tomsjulekalender.dk-toms-julekalender-konkurrence

Toms julekalender – Vind søde sager på Tomsjulekalender.dk

Deltag i Toms Julekalender og vind søde sager i hele december.

Denne gang har Toms lavet en julekalender med hele 25 dage. For hver dag du åbner en ny låge, kan du finde en unik kode inde bag ved, som du kan indtaste på tomsjulekalender.dk og vinde spændende præmier, som produkter fra Toms.

Hver dag fortæller Jan Krabbe dig om du er den heldige vinder af dagens Toms produkter. Du kan købe julekalenderen i butikkerne.

Der kommer meget mere information om konkurrencen, når december nærmer sig. Indtil da, så hold ud.

Der kommer hundredevis af julekalender konkurrencer her på Konkurrencer Nonstop, så det er der masser af. Hold øje med hjemmesiden eller app’en.

Du kan også holde øje med Toms Julekalender på tomsjulekalender.dk

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes af Toms Gruppen A/S. Har du spørgsmål til konkurrencen, er du velkommen til at ringe til Toms på telefon: 44 89 10 00.

1. Berettigelse og konkurrenceperiode

 • Tomsjulekalender.dk afholder en online konkurrence, der begynder 1/12 2016 og løber ind til 25/12 2016.
 • Konkurrencen slutter den 25/12 klokken 23.59.

2. Konkurrencebetingelser og konkurrencebidrag

 • For at kunne deltage i konkurrencen skal du have en 4-cifret kode fra dagens kalenderlåge på Toms fysiske julekalender, der kan købes i de fleste større supermarkeder.
 • Du skal deltage på tomsjulekalender.dk og have adresse i Danmark.
 • Ansatte i Toms Gruppen A/S og i datterselskaber, filialer eller samarbejdende bureauer samt disses nærmeste familiemedlemmer er ikke berettigede til at vinde nogen af præmierne i denne konkurrence.
 • Det er muligt at deltage i konkurrencen én gang dagligt.
 • Toms Gruppen forbeholder sig retten til på ethvert givent tidspunkt efter eget skøn og uden yderligere forklaring at afvise deltagere i konkurrencen.

3. Præmier

 • I konkurrencen Toms julekalender 2016 udtrækkes 25 vindere. Hver vinder modtager en præmie, af blandet slik fra Toms, til en værdi af 170 kr.

4. Præmiebetingelser

 • For at være berettiget til at vinde en præmie, skal du inde i konkurrencen oplyse dine kontaktinformationer.
 • Toms Gruppen forbeholder sig ret til at ændre præmierne uden forudgående underretning.
 • I relation til præmierne udstikker Toms Gruppen ingen garantier eller ombytninger og kan ikke holdes ansvarlig for nogen skader eller problemer som følge heraf.
 • Alle konkurrencevindere accepterer alle præmier på absolut eget ansvar, og Toms Gruppen frasiger sig alle garantier i relation til alle præmier i henhold til dansk lovgivning.
 • Præmierne kan ikke under nogen omstændigheder ombyttes, overdrages eller indløses på anden måde.
 • Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.
 • Afsendte præmier fra Toms, der ikke afhentes fra eksempelvis posthuset, bliver ikke gensendt og betragtes som bortkomne eller modtaget. Konkurrencevindere er alene ansvarlige for at afhente deres præmie. Toms Gruppen og andre samarbejdspartnere har på ingen måde ansvar for afhentning af præmier.
 • Når en præmie afsendes til en konkurrencevinder, kan Toms Gruppen ikke holdes ansvarlig for sikker og effektiv fragt og levering af præmien.
Læs også:  Deltag i Bilka skattejagten og vind 10.000 kr.

5. Valg af vindere

 • Der vil blive udtrukket 25 vindere, én hver dag fra d. 1/12-25/12, og præmier sendes senest 3 uger efter konkurrencens afslutning.
 • Dagens vinder vil blive tilfældigt udtrukket på et tilfældigt tidspunkt af dagen.

6. Annoncering af konkurrencevindere

 • Vindere vil få besked via e-mail. En konkurrencevinder vil blive forsøgt kontaktet på denne måde to gange. Hvis der stadig ikke er svar efter det andet kontaktforsøg, vil præmien blive trukket tilbage og en ny vinder fundet.
 • Vindere vil blive offentliggjort på siden: og ved deltagelse i konkurrencen accepteres denne offentliggørelse.
 • Toms Gruppen forbeholder sig ret til at tilbagetrække præmier til enhver konkurrencevinder, som ikke videregiver de efterspurgte detaljer efter anmodning fra Toms Gruppen eller samarbejdende partnere.
 • Toms gruppen forbeholder sig ret til at udpege tredjepart til at varetage verificeringen af konkurrencevindere og til at varetage forsendelsen af præmier, og deltagere i konkurrencen samtykker til, at Toms Gruppen må videregive relevante og nødvendige oplysninger om konkurrencevindere til tredjepart for at kunne varetage denne opgave. Tredjepart må under ingen omstændigheder sælge eller bruge disse oplysninger i markedsføringsøjemed.

7. Ændringer i vilkår & suspendering af konkurrencen

 • Toms Gruppen forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre, rette, slette eller føje til konkurrencens vilkår uden forudgående notifikation, og deltagere vil være omfattet af disse ændringer.
 • Toms Gruppen forbeholder sig også ret til at aflyse, ændre, suspendere eller forsinke konkurrencen i tilfælde af uforudsete omstændigheder.
Læs også:  Meny konkurrence - vind 4 gavekort på 1000 kr.

8. Diskvalifikation

 • Toms Gruppen forbeholder sig ret til efter eget skøn at diskvalificere ethvert individ, som skønnes at manipulere med deltagelsesproceduren eller driften af konkurrencen, som skønnes at handle i strid med eller at have til hensigt at handle i strid med konkurrencens vilkår og/eller Toms Gruppen konkurrence.

Vind en gavekurv

Vind en gavekurv til mors dag. Skt. Mathiascentret har samlet en flot gave som du kan være så heldig at vinde.

Præmien har en værdi af hele 4250 kr. og udloddes til en heldig kunde.

For at være med i konkurrencen, skal du blot skrive hvem der skal forkæles (Navnet på din mor)

Præmien indeholder alt lige fra gavekort til undertøj, øreringe, champagne og chokolader.

Den er sponsoreret af 5 butikker i Skt. Mathiascentret og der bliver fundet en vinder d. 6. maj, som bliver kontaktet direkte.

Du kan også deltage i mange flere spændende konkurrencer ved at klikke rundt her på siden.

Vind chokolade

Mon en kuffert med 30 Marabou kan komme med i håndbagagen når man skal ud at flyve?

Det kan du finde ud af ved at tage denne præmie med på din næste rejse.

Du kan vinde en kuffert fyldt – Ja en Limited Edition tilmed.

Præmien er en Kuffert fyldt til randen med 30 stk. 250 g. Marabou – Eller ca. 7,5 kilo – Så den kan du roligt tage med i håndbagagen, hvis dimensionerne passer.

For at være med skal du helt enkelt skrive i deres kommentarfelt, hvem du kunne være interesseret i at dele en plade chokolade med.

Der bliver fundet en vinder d. 29. april på Facebook.

Deltag i Candykings sommer quiz

I Candykings sommer quiz kan du vinde en masse forskellige præmier, bl.a. en Ipad Air 2 16 gb gold edition. Du kan deltage med 3 lodder om dagen frem til og med d. 31. juli.

Læs også:  Reklamebingo - Spil bingo i dine pauser

Derudover kan du vinde en moviebox bestående af biobilletter og guf eller 2 kg. slik fra candykings sommer quiz.

For at deltage skal du svare på et par spørgsmål. Uanset om du svarer rigtigt, deltager du i lodtrækningen. Du skal også udfylde lidt om dine interesser, men du tilmelder dig kun at blive kontaktet af Candy King på e-mail med undersøgelser (Afmeld dem hvis de ikke har interesse) – Ingen spam eller opringninger.

BonBon land konkurrence

Planlægger du at skulle i en forlystelsespark i denne sæson, eller bor du ikke langt derfra, så kan du vinde 4 sæsonkort til Bonbonland, så dig og familien kan komme afsted lige så mange gange i vil.

Der sker hele tiden noget skægt i Bonbonland og hele landet er bygget op omkring det populære slik fra Toms.

Det er en klassisk forlystelsespark, som de fleste nok har hørt om.

For at være med i konkurrencen, skal du like deres side, like opslaget og skrive hvem du har LogBuy personalefordele igennem.

Der bliver fundet en heldig vinder mandag d. 23. maj som bliver kontaktet i opslaget.

Som medlem får du også rabat på 30 % på enkeltbilletter.

 

Vind 14 dage i Italien i et mobilehome.

Præmien har en værdi af 15.000 kr. og der udloddes kun 1 stk. – Vinderen bliver fundet i uge 33 – Dvs. omkring 15. august 2016

For at være med, skal du finde opslaget ved at klikke herunder, og skrive hvem du helst vil have med hvis du vinder.

Du kan se de betingelserne her på linket haribo.wnthis.com/ZTjGXb

De er et af de største mærker inden for vingummi og det er da en spændende præmie – Men hvis den først udtrækkes efter 15. august, så kommer man vel ikke ligefrem med Haribo på sommertur? 🙂

Hvis du vinder, vil jeg meget gerne høre fra dig 🙂

Held og lykke!

Deltag i konkurrencen
2 Comments
 1. Elvira Jensen 12 måneder ago

  4175

 2. Elisabeth bank Lorenzen 12 måneder ago

  Dette er da vist for viderekomne. Er det muligt at få en korrekt besked på, hvordan man dagligt hurtigt og n emt kan se, hvad der er meningen med den ekstra konkurrence, og hvordan man deltager uden også der at blive dynger til med reklamer, er jeg den glad e modtager af info om dette.
  Julehilsener
  Elisabeth bank Lorenzen

  PS. Det, jeg er kommet frem til, eller rettere sagt ikke frem til, kræver mere tålmodighed eller tid, end jeg er forsynet med

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |   CVR:36135247

Log in with your credentials

Forgot your details?