Vind rejsegavekort til en værdi af 5000 kr. med Restaurant Flammen

Vind rejsegavekort til en værdi af 5000 kr. med Restaurant Flammen

 

Restaurant har over  130.000 følgere på Facebook og har indtaget de store byer i Danmark på fineste vis.

Deres restauranter kan du finde i: Odense, Vejle, Kolding, Aarhus, Aalborg, Horsens, Esbjerg, Randers, København, Roskilde og Herning.

På deres restauranter kan man købe en grillbuffet fra 199 kr. og vælge imellem minimum 15 forskellige slags grillet kød.

De har også en grillbrunch til en pris på sølle 139 kr. og selvfølgelig det halve for børn.

Nu er det en buffet restaurant og ikke et rejse bureau – Men alligevel udlodder de en ferie.

Vind rejsegavekort

Præmien er et rejsegavekort på 5000 kr. og der er 2 stk. man kan være heldig at få fat i.

Det ene udloddes på deres Facebook side hvor man skal skrive en kommentar til opslaget hvor man skriver hvem man vil tage med på en rejse hvis det var dig der vandt.

Det andet gavekort har de lagt ved en tilfældig plads ved et helt tilfældigt bord i en helt tilfældig Restaurant Flammen i løbet af denne uge.

Når vinderne er fundet bliver de offentliggjort på Facebook siden mandag d. 20. februar.

Der er i skrivende stund 6800 der har deltaget på Facebook. Hvis man tæller antal gæster på en uge samlet i alle deres restauranter, så når det tal måske op på endnu mere – Så du kan jo vælge om du vil ud og spise eller om du vil nøjes med at deltage i “Vind rejsegavekort” her på Facebook.

Brug linket herunder for at komme direkte til opslaget. Så får du muligheden for at tage på en gratis ferie med sol og sommer, venner eller familie. – Det er også ved at være ret koldt herhjemme i Danmark.

Kan du ikke få nok af konkurrencer som denne “Vind rejsegavekort”, så kan du jo altid følge med på forsiden af Konkurrencer Nonstop hvor der løbende bliver delt nyt.

Vind med Aalborg Lufthavn

Nu er sommeren for alvor på vej. Der er sol og varme i Danmark og vinteren har i hvert fald sluppet sit tag. Forårsblomsterne blomstrer og fugleunger er på vej. Hvis du alligevel kunne tænke dig at komme ud at rejse, så kan du nu vinde et rejsegavekort på 5000 kr. til Aalborg Lufthavn.

På deres Facebook side (Følg linket herover), laver de 5 opslag i løbet af April. For hvert opslag kan du få et lod i trækningen af præmien.

Man skal bare gætte navnet på en by via deres opslag. Da dette opslag blev skrevet var svaret “Oslo.”

Linket herover går til deres Facebook side – Ikke direkte til opslaget, da der jo er hele 5 opslag man kan deltage på. Du skal derfor selv finde opslaget. Vinderen findes d. 21. april og kontaktes direkte af Aalborg Lufthavn

Vind en rejse med Tui

Det er ikke en aprilsnar. Du kan komme gratis på ferie hvis du bare er heldig nok.

Star Tour har skiftet navn til Tui. 

Det skal du gøre for at deltage

Denne giveaway foregår på deres Facebook side hvor du skal være hurtig på tasterne (Eller lige læse videre, det kan være jeg hjælper dig).

Her skal du aktivere deres GIF fil og stoppe den dér hvor smilet er inde i smilet. (Rød inde i grå). Tag et screenshot og upload billedet i deres kommentarfelt.

(Du kan også bruge det billede jeg har lagt ud her. Kopier det og indsæt det i kommentaren.

Linket herover går direkte ind til opslaget. Du skal være logget ind for at det virker.

Præmien er et rejsegavekort på 10.000 kr.

Vinderen findes efter d. 6. april og bliver kontaktet på Facebook.

Tui betaler selvfølgelig gevinstafgift, så du kan nyde dine 10.000 kr. selv.

Vind med Arla’s Mælk er for livet

De fleste af os er vokset op med mælk. Det er godt for børn der skal vokse og udvikle deres knogler. Men denne kampagne siger altså at det er godt givet ud at drikke mælk gennem hele livet.

Der er ikke umiddelbart noget sundhedsmæssigt at sige om det at drikke mælk som voksen, men Mejeriforeningen vil alligevel gerne slå et slag for at voksne kan lære at nyde mælk.

Denne “Mælk er for livet konkurrence” har til formål at brande mælk. Personligt nyder jeg mælk om morgenen oven på min Granola, samt i kaffen.

Nu kan du vinde et rejsegavekort på 10.000 kr. til FDM.

For at være med i lodtrækningen, skal du følge linket herunder til deres Facebook opslag, hvor du skal skrive hvem du har dit allerbedste mælke minde sammen med – Og en lille kommentar med hvad der har gjort dit minde til noget helt specielt.

De finder vinderen af deres “Mælk er for livet konkurrence” d. 22. marts som kontaktes direkte

Deltag i Stofa Konkurrence

Hvis du har fuldt med i tv de seneste par uger, så har du sikkert lagt mærke til Stofa’s nye kampagne med ham den sjove quiz-vært og sloganet “Valget er dit”.

I denne Stofa lodtrækning er valget dit – Og du kan vinde hovedpræmien som er et rejsegavekort til en værdi af 20.000 kr. hvis du er heldig.

Der er også ugepræmier, så der er gode chancer for at du kan vinde noget spændende.

Præmier:

I uge 9 er ugepræmien et Samsung 4K LED tv til en værdi af 12.000 kr. – Tv’et har 65 ” og står ultraskarpt.

I uge 10 er ugepræmien en Apple Macbook Air til en værdi af 9.700 kr. – Den vejer ikke en pind, men det er ikke bare luft du vinder.

I uge 11 er ugepræmien en Nespresso Lattissima Touch kaffemaskine til en værdi af 2000 kr. – Lav kaffe mens du venter på at vinde hovedpræmien

I uge 12 er ugepræmien et Apple tv 4 til en værdi af 1.440 kr. – Youtube, Itunes mv. direkte på dit tv i Fuld HD

I uge 13 er ugepræmien en Ipad Air 2 til en værdi af 3.600 kr. – Kom online overalt.

I uge 14 er ugepræmien også en Ipad Air 2, men her får du 10 film med i hatten til en værdi af 3.600 kr. + 590 kr.

Og så er der sidst men absolut ikke mindst hovedpræmien i denne Stofa lodtrækning: et rejsegavekort på 20.000 kr.

Sådan deltager du:

For at være med i kampen skal du følge linket i bunden af indlægget her.

Det fungerer som en Quiz, som du kan deltage i 1 gang om ugen. Jo flere gange du svarer rigtigt, jo flere lodder samler du ind – Og jo større chance har du for at vinde.

Ovenstående præmier bliver udloddet hver uge. Alle de lodder du samlet samler ind går til trækningen af hovedpræmien. De lodder du har tjent den pågældende uge går til at trække ugepræmien i denne Stofa giveaway

Hvis du ikke kan svare, så kan deres ven Thorkild hjælpe dig på vej.

Der er 9 spørgsmål hver uge, så du kan maksimalt samle 9 lodder hver uge.

Vind med Pågen konkurrence.

Deltag i E-kvit konkurrence

Værsgo’ her har du en kæmpe præmie som du kan få chancen for at vinde helt gratis.

Præmien (Et rejsegavekort på 50.000 kr.) er sponsoreret af Atlantis Rejser, og hvis du vinder kan du selv bestemme hvor du vil tage hen samt hvem du vil have med.

Hvem kan deltage?

For at deltage i e-kvit konkurrence, skal du være ryger og gerne ville stoppe med det. Det er derfor kun daglige rygere der kan deltage i denne konkurrence. Det er helt gratis at deltage – Også i rygestopprogrammet der er lavet i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

For at kunne deltage, skal du ind på deres hjemmeside via linket i bunden af opslaget. (“Deltag i konkurrencen” – knappen). Herinde skal du tilmelde dig inden d. 28. februar og registrere at du ønsker at stoppe med at ryge fra d. 1. marts.

Du er så med i konkurrencen og skal holde dig røgfri i hele marts måned. Hvis det bliver dig der vinder, så bliver der foretaget en kulilte-test der skal bekræfte om du nu også har holdt dig røgfri en hel måned.

Formål med konkurrencen

Formålet er selvfølgelig at få flere til at stoppe med at ryge. Du skal være kendt i din omgangskreds som daglig ryger, tilmelde dig konkurrencen korrekt og holde dig røgfri i hele marts måned for at kunne vinde.

Du kan både downloade deres app eller tilmelde dig via deres hjemmeside.

Hvorfor en E-kvit konkurrence?

Flere mennesker skal stoppe med at ryge fordi det er sundhedsskadeligt og fremmer kræft. E-kvit er en gratis slags tjeneste der via forskellige tips, opmuntringer, øvelser og videoer i deres app gerne skulle gøre det nemmere for dig at blive røgfri. Jeg kender det selv det med at stoppe med at ryge – Og jeg kunne mærke lige så snart jeg var kommet ud over den første måned, så var det meget nemmere at holde.

Denne app er lavet af Kræftens Bekæmpelse, Sundhedsstyrelsen, Danmarks apotekerforening samt Københavns Kommune.

Om præmien

E-kvit konkurrence: Vind et rejsegavekort på hele 50.000 kr. – Og du kan rejse lige hvorhen du vil med Atlantis rejser.

Tilmeld Imerco’s tilbudsavis og vind

Det danske postvæsen er under stort pres. Antallet af virksomheder der vil sende tilbudsaviser ud er faldet. Der er rigtig mange miljømæssige og pengemæssige grunde til dette.

Derfor er virksomhederne gået over i en anden model der mest handler om at sende tilbud til dem der gerne vil have dem, frem for at sende dem ud til masserne.

Du kan tilmelde dig Imerco tilbudsavis og få muligheden for at vinde store præmier.

Hovedpræmien er et rejsegavekort til en værdi af 50.000 kr. Derudover kan du også vinde 3 x 10.000 kr. og 10 x 2000 kr. gavekort til imerco.

Det sker fordi de ligesom så mange andre også ændrer distributionen af deres tilbudsavis.

Sådan gør du

Scroll længere ned på siden og klik på knappen “Deltag i konkurrencen”, så åbner du et nyt vindue med link ind til konkurrencen på Imerco’s hjemmeside hvor du kan tilmelde dig Imerco tilbudsavis.

Herinde skal du selvfølgelig indtaste dine oplysninger, så de kan sende dig deres tilbudsavis fremover (Du kan til enhver tid afmelde det igen)

Når du tilmelder dig, kan der gå op til 3 uger fra tilmelding, før du modtager din første tilbudsavis. Du vil således modtage tilbudsavisen, selvom du skulle være tilmeldt en Nej Tak ordning eller Robinsonlisten. Post Danmark administrerer databasen og det betyder at tilmeldingen flytter med dig hvis du skulle flytte adresse i Danmark.

Du kan altid afmelde dig enten på Imerco’s hjemmeside eller via linket du modtager på e-mail.

Sådan er det ofte med konkurrencer – Noget for noget.

Vil du modtage Imerco tilbudsavis og samtidigt få chancen for at vinde de fede præmier, f.eks. 50.000 kr. rejsegavekort, ja så klik på linket herunder.

Hvis du ikke har lagt mærke til det, så afholder Imerco også løbende konkurrencer på deres tilbudsavis som du så også kan deltage i.

Konkurrencen gælder for alle dem der tilmelder sig tilbudsavisen inden d. 1. marts 2017.

Øvrige konkurrencer

Fra forsiden af Nonstop kan du sortere konkurrencerne i Facebook, Internet og julekalender.

Det er kun dem med præmier af en vis værdi (Typist over 1000 kr.) – Og de helt store kampagner som f.eks. Imerco Tilbudsavis konkurrence, som bliver delt.

Tryk ind på den, læs om den og deltag.

Jeg har sørget for at det er helt tydeligt hvad du tilmelder dig når du deltager, så der kan du være helt rolig.

1 Comment
  1. Birthe Olsen 1 år ago

    Fordi vi gerne vil ud at rejse til efteråret.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?