vind et antispyware program

Vind et antispyware program

Vind det kritikerroste, danske Anti Spyware program, Anti Explorator. Download en gratis prøve her og scan din PC for malware. Hvis du har præcis 8 trusler, så tag et screenshot og kontakt Anti Explorators kundeservice, så får du programmet gratis i 6 mdr., hvis du er i blandt de tre første. Konkurrencen slutter den 1.6.2017.

Anti Explorator beskytter mod den mest omfattende spyware og malware, samtidig med at det kan fjerne Trojanere og Rootkits. Anti Explorator har en nem og overskuelig brugerflade, hvor man ikke behøver at være dygtig til it, for at kunne finde ud af det. Derudover kan man også tilpasse programmet efter egne behov, hvis man ikke bare vil benytte sig af standardindstillingerne. Herudover kan man være sikker på, at programmet kun finder de reelle trusler, der måtte være, og derefter fjerner dem på en sikker måde. Anti Explorator kan også hjælpe, hvis computeren allerede er blevet inficeret med malware, toolbars, spyware, osv. Man kan i første omgang prøve programmet gratis, for derefter at købe den fulde version, der beskytter computeren maksimalt, hvis man ikke vinder programmet.

Sådan fjerner du spyware

Fjern spyware med Anti Spyware programmer, som for eksempel Anti Explorator. Når man downloader ting til computeren, som musik, spil, film, Microsoft Windows og gratis programmer, er der en større mulighed for, at Spyware kan have sneget sig ind på computeren. Det du selv kan holde øje med, for at undersøge, om du har spyware på computeren, er for eksempel, hvis computeren er begyndt at arbejde langsommere. Det kan være den gør det, fordi der er installeret ekstra programmer, ved installation af gratis programmer. Hvis Internet Explorers startside har ændret sig, og fået en toolbar, samt en masse reklamer, er det også en indikation om, at computeren indeholder spyware. Herudover kan der opstå pop-up reklamer, når du færdes på internettet. En anden indikation om spyware kan være, hvis du klikker dig ind på en kendt hjemmeside, for derefter at blive sendt over til en anden hjemmeside med det samme.

Hvad er spyware?

Spyware er nogle små programmer, som overvåger, hvad du laver på computeren. Spyware kan installere sig selv på computeren, og kører gemt i baggrunden, uden man kan lægge mærke til det. Det har derved mulighed for at indsamle viden, om din færden på internettet, og kan anvende de indsamlede informationer i forhold til reklamer på internettet. Der følger ofte ekstra programmer med, når du installerer gratis programmer, hvilket kaldes adware. Når du installerer gratis programmer, giver du samtidig ofte selv tilladelse til spyware, hvis der i installationsvejledningen bliver spurgt om tilladelse til installation af spyware. Spyware og adware er altså programmer, der udnytter information om brugeren, som sendes videre til andre. Spyware og adwares formål er ofte, at snyde brugeren, og få brugeren til at købe noget. Det kan derfor godt betale sig, at installere en spyware-tjekker, der tjekker for spyware, og sørger for at holde det ude.  

Du kan få yderligere information om spyware, hvis det ønskes.

vind et antispyware program

0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?