelig at man skal preparere pister til skiløberne.

Nu har Whiteaway gang i en ny konkurrence på deres Facebook side, som efterhånden har vist sig at være yderst gavnligt for dem som virksomhed.

Når man får tæt på 4000 kommentarer, så når ens opslag ud til hundredetusind af danskere, så det er en billig markedsføring.

Det betyder desværre også for dig at du har 1/4000 chance for at vinde – Hvilket ikke lyder af meget. Men hvis du har læst så langt som hertil, hvorfor så ikke scrolle ned i bunden og klikke ind til konkurrencen, hvor du kan deltage.

Hvis du vil have endnu flere konkurrencer, skal du bare komme tilbage til Konkurrencer Nonstop’s forside, hvor der altid vil være mere at finde.

Jo flere gange du deltager, jo større chance har du for at vinde en gevinst før eller siden.

Sådan deltager du i Whiteaway konkurrence:

For at deltage i konkurrencen fra White away, skal du gå ind på linket herunder, like deres side og skrive hvem du gerne vil invitere på lidt hjemmelavet is.

Vinderen bliver fundet d. 30. januar, og de plejer at gøre det, at de skriver en kommentar på det opslag der har vundet, så vinderen får en notifikation. Det kan også være at de laver et nyt opslag med et billede hvorpå vinderens navn står, så du skal lige holde øje omkring d. 30. januar om det blev dig der vandt ismaskinen.

fødselsdagsspil

 

Tidligere Whiteaway konkurrence: Vind en Magimix foodprocessor

Held og lykke

 

Deltag i konkurrencen

Relaterede opslag:

Moccamaster konkurrence – Vind en Moccamaster model KBGC982 …

Whiteaway konkurrence – Vind en Magimix foodprocessor I denne whiteaway konkurrence kan du vinde en fin Magimix Foodprocessor. Jeg.

Hjemis skrabespil – vind 100 kr. eller 1500 kr. i Hjem-is’ konkurrence

Whiteaway konkurrence – Vind en Magimix foodprocessor I denne whiteaway konkurrence kan du vinde en fin Magimix Foodprocessor. Jeg… Bilka Bistrobanko …

Simba Games lykkehjul – Spin hver dag og vind fede præmier

5. nov 2016 Whiteaway konkurrence – Vind en Magimix foodprocessor I denne whiteaway konkurrence kan du vinde en fin Magimix Foodprocessor. Jeg.

Black Friday konkurrence fra Power – Vind fede præmier

Whiteaway konkurrence – Vind en Magimix foodprocessor I denne whiteaway konkurrence kan du vinde en fin Magimix Foodprocessor. Jeg… kims konkurrence …

fødselsdagsspil

fødselsdagsspil

0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?