Volkswagen julekalender - Vind præmier for over 20.000 kr.

Volkswagen julequiz – Vind præmier for over 20.000 kr.

Deltag i Volkswagen Julequiz og vind hovedpræmien til en værdi af 20.000 kr.

Igen i år har Volkswagen lanceret deres spændende julequiz som selvfølgelig er til glæde for alle de bil-elskere der findes derude.

Det er en quiz, så du skal være skarp hvis ikke du kan google dig til svaret.

Det handler selvfølgelig om Volkswagen. De har dagspræmier og ekstra store adventspræmier. Og så er der selvfølgelig hovedpræmien som er en kør selv-ferie i deres VW Tiguan. Hvis du er ekspert og klarer deres ekspertkategori i Volkswagen julequiz kan du også vinde en Driving Experience i Østrig.

Vinder du hovedpræmien kan du køre selv i en Tiguan på ferie – Du får et gavekort på 10.000 kr. til en kør selv-ferie og får råderet over en Tiguan i op til 14 dage samt 5000 kr. til dækning af udgifter som f.eks. brændstof mv.

Deltag og se om ikke du kan være den heldige der løber afsted med præmien.

JULEQUIZ
Konkurrencebetingelser.
Hvordan deltager du?For at deltage i Volkswagen Julequiz skal du tilmelde dig konkurrencen på Volkswagen.dk/jul. Du modtager efterfølgende dagligt i konkurrenceperioden en e-mail med et link til dagens spørgsmål.

Hver dag fra d. 1.-24. december vil der være et spørgsmål; for hvert rigtigt svar vil man modtage et lod til lodtrækningen om hovedpræmien. Der vil dagligt blive udtrukket en vinder blandt de rigtige besvarelser, der vil modtage dagspræmie. Det vil desuden være muligt hver dag også at deltage i ”Ekspertkategorien”, hvor man for hvert rigtigt svar deltager i lodtrækningen om ekspertpræmien.

Ansatte i Skandinavisk Motor Co. A/S samt hos Volkswagen Forhandlere og Volkswagen Servicepartnere samt deres ægtefæller, samlevere, børn, forældre og søskende kan ikke vinde præmier i konkurrencen.
Hvor længe varer konkurrencen?Konkurrencen begynder den 1. december 2016 og slutter den 24. december 2016.
Hvad kan du vinde?Volkswagen udlodder én hovedpræmie til en værdi af DKK 20.000,- inklusive moms, én ekspertpræmie til en værdi af DKK 15.000,- inklusive moms samt 24 dagspræmier til en værdi af DKK 699,- – 2.000,- inklusive moms pr. præmie.

Hovedpræmien er et gavekort til en kør selv-ferie hos HappyDays på kr. 10.000,- , en Tiguan i op til 14 dage (værdi kr. 5.000,-) og kr. 5.000 til dækning af øvrige udgifter, herunder transport til og fra det sted, hvor Tiguan udleveres og efterfølgende skal afleveres, udgifter til brændstof, vejafgift, supplerende mad og drikke og eventuel bro, færge, rejseforsikring samt skileje m.v.

Ekspertpræmien er to billetter til Driving Experience i Faistenau i Østrig, fra den 17.-19. februar 2017. Driving Experience omfatter en dags intens vintertræning i en Golf R, med engelsktalende instruktør, og er inkl. Mad og drikke i løbet af dagen, middag om aftenen samt overnatning og transport Østrig tur/retur for 2 personer. Vinderen skal selv afholde alle øvrige udgifter, herunder udgifter til transport mellem vinderens bopæl og Kastrup Lufthavn, eventuel rejseforsikring m.v.

Dagspræmierne er en række udvalgte præmier, herunder alt fra elektronik og brugskunst til gavekort.
Hvordan findes vinderne?Volkswagen trækker den 6. januar 2017 lod om hovedpræmien og ekspertpræmien. Vinderne af dagspræmierne trækkes dagligt. Vi giver alle vindere direkte besked per e-mail og offentliggør dem ligeledes på hjemmesiden volkswagen.dk/jul. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.
Informationer, betingelser og forbeholdKonkurrencen afholdes af Volkswagen Danmark (”Volkswagen”), Skandinavisk Motor Co. A/S, CVR nr. 70 51 51 13, Park Alle 355, 2605 Brøndby.

Al kørsel i forbindelse med brug af hovedpræmien kræver gyldigt kørekort. Ved brug af hovedpræmien udleveres Tiguan efter nærmere aftale med Volkswagen og tilbageleveres til Volkswagen samme sted umiddelbart efter udløbet af de 14 dage. Tiguan er ansvars- og kaskoforsikret. Der påhviler vinderen en selvrisiko på DKK 5.000,-. Volkswagens almindelige udlånsbetingelser finder anvendelse. Hovedpræmien skal senest benyttes den 1. april 2018. Datoen for brug af ekspertpræmien kan ikke ændres. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Ved vinderens eventuelle manglende respons på Volkswagens meddelelse om, at vinderens lod er udtrukket, er Volkswagen 3 uger fra meddelelsen berettiget til at udtrække en ny vinder. Den oprindelige vinder kan ikke gøre krav gældende mod Volkswagen.

Volkswagen er ikke ansvarlig for tekniske fejl og driftsforstyrrelser i forbindelse med konkurrencen. Volkswagen Personbiler kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skatte- og/eller afgiftsmæssige konsekvenser for vinderne af konkurrencen.
PersonoplysningerVed tilmelding til konkurrencen registrerer Volkswagen dit navn og din e-mailadresse. Alle personoplysninger håndteres i overensstemmelse med Persondataloven.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du konkurrencevilkårene.

Kør selv-ferie i den nye Tiguan.

Vinderen af Volkswagen julekalender kan tage med hele familien eller vennerne ud i det blå. Hovedpræmien i Volkswagen Julequiz 2016 er nemlig en kør selv-ferie i den nye Tiguan. Præmien har en samlet værdi på kr. 20.000,- og er inkl. et gavekort til en kør selv-ferie på kr. 10.000,-, råderet over den nye Tiguan i op til 14 dage til en værdi af kr. 5.000,- samt kr. 5.000,- til dækning af udgifter (herunder brændstofforbrug og eventuelle bro-, færge- og vejafgifter). Tiguan er skabt til at udforske verden, både på de åbne landeveje og off road. Med Tiguan får du bl.a. en kraftfuld kombination af godt design og en imponerende mængde standardudstyr. Præcis hvor meget, kan du selv gå på opdagelse i på vores hjemmeside.
Prøv kræfter med sne og is hos.


Volkswagen Driving Experience.

Præmien i ekspertkategorien er lige noget for dig, der kan lide fart, spænding og udfordringer. Du kan nemlig komme en tur til Volkswagen Driving Experience i Faistenau i Østrig for to personer, hvor vinderen får mulighed for at prøve kræfter med is, sne og isslag. Præmien har en værdi af kr. 15.000,- og er inkl. transport samt overnatning med forplejning. Så det er bare med at få læst op på stoffet, hvis du kunne tænke dig en stor oplevelse bag rattet den 17.-19. februar 2017.

Persondatapolitik.

Vi respekterer enhver oplysning af personlig karakter og vil behandle den konfidentielt. Brug af personlige data vil kun ske med personens egen accept. Data vil udelukkende blive brugt i forbindelse med Volkswagen Julequiz og med internetsider under Skandinavisk Motor Co. A/S’s ansvar.

Tilmelder du dig vores e-mail-baserede nyhedsbrev, gemmer vi dine indtastede data for bedre at kunne sende dig skræddersyet og relevant information.

Ønsker du på et senere tidspunkt ikke længere at modtage e-mail-baserede nyhedsbreve fra Volkswagen, kan du til hver en tid framelde dig via frameldingslinket, der er at finde i alle nyhedsbrevene.

Held og lykke!

Deltag i konkurrencen

fødselsdagsspil

fødselsdagsspil

0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?