Whiteaway konkurrence - Vind en Wilfa ismaskine til hj. lavet is.

Whiteaway konkurrence – Vind en Wilfa ismaskine til hj. lavet is.

Ja, vi er knap nok gået ind i det nye år før vi begynder at se frem mod sommeren. En ismaskine er i hvert fald noget de fleste der har én benytter om sommeren. Medmindre selvfølgelig at man skal preparere pister til skiløberne.

Nu har Whiteaway gang i en ny konkurrence på deres Facebook side, som efterhånden har vist sig at være yderst gavnligt for dem som virksomhed.

Når man får tæt på 4000 kommentarer, så når ens opslag ud til hundredetusind af danskere, så det er en billig markedsføring.

Det betyder desværre også for dig at du har 1/4000 chance for at vinde – Hvilket ikke lyder af meget. Men hvis du har læst så langt som hertil, hvorfor så ikke scrolle ned i bunden og klikke ind til konkurrencen, hvor du kan deltage.

Hvis du vil have endnu flere konkurrencer, skal du bare komme tilbage til Konkurrencer Nonstop’s forside, hvor der altid vil være mere at finde.

Jo flere gange du deltager, jo større chance har du for at vinde en gevinst før eller siden.

Sådan deltager du i Whiteaway konkurrence:

For at deltage i konkurrencen fra White away, skal du gå ind på linket herunder, like deres side og skrive hvem du gerne vil invitere på lidt hjemmelavet is.

Vinderen bliver fundet d. 30. januar, og de plejer at gøre det, at de skriver en kommentar på det opslag der har vundet, så vinderen får en notifikation. Det kan også være at de laver et nyt opslag med et billede hvorpå vinderens navn står, så du skal lige holde øje omkring d. 30. januar om det blev dig der vandt ismaskinen.

 

Tidligere Whiteaway konkurrence: Vind en Magimix foodprocessor

Har du også prøvet at lægge tøj i vaskemaskinen og startet den, hvorefter du finder du af at du lige manglede et stykke tøj du fandt på gulvet i stuen?

Det har Samsung fundet en løsning på med deres “teknologi”

Vind en vaskemaskine med “AddWash”, hvor du kan tilføje vasketøj til maskinen selvom den er startet.

Den koster normalt også lidt mere end en traditionel maskine, men nu kan du altså få den gratis hvis du bliver den heldige vinder.

De trækker en heldig vinder tirsdag d. 14/3 som bliver kontaktet direkte.

For at deltage, skal du like dem på Facebook og skrive hvem der står for tøjvasken hjemme hos dig.

Man skulle ikke tro at der var nogen danskere der kunne finde ud af at ælte en dej. Der er i hvert fald mange der skal have hjælp til det.

Tidens trend går jo på sundhed og det at vide hvad der er i vores madvarer, og det kan man jo nemmest vide hvis man selv har lavet den.

Det er direkte koblet på sundhed (Pga. markedsføringen), men en KitchenAid kan jo egentlig bare det samme. Den vasker ikke op for dig, så du må jo selv vurdere om det kan betale sig.

Men hvis man skal slå mange deje op kan det godt være en bekvemmelighed at få lidt hjælp til det. Og maskinen kan selvfølgelig rigtig mange andre ting end at ælte en dej.

Vind en KitchenAid med Whiteaway i forbindelse med Valentines Day. For at deltage i konkurrencen skal du finde opslaget på Facebook via linket jeg har givet dig herunder blogindlægget. I kommentarfeltet på konkurrencen skal du svare JA eller NEJ med om du fejrede Valentines Day. Du skal også skrive hvorfor.

Gør du dette, så er du med i lodtrækningen når de skal finde en vinder mandag d. 20. februar.

De fleste tager ud af spise på Valentines Day, men med en maskine som denne bliver det jo let som en leg at lave mad selv.

Tidligere konkurrence:

Vind en KitchenAid røremaskine med Sun Maid rosiner.

Er du en bage-prof? Er du typen der ser med når der er Den Store Bagedyst? Du kan lige nu vinde en mega lækker og super praktisk røremaskine fra de altid populære KitchenAid. Præmien har en værdi af 4.600 kr.

Vind en kitchenaid. Du deltager i konkurrencen ved at dele et billede i deres kommentarfelt på Facebook, hvor du bager.

Der er gode chancer, for de trækker nemlig 2 vindere d. 17/10

Vind et køleskab

Deltag i konkurrencen fra Whiteaway og vind et køleskab fra Liebherr i en valgfri farve. De afholder løbende konkurrencer med spændende præmier på Whiteaway, denne gang er det så et køleskab du kan vinde.

De har også 15 % rabat på køleskabe, hvis du netop står og mangler 😉

For at være med i konkurrencen skal du synes godt om dem på Facebook og løse gåden på deres køleskab. (De fleste skriver Tyskland)

Der bliver fundet en vinder på tirsdag d. 1. november.

Vind en støvsuger

Vind støvsuger fra Hoover med Whiteaway.

Nu er det nu, hvis du skal nå at have chancen for at vinde en gratis støvsuger. Denne model har 4 x A mærket  og en af de mest moderne støvsugere der også virker som den skal. Støvsugeren har en værdi over 1000 kr.

For at være med i lodtrækningen skal du finde opslaget på Facebook via linket herunder. Dernæst like det og skrive som en kommentar hvilket støvsugermærke du har derhjemme hos dig.

Der bliver fundet en vinder allerede på torsdag d. 8. september som kontaktes direkte.

Whiteaway kører engang imellem et par spændende konkurrencer.

Denne gang er det et lækkert Sharp køleskab der er på højkant.

Du kan blive vinderen, og det er nemt at deltage. Gå blot ind på linket herunder, like deres Facebook side, udfyld med dine detaljer og vælg hvilken farve du gerne vil vinde. (Konkurrencen foregår ikke på Facebook, men du skal desværre have et login for at deltage)

Der bliver fundet en vinder efter d. 30/6, som bliver kontaktet direkte af Whiteaway.

Der er også tilbud på deres produkter fra Sharp i samme forbindelse, så hvis du vil kigge lidt på det, så gå til deres hjemmeside og søg på Sharp.

Vind en ovn

Ovnen du her kan vinde er en Indbygningsovn med Pyrolyse, et indbygget stegetermometer samt et ovnrum der er ekstra stort.

Det er sådan set nemt nok at deltage. Følg linket i bunden af opslaget ind til deres Facebook opslag. Herinde skal du like deres side og skrive hvilken kage du vil bage i din nye ovn, såfremt det bliver dig der vinder.

Vinderen vil blive fundet på tirsdag d. 7/3 og kontaktet direkte.

Whiteaway udbyder konkurrencen

Konkurrencen udbydes af Whiteaway og ser ud til at have en nypris på 7-8000 kr. – Der er dog en der ligner, som er på tilbud lige nu – Men hvad skal du bruge det til.

Vind en ovn frem for at købe den 😉

I denne BT konkurrence kan det blive dig der vinder en Iphone. VIND EN IPHONE 6s 64GB med BT der fylder 100 år i år.

For at være med i den spændende konkurrence (Som er på en side verificeret af Facebook) skal du svare på, hvor mange røde balloner er der i videoen? ?

De har optaget en 360 graders video hvor de har pyntet fint op i Kongens Have med en masse flotte balloner.

For at være med skal du svare på hvor mange røde balloner der er på deres video. – Et tip kunne være at se på hvad de andre har svaret.

Skriv dit svar i kommentarfeltet. Præmien har en værdi af 5349 kr. og bliver fundet 1. sept. kl. 10

Kitchenaid konkurrence – Vind 1 af 2 kitchenaid

I denne Kitchenaid konkurrence har du 2 muligheder for at vinde. De udlodder 1 på Facebook og 1 på Snapchat.

Linket herunder går til Whiteaways Facebook opslag med konkurrencen. Hvis du også vil deltage på Snapchat, så gå ind på WhiteAwaySnap på Snapchat. Vinderen findes allerede her lørdag, så det er med at skynde sig.

For at være med på Facebook, skal du synes godt om WhiteAway på Facebook og skrive hvilken slags kage der er illustreret på papiret.

Held og lykke

 

0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?