Vælg den rigtige kontorstol med de 5 tips fra Dankontorstole.dk

Vælg den rigtige kontorstol med de 5 tips fra Dankontorstole.dk

En kontorstol er med til både at forebygge skader og ømhed, og skal derfor prioriteres høj, såfremt du sidder ned i mere end 6 timer om dagen. Der findes rigtig mange forskellige kontorstole på det danske marked, og det kan godt være en jungle at manøvrere rundt i som forbruger. Derfor kan det være smart at læse anmeldelser eller tjekke tests af de stole som findes på markedet, eller et bredt udsnit af dem. Dankontorstole.dk vil gerne gøre det meget lettere at være forbruger eller kunde, når det handler om at købe en ny kontorstol.

Hvilke testkriterier?


Før du ser resultaterne af vores tests, så skal du lige vide lidt mere om, hvilke kriterier der bliver brugt, når der bliver stillet skarpt på de udvalgte kontorstole. Hvad er det som du skal være særligt opmærksom på som køber eller bruger af kontorstolen, og hvad skal du gå udenom, både i forhold til billige kopier, og meget useriøse leverandører. Vi vil gerne have, at du får den bedste kontorstol til den bedste pris, så du ender med at blive yderst tilfreds med dit valg. Prisen er selvfølgelig en faktor som vi kigger på, men du må selv vurdere, om pris og kvalitet matcher dit behov og din pengepung.



Følg disse 5 råd inden du køber din næste kontorstol

 

 

  1. En kontorstol skal være sikker og godkendt, og det kan du se på mærkerne på stolen og i de annoncer du ser. Står der intet, så er den ikke værd at samle på. Det anbefales at du afprøver en kontorstol inden køb – Find et showroom og udstilling med stole HER 
  2. Størrelsen på stolen skal matche din profil, og som standard, skal sædet være af en god bredde, kunne vippes horisontalt, og skum, polstring og stof skal være solidt. Sædet må ikke virke for blødt, det skal give modstand, når du sætter dig – ikke give for meget efter.
  3. Kontorstolen skal have fem ben med gode og solide hjul, og kunne indstilles i højden
  4. Stoleryg skal kunne justeres i højden og frem og tilbage, så du har god støtte i lænd og ryg, og du kan side med ret ryg.
  5. Alle betjeningshåndtag skal være let tilgængelige, og det skal ikke være besværligt at indstille stolen korrekt. Alt for mange stole har nærmest skjulte knapper og håndtag, og så bliver det irriterende, hvis du lige skal rette lidt på stolen.

 
Udover de nævnte punkter, så kigger vi på helheden. Ruller kontorstolen let og elegant, drejer stolen ubesværet rundt, og mange flere. Testen skal hjælpe dig til at få mere viden om kontorstole, så du selv bliver bedre i stand til at vælge den model, som matcher dine egne krav. En god stol behøver ikke at koste det vilde, og en dyr stol, er ikke nødvendigvis den bedste.

0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?