TuborgDerby.dk App - Spil spillet og vind fede præmier med Tuborg

TuborgDerby.dk – Spil spillet og vind fede præmier

Her er en af de mere spændende giveaways, hvor du skal gøre noget aktivt selv.

Det er en klassisk derby med heste, som du kender det fra Tivoli. Den eneste forskel er, at her er det altså ikke kugler du skal have ned i hullet – Det er selvfølgelig Tuborg øl. og det hele foregår på tuborgderby.dk hvor du kan hente app’en.

Når du spiller, kan du få en masse points, som kan veksles til ægte gavekort og lodsedler i Tuborg Derby Bryggerhestevæddeløb.

Vælg din hest og kom i gang. Hver af deres heste har hver deres yndlingsøl – Måske du også har én?

Man skal bruge sin smartphone/tablet og kaste dåserne ved at Swipe og dermed forsøge at ramme ned i hullerne. De små huller giver flest points. Kast med respekt og spar på dine dåser på tuborgderby.dk

Man kan indløse en Gylden Hestesko ved at skaffe en kampagne-dåse. Det er gratis at være med, men der er altså en bonus hvis man har en dåse med en kode.

Man skal være 18 år for at måtte deltage i Tuborg Derby.

Kvickly konkurrence – Vind en mustang cykel

Sommeren banker snart på døren og det er snart tid til at finde cyklen frem igen (Hvis du da ikke lige som jeg har cyklet vinteren over også).

Det kan være at din cykel skal have et service eftersyn eller repareres og det kan hurtigt blive til mange penge.

Derfor har jeg fundet denne spændende konkurrence til dig, hvor du kan vinde en fin Mustang cykel af valgfri model i  denne Kvickly konkurrence.

For at være med i kapløbet om at vinde en flot cykel fra Mustang, skal du blot følge linket i bunden af opslaget og skrive hvilken model du kunne tænke dig hvis du vandt. Du kan vælge mellem herre cykel, dame cykel eller børne cykel.

Mustang er et anerkendt dansk mærke og udover denne Kvickly konkurrence, er de selvfølgelig også klar med en besparelse på hele 25 %. Dette gælder dog ikke på deres elcykler.

Find opslaget på deres Facebook side og deltag til og med d. 24. februar, hvorefter vinderen vil blive kontaktet via Facebook. Har du ikke svaret inden d. 3. marts, kan de trække en ny vinder.

Deltag i Tuborgderby.dk

Tidligere konkurrence:

Vind et års forbrug af slik

I denne kvickly konkurrence kan du vinde et års forbrug af slik (52 poser) samt 2 sækkestole der har form af slikpose.

Præmierne har en samlet værdi af ca. 1900 kr. og går til 1 heldig vinder.

For at være med i lodtrækningen om de her lækkerier, skal du bare finde opslaget ved at klikke på “Deltag i konkurrencen” herunder.

Dernæst skrive i kommentaren hvem du vil dele med hvis du vinder.

Da det er et firma på Facebook bliver de selvfølgelig glade hvis du liker og deler, men de må ikke kræve det jf. reglerne.

Der bliver fundet en heldig vinder mandag d. 27/6 som bliver kontaktet direkte og offentliggjort.

Konkurrencen kører i Kvickly Herning. (Der står ikke noget om, om de sender præmien hvis du vinder)

Christina Watches konkurrence – Vind armbånd og smykker

Det er jo helt vildt som de har gang i forretningen på deres Facebook side hos Christina Watches. Nu er de nået op på 70.000 likes.

Ja, du har måske selv stødt på dem på Facebook. Hvis ikke, så bør du gå ind og følge deres side. Jeg har af praktiske årsager valgt at linket i bunden af indlægget her skal gå direkte til deres hovedside. For de har så mange konkurrencer hele tiden at jeg ikke helt kan nå at følge med.

Denne Christina Watches konkurrence er udskrevet fordi de nu har nået 70.000 likes. Tilbage i november havde de kun 56.000. Deres målgruppe er bred og det nyder de nu godt af.

Når der er 3000 kommentarer på deres opslag, så betyder det jo ingenting at udlodde et armbånd til en værdi af 4.086 kr. (Den har jo ikke kostet dem dét).

Konkurrencer er den eneste måde man kan nå ordentligt organisk ud til sine følgere, så du kan lige så godt følge dem med det samme – Det er nemlig ikke sidste gang de har lavet en konkurrence – Og så har du endnu nemmere ved at deltage.

Med denne konkurrence kan du vinde armbånd med charms og du kan selv købe flere charms hvis du savner nogle.

Tidligere konkurrence:

Deltag i Christina Watches konkurrence og vind et lækkert armbånd (Værdi 5740 kr.), et smukt hjertevedhæng (Værdi 795 kr.) eller en ring (Værdi 599 kr.)

Christina Watches når snart op på 56.000 følgere på Facebook – Og når de gør det, trækker de lod blandt alle følgere om disse 3 lækre præmier.

De afholder løbende en Christina Watches konkurrence – så du kan roligt følge dem hvis du kan lide smykkerne og gerne vil vinde et par.

Deltag i konkurrencen ved at skrive hvilket ur eller smykke du ønsker at gå julen i møde med.

Vind en seng fra Jensen Beds Diplomat Nordic Line

Du bruger 1/3 af dit liv i sengen – De fleste sover i 8 timer om dagen og da der er 24 timer på et døgn giver det 1/3.

Når du bruger 1/3 af dit liv i sengen, hvorfor vil du så nøjes med at sove på en hård sovesofa, en knirkende madras fra Ikea eller i en køjeseng?

Hvorfor ikke investere det som det koster i noget kvalitet der holder i mange år fremover. I over 70 år har Jensen Beds eksisteret. Vind en seng i forbindelse med deres fødselsdag.

Konkurrencen kører inde på deres Facebook side og for at deltage i konkurrencen skal du skrive hvilken farve du ønsker din seng i og følge dem på Facebook.

Følg blot linket herunder, så kommer du direkte til opslaget hvor du kan deltage. Vinderen vil blive trukket d. 13. marts.

Om Præmien

Vind en seng – De udlodder er deres Diplomat Seamles med Softline i topmadras. Herudover vinder du også 2 add-on natbord samt en Landscape gavl.

Hvis du søger på senge på deres hjemmeside jensen-beds.com, så er der ikke fokus på pris. Jeg har ikke kunnet finde en pris på varerne. Til gengæld er der rig mulighed for selv at vælge hvilken størrelse, hvilken farve du ønsker i tekstil, fjedersystem samt hvor fast eller blød madrassen skal være.

Hvis du kan lide denne konkurrence, så bare vent til du ser de mange andre konkurrencer jeg deler på hjemmesiden flere gange om ugen. Du er altid velkommen til at kigge ind på forsiden hvor du nemt får det overblik du har brug for til at kunne deltage i det du har lyst til.

Jeg skal nok også holde øje med om denne “Vind en seng” – konkurrence kommer igen.

Vind et spaophold for 2 personer med overnatning mv.

Kunne du godt bruge et afbræk væk fra hverdagens stress og jag? Holder du også af selvforkælelse med spa og behandlinger? Vil du vinde et gavekort til Hotel Bella Sky hvor du kan få adgang til deres spa, én valgfri behandling, overnatning, morgenmad og selvfølgelig fri wifi?

Så skal du da deltage i denne spændende konkurrence fra Testfamilien, hvor du kan vinde netop disse ting.

Om præmien:

Vind et spaophold for 2 personer på Hotel Bella Sky Copenhagen – Det er den der flotte arkitekttegnede bygning der ligger i nærheden af Fields i København.

Det du kan vinde er deres Spa Delight pakke for 2 personer, hvor du får overnatning og morgenmad oven i – Udover selvfølgelig fri adgang til deres spa-afdeling hvor du også får en valgfri behandling pr. person.

Sådan deltager du i konkurrencen

Som altid, så er Konkurrencer Nonstop jo en oversigt over konkurrencer. Derfor skal du videre her fra hjemmesiden for at kunne deltage.

På knappen “Deltag i konkurrencen” i bunden af indlægget har jeg lagt et link ind direkte til selve konkurrencen.

Herinde på opslaget skal du like opslaget og skrive en kommentar med hvem du gerne vil have med, hvis det er dig der bliver den heldige vinder i lodtrækningen.

Vind et spaophold – Vinderen bliver fundet på kærlighedsdagen d. 14. februar (Valentins dag).

Udover ovenstående skal du også like AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Testfamilien’s Facebook side. Der er link til dem på opslaget.

Om testfamilien

Testfamilien er en blog der tester forskellige typer af produkter fra en lang række af kategorier. Der er 30 faste testfamilier og 12 bloggere der foretager forskellige tests af produkter og oplevelser. De har dags dato indtil videre testet over 300 forskellige ting fra over 200 forskellige samarbejdspartnere.

Vind et spaophold eller deltag i en af de mange andre spændende konkurrencer – kig på forsiden hvor der løbende bliver delt nyt.

Metro skattejagt – Vind 5000 kr. gavekort til Fætter BR.

Bemærk: Denne konkurrence kan du kun deltage i, hvis du er i København d. 18-19. februar fra kl. 10-16, idet man skal rundt på en Metro skattejagt hvor man skal finde “Diamanter” 4 forskellige steder i den Københavnske metro. Det er også primært lavet til børn, så tag dine unger under armen og tag ud og find diamanter.

Sådan foregår konkurrencen

I weekenden d. 18-19. februar, som er en del af vinterferien, kan man tage på en spændende skattejagt. Det hele starter ved metroen på Nørreport station, hvor man får en metrohjelm, en pose til diamanterne samt et skattekort. Skattekortet skal du bruge til at finde posterne som alle 4 ligger relativt tæt på en metrostation.

Det er gratis at deltage i skattejagten, men det kræver at man har en gyldig billet til metroen. Hvis man har børn under 12 år, så kører 2 børn gratis med en voksen.

Henne ved posterne er der både diamanter, sjove oplevelser og et spørgsmål som man skal svare på for at deltage i konkurrencen.

De fire diamanter står for: mod, styrke, klogskab og samarbejde. Metroarbejderne har mistet diamanterne der giver dem evnerne til at bygge metroen – De vil gerne have din hjælp til at finde dem igen.

Ved hver af posterne, er der som sagt et spørgsmål. Når du har svaret på alle 4 spørgsmål så afleverer du din kupon ved en af deres poster.

Hvis du har glemt det kan du også tage et billede af besvarelserne og sende dem til skattejagt@m.dk

Hvad er præmierne i Metro skattejagt?

Jah, det er jo her det begynder at blive interessant, for det skal jo også kunne betale sig (Udover den friske luft og oplevelsen i sig selv).

Præmierne i Metro skattejagt er:

  • 2 x 5000 kr. gavekort til Fætter BR
  • Lego Mindstorm EV3 robot til en værdi af 2995 kr.
  • Playstation 4 500 gb – Værdi 2500 kr.
  • 2 stk. Razor løbehjul til en værdi af 1395 kr. pr. stk.

Konkurrencen er lavet af Metroselskabet i samarbejde med Magasin, Amager Centret og Frederiksberg Centret.

Gestus konkurrence – Tøm en Kiwi butik for 5000 kr. Gestus varer

Hos Kiwi Minipris er de helt vilde med Gestus. Det forstår man godt, for det er deres eget mærke der symboliserer kvalitet til en hverdagspris.

Nu giver de altså os helt almindeligt dødelige muligheden for at være med i konkurrencen om en helt vild stor præmie.

I Gestus konkurrence kan du vinde Gestus dagligvarer til en værdi af max. 5000 kr. Ved at tømme en Kiwi butik for varer af mærket.

For at kunne være med, skal du have en Facebook profil. Har du ikke en Facebook profil, så må du nøjes med at deltage i de andre slags konkurrencer jeg har delt med dig på forsiden af Konkurrencer Nonstop.

Sådan deltager du:

I bunden af indlægget finder du en knap hvor der står “Deltag i konkurrencen”. Tryk på denne knap og du bliver ledt direkte til deres opslag hvor du kan deltage i Gestus konkurrence. Hvis du ikke er logget ind på Facebook i forvejen, vil du blive bedt om dette inden. Log ind og tryk evt. på knappen igen.

Du deltager i konkurrencen ved at skrive en kommentar på opslaget med hvad deres slogan er. (Liv og glade hverdage)

Vinderen bliver fundet mandag d. 13. feb. kl. 10 og kontaktet via Facebook.

Hvis du arbejder i Kiwi kan du desværre ikke deltage i Gestus konkurrence. Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet eller administreret af eller associeret med Facebook.

Tidligere indlæg: 

Gestus er et mærke de fleste kender til – I hvert fald dem der har prøvet at handle i Meny, Spar eller Kiwi. Det handler om at hylde dem der altid tænker på andre først.

Derfor har de sammen med Meny i forbindelse med Meny’s 1 års fødselsdag, lavet en konkurrence hvor du kan vinde nogle af de præmier de har fundet – og der er i alt præmier for mere end 40.000 kr.

For at være med, skal du klikke på billederne i opslaget og skrive hvem du gerne vil dele med, samt hvilken af kasserne du gerne vil vinde.

Den løber indtil 6. juni, og der bliver fundet hele 40 heldige vindere

Held og Lykke

1 Comment
  1. Axel René Aubertin 1 år ago

    Lad for hulen være med , at bruge det primitive udtryk FEDE om præmier. Præmier er spændende, udfordrende dejlige m.m men aldrig være FEDE. Det er kun Fedt som er fedt. Prøv at Google FEDT, så får I svaret. Lad være med, at forfladige det danske sprog. Vi lever i det 21. århundrede, kære venner.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?