Vind gaver i massevis hos BabyKidz på Facebook

Vind gaver i massevis hos BabyKidz på Facebook

Deltag - Klik her

 

BabyKidz er en ny webshop der har lager i Frederikshavn. De forhandler de ting som børnene bruger allermest. Her er bl.a. brandede produkter med tidens hotteste trends hos børn, herunder Disney, Star Wars og andre mærker. De forhandler børnetøj, babytøj, legetøj samt forskellige former for accessories.

Bruger du deres webshop, får du gratis fragt ved køb for over 399 kr. og de leverer på 1-2 hverdage.

På deres Facebook side kører de lige nu en konkurrence hvor de deler gaver ud til 16 heldige vindere samt 2 gavekort á 200 kr. til webshoppen.

For at deltage i konkurrencen skal du bare like deres side og skrive en kommentar med hvilken af de 9 varer du kunne tænke dig at vinde.

Der bliver fundet en masse vindere torsdag d. 20. April og vinderne vil blive offentliggjort på deres Facebook side.

Sådan bruger du BabyKidz

Når du lander på webshoppen har du direkte adgang til at søge efter lige den kategori der passer til din forespørgsel.

Du kan her vælge mellem legetøj, skole og fritid, baby og tumling fra 0-2 år, pige fra 2-7+ år, dreng fra 2-7 år samt en perfekt størrelses guide der kan hjælpe dig til at finde det rigtige til dit barn.

Du kan fra forsiden vælge enten at shoppe efter en kategori eller blot lade dig inspirere efter det anbefalede, på udsalg eller det bedst sælgende lige for tiden.

Følg BabyKidz på Facebook

Webshoppen er helt ny på Facebook, så hjælp dem godt på vej ved at følge dem og vind gaver – Få chancen for at vinde de fede præmier ved at kommentere på deres konkurrence opslag, hvad du kunne tænke dig at vinde. Der er lidt for enhver smag og mon ikke du kender et barn der godt kunne bruge en af de fine præmier?

Held og lykke!

0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?