Volkswagen julekalender - Vind præmier for over 20.000 kr.

Volkswagen julekalender – Vind præmier for over 20.000 kr.

Deltag i Volkswagen Julekalender og vind hovedpræmien til en værdi af 20.000 kr.

Igen i år har Volkswagen lanceret deres spændende julequiz som selvfølgelig er til glæde for alle de bil-elskere der findes derude.

Det er en quiz, så du skal være skarp hvis ikke du kan google dig til svaret.

Det handler selvfølgelig om Volkswagen. De har dagspræmier og ekstra store adventspræmier. Og så er der selvfølgelig hovedpræmien som er en kør selv-ferie i deres VW Tiguan. Hvis du er ekspert og klarer deres ekspertkategori i Volkswagen julequiz kan du også vinde en Driving Experience i Østrig.

Vinder du hovedpræmien kan du køre selv i en Tiguan på ferie – Du får et gavekort på 10.000 kr. til en kør selv-ferie og får råderet over en Tiguan i op til 14 dage samt 5000 kr. til dækning af udgifter som f.eks. brændstof mv.

Deltag og se om ikke du kan være den heldige der løber afsted med præmien.

Konkurrencebetingelser.

Tilmeld dig deres Volkswagen julekalender og du er med. Svar på dagens spørgsmål, som du får tilsendt et link til på e-mail.

Når du svarer rigtigt får du et lod i trækningen af hovedpræmien.

Konkurrencen løber fra d. 1. december til d. 24. december.

Hovedpræmien er en kør selv ferie hos HappyDays på 10.000 kr., en Tiguan i op til 14 dage til en værdi af 5000 kr. samt 5000 kr. til dækning af udgifter såsom brændstof, vejafgift mv.

Ekspertpræmien du kan vinde er 2 billetter til Driving Experience i Faistenau i Østrig hvor du får vintertræning i en Golf R samt mad og drikke, overnatning og transport til Østrig tur/retur.

De dagspræmier du kan vinde kan være alt fra elektronik og brugskunst til gavekort. De trækkes lod hos Volkswagen d. 6. januar om hovedpræmien og ekspertpræmien og de daglige præmier trækkes dagligt. Hvis du vinder får du besked direkte på e-mail og bliver offentliggjort på deres hjemmeside for kampagnen.

Onlineski julekalender – Vind 5000 kr. rejsegavekort og andre præmier

Deltag i Onlineski julekalender og vind fede præmier i december. Hovedpræmien er et rejsegavekort på 5000 kr., men der er også mange andre fine præmier imellem. 1. december var f.eks. en valgfri DIEL jakke til en værdi af op mod 3895 kr.

Alle der deltager er med i lodtrækningen. gavekortet på 5000 kr. til OnlineSki.dk trækkes d. 24. december kl. 15.

Kan du ikke få nok af julekalender konkurrencer, så følg med her på hjemmesiden hvor der løbende lægges nyt ud.

HiFi klubben julekalender – Vind præmier for over 80.000 kr.

Deltag på hifiklubbendk2016.julekalender.dk i Hifi klubben julekalender 2016.

Julekalenderen er selvfølgelig lavet for dig der har en god sans for god musik og god lyd. De har bikset de bedste præmier sammen til en samlet værdi af 82.770 kr.

Hovedpræmien har en værdi af 20.000 kr. – Og så er der nye præmier hver dag i december. Det kræver dog lidt, hvis du skal vinde noget alle dagene, men det kan altså lade sig gøre.

Hifi klubben Julekalender er en klassisk julekalender hvor du hver dag skal åbne for dagens låge. Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail hver dag med et link ind til dagens låge. Svar rigtigt på dagens spørgsmål, og du er med i lodtrækningen af dagens præmie.

For hver dag du deltager er du desuden med i lodtrækningen af hovedpræmien som i år består af et anlæg af Bluesound Powernode 2 forstærker, og Dali Opticon højttalere.

Det er selvfølgelig elektroniske præmier du kan vinde i hifi klubben julekalender. For hvorfor skulle man udlodde andet, når nu det er hvad man er ekspert inden for.

Der er tale om præmier for samlet over 80.000 kr. du kan vinde og det dækker alt lige fra Sonos højttalere, blue tooth højttalere mv.

Når du deltager i en julekalender som dette, så bør du også være interesseret i at vinde præmien, ikke blot for værdiens skyld – Ellers risikerer du at spilde din tid.

Jeg har gjort det nemt for dig at få et overblik over de mange tilgængelige julekalendere fra forsiden af Konkurrencer Nonstop.

Vinderen blev

OG VINDEREN BLEV… Vinderen af hovedpræmien i Hi-Fi Klubben julekalender 2016 blev Rikke Pedersen-Jagd, der har vundet et fedt anlæg bestående af Bluesound Powernode 2 forstærker, 2 stk. DALI OPTICON 6 højttalere. Vi ønsker mange gange tillykke og håber, vi ses igen næste år til en julekalender med vellyd.

Bonbonland julekalender 2016 – Vind et weekendophold og billetter

Deltag i årets Bonbonland julekalender og vind hovedpræmien på et ophold i Karrebæksminde på Smålandshavets kursus- og konferencecenter samt 5 entrebilletter til Bonbonland.

Derudover trækker de lod om 4 gavekurve.

For at deltage, skal du ind på deres Facebook side fra d. 1. – 24. december. Du kan læse meget mere om præmierne her.

Weber julekalender – Vind flotte præmier hver dag i december

Deltag i Weber julekalender og vind spændende præmier i december. Hovedpræmien er deres store kobberfarvede Master-Touch kuglegrill som ligger i toppen i forhold til klassiske kuglegrille i Danmark. Den har f.eks. GBS grillrist, indbygget termometer og lågholder. Du kan sågar forbinde den til din smartphone – Så kan du følge temperaturen dér.

Derudover får du også Rotisseri som kan rotere kødet og stege det perfekt.

Hovedpræmien i Weber julekalender trækkes efter d. 24. december blandt alle der deltager i Weber Store Julekalender.

Hver dag i december kan du deltage i lodtrækningen om dagspræmien.

Sådan er du med

Hvert år på denne tid har virksomhederne travlt med at promovere sig selv. Og det gælder selvfølgelig også Weber, selvom virksomheden primært har sit salg i sommerhalvåret.

Når alle de andre gør det, så må de jo også være med og det er de i form af Weber julekalender.

Kalenderen er ligesom en almindelig julekalender med låger fra d. 1. december til d. 24. december hvor du hver dag kan vinde flotte præmier.

I denne specifikke julekalender er det nok mest hovedpræmien der er noget værd. Det skyldes nok at deres markedsføringsbudget i julemåneden er begrænset da de jo sælger flest grill om foråret og om sommeren.

Hovedpræmien er en Weber Master Touch GBS med iGrill termometer.

Dagligt er der præmier i form af grilltilbehør som du kan være heldig at vinde. Det kan f.eks. være en stegegryde, røgplanke, burgerpresser, forklæde, støbejernswok, fireplace, røgsmuld og mange andre produkter fra Weber.

For at være med i lodtrækningen af dagspræmierne skal du ind og deltage hver dag. Det giver dig så også et lod i trækningen af den flotte hovedpræmie.

Hvis du gerne vil øge dine vinderchancer i december, så bør du måske tage et kig på alle de mange andre julekalender konkurrencer.

Electrolux julekalender 2016 – Vind spændende præmier i december

Deltag i Electrolux julekalender 2016 og vind spændende adventspræmier.

Det er adventskonkurrencer der kommer nye af hver søndag i advent.

Konkurrencen kører i deres applikation, som også bør kunne tilgås fra mobil. For at være med skal du have en Facebook profil og være over 16 år. Den er ikke betinget af køb.

Hver dag du deltager får du et lod i konkurrencen. Svar på konkurrence spørgsmålet for at være med. Deres julehovedpræmie trækkes i sidste uge af konkurrenceperioden af Electrolux julekalender.

Jobzonen julekalender – Vind et rejsegavekort på 10.000 kr.

Deltag i Jobzonen julekalender på jobzonen.dk/vind. Samlet er der præmier for over 25.000 kr.

Fra d. 1. – 22. december har du muligheden for at deltage i deres store julekonkurrence. Tilmeld dig via formularen på deres hjemmeside og du får en daglig mail med dagens spørgsmål.

Hovedpræmien er et rejsegavekort til Stjernegaard Travel til en værdi af 10.000 kr.

Derudover kan du vinde Biochef Slowjuicer, Movelt Bluetooth højttalere, New Balance Sko, Politiken årsabonnement, Bøger, mv. Som altid – Jo flere gange du deltager, jo større chance har du når de trækker alle præmierne på én gang d. 23. december. Dermed kan du få en ekstra julegave, såfremt du vinder i Jobzonen julekalender.

Løgismose julekalender – Vind fede præmier i december

Her er en gastronomisk løgismose julekalender i samarbejde med Meyers. Her kan du vinde gastronomi hver dag i december – Frem til d. 24. december.

For at deltage i konkurrencen skal du følge linket herunder til konkurrencen og tilmelde dig deres nyhedsbreve, udfylde dine informationer mv. og så vente på dagens låge i din mail indbakke.

Kan du ikke få nok af julekalender konkurrencer, så deltag i dem allesammen jeg har samlet til dig her på Konkurrencer Nonstop.

Hjem is julekalender – Vind iskolde præmier i december

Deltag i Hjem is julekalender og vind iskolde præmier i december.

Dette er en adventskalender, så du kan deltage hver søndag i advent. Skrab deres kalender, svar på spørgsmålet og se om du kan vinde. Du er så med i lodtrækningen af spændende præmier fra Hjem is julekalender.

Der trækkes lod om mandagen blandt alle der har deltaget søndag.

Du kan deltage i konkurrencen 2 gange hver søndag i advent.

Vinder du, så får du en mail du skal besvare med dine oplysninger for levering.

Nemlig.com julekalender 2016 – Vind skønne præmier i december

I Nemlig.com julekalender 2016 er det ikke rent konkurrencer. Men overraskelser det er det. De har både konkurrencer, super tilbud, rabatkoder og gaver bag deres 24 låger i december.

(Man skal jo ikke glemme at konkurrencer er markedsføring ;))

d. 1. december starter det og for at være med skal du blot indtaste din e-mail – Simple as that.

Jeg er sikker på at Nemlig.com leverer din præmie hvis du skulle være så heldig at vinde. Desværre har de ikke løftet sløret for nogle af lågerne/præmierne i nemlig.com julekalender.

Bog og ide julekalender – Vind spændende præmier i december

Bog og ide julekalender 2016 foregår på Facebook på et såkaldt Event. Det er første gang jeg har set en julekalender som event.

Men altså – Hvis du tilmelder dig eventet via linket herunder eller billedet, så får du en reminder når næste låge skal åbnes. Hver dag i december kan du vinde spændende præmier fra deres sortiment af bl.a. malebøer, bøger, brætspil, kontorartikler, goodiebags og meget andet spændende for voksne, børn og unge.

Der trækkes en vinder hver dag – Weekendens præmier trækkes mandag. Skynd dig ind og deltag i Bog og ide julekalender.

Deltag i Jyllands Posten julekalender og vind fede præmier i december.

En af præmierne har jeg i hvert fald set var en Polar sports tracker, så de er ikke fedtede med præmierne. Derudover kan du vinde Kitchen Aid blender, Nespresso kaffemaskine og meget andet. Hovedpræmien i år er gryder, pander, skåle, træskærebrætter fra Eva Solos Nordic Kitchen.

Hver dag modtager du på mail et link til Jyllands Posten julekalender hvor du skal ind på lågen og svare på dagens spørgsmål.

Ase julekalender – Vind skønne præmier for mange tusinde i december

Deltag i Ase julekalender og vind spændende præmier i hele december (Frem til d. 24.)

Hver dag skal du skrabe dagens låge og svare på dagens spørgsmål for at have chancen for at vinde dagens præmie.

Svarer du rigtigt, deltager du i trækningen af dagens præmie. Du behøver selvfølgelig ikke være medlem af Ase for at deltage og det er helt gratis. Vinderne udtrækkes tilfældigt blandt alle dem der har svaret rigtigt i Ase julekalender.

Siemens julekalender – Vind en Macbook i deres julekonkurrence

Deltag i Siemens julekalender og vind en Macbook. Siemens er en af dem der går forrest i kampen mod et bæredygtigt Danmark.

Konkurrencen afholdes udelukkende af Siemens. For at deltage i konkurrencen skal du svare på deres spørgsmål i kommentarfeltet på deres Facebook opslag.

Sådan deltager du

Du får hjælp til det i deres video.

Konkurrencen varer indtil d. 20. december, hvorefter vinderen findes.

Kan du ikke få nok af julekonkurrencer, så prøv at deltage i quickchancen fra Danske Spil. Her kan du vinde 10 x 10.000 kr.  Ellers så held og lykke med Siemens julekalender.

Held og lykke!

0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?