Vero Moda julekalender - Spin og vind fede præmier

Vero Moda julekalender – Spin og vind fede præmier

Deltag i Vero Moda julekalender og vind fede præmier i december. Spin to win – Hver dag har du 3 spins i konkurrencen, hvor du kan få gavekort eller produkter. Nogle af præmierne kan du kun bruge hvis du har et Vero Moda Starcard. Hver dag du deltager, får du også et lod i trækningen af hovedpræmien som er muligheden for at Tømme en Butik.

Alle vinderne findes tilfældigt. Skal du være med i Vero moda julekalender?

Sådan deltager du:

Vero Moda har flere gange om året lavet en slag lykkehjul hvor du skal spinne for at få muligheden for at vinde fede præmier.

Denne gang har de lavet Spin to Win hvor man skal ind på deres link dagligt og deltage i konkurrencen om at vinde nogle af de mange fede præmier de har fundet frem i december.

Hvis du bliver en af de heldige vindere skal du ned i deres butik for at hente din præmie. Hovedpræmien er muligheden for at tømme en Vero Moda butik på 1 minut. Andre præmier er f.eks. Vouchers med rabat på produkter fra butikken.

Hvordan gør jeg?

Send en sms med teksten VMSPIN til 1245, så får du et link til konkurrencen hvor du skal ind og deltage i Vero Moda julekalender.

Hver dag får du så en påmindelse om at huske at logge ind og spille.

Julekalender konkurrencer

Her på Konkurrencer Nonstop har jeg lagt alle de julekalendere op som jeg mente havde en værdi for dig som bruger. På forsiden finder du en oversigt over hvad du kan deltage i i december. Det tager selvfølgelig tid hvis man skal nå at deltage i det hele. Derfor har jeg gjort det nemt for dig at finde lige præcist den konkurrence som du har lyst til at vinde og skrevet et indlæg så du hurtigt kan deltage og komme videre i tilværelsen.

I vero moda spin to win konkurrence kan du vinde retten til at “Tømme en butik.”

Hver dag i konkurrence perioden (11.-31. august) kan du deltage 3 gange. Du kan vinde præmier til op mod 50 kr., og hver gang du deltager får du et lod i trækningen af hovedpræmien som er retten til at tømme en vero moda butik.

De små præmier skal indløses i en vero moda butik nær dig.

Drej på lykkehjulet og se om du vinder. Du får en voucher som skal indløses ved kassen.

Alle præmier skal være indløst inden d. 30. sept.

Der er i alt over 5000 præmier.

Det hele sker på Vmspil.imob.nu

Vind et forårsoutfit

Fisketorvet Shoppingcenter har lavet en spændende konkurrence i samarbejde med Vero Moda, hvor du kan vinde et lækkert forårsoutfit til en værdi af skønne 1700 kr.

outfittet består af en ruskindsjakke, bukser, taske og blonde top og den heldige vinder bliver fundet fredag d. 29. April – Samme dag har de også 20 % i butikken, hvis du kommer forbi 😉

For at være med i konkurrencen, skal du finde opslaget og svare hvem du helst vil shoppe i Vero Moda med.

Jeg hører gerne fra dig, hvis du vinder 😉 – På Konkurrencer Nonstop samler vi nemlig på den slags 😉 (Vindere)

Held og lykke

Deltag i konkurrencen
0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?