Tørresnoren app - Vind 3 el-cykler fra Mate

Tørresnoren app – Vind 3 el-cykler fra Mate

Dong er blevet grøn – Virkeligt grøn. Og det fejrer de selvfølgelig med en lille give-away.

Download deres Tørresnoren app og du kan vinde en af 3 el-cykler fra den danske virksomhed Mate til en værdi af 8.699 kr./stk.

Find app’en i din app store.

Deltag i El-jagten

Deltag i Den Store El-jagt på Dongenergyeljagt.dk og vind store præmier.

Der er 3 baner i spillet og gennemfører du dem alle 3, deltager du både i lodtrækningen om 10.000 kr. til El, billetter og transport til Elton John koncerten i Malmö til november og en fodboldrejse ned og se El Clasico med Barcelona og Real Madrid.

Du skal sætte strøm til elge inden tiden løber ud, for at du kan være med i konkurrencen.

Spillet er designet til mobiler, men virker også på enkelte andre enheder.

2. november kl. 23.59 slutter spillet, hvorefter vinderne findes og kontaktes.

Det lyder til i betingelserne, at præmien på 10.000 kr. til el kan ombyttes til kontanter.

Deltag i havmøllesafari

I denne Havmøllesafari konkurrence kan du komme med Dong energy på havmølle safari. De har i alt 4500 pladser og sejler både fra København, Grenaa og Gedser – Så der er rig mulighed for at komme med.

De har lavet det som en konkurrence for at det skal være mest fair og så alle har en chance for at komme med.

Tilmeld dig på linket herunder, prioriter hvilke 2 afgange der ville være interessante for dig, tilmeld dig selv og helt op til 6 andre gæster.

Du kan tilmelde dig indtil d. 9. september, og de trækker lod d. 12. september.

Vind en el-cykel

“Wow.!” er ordet der beskriver denne præmie bedst.

Den her flotte Mustang el-ladcykel kan blive din helt gratis. Præmien har en værdi af 15.999 kr. og gives til en heldig vinder.

I skrivende stund er der 6.800 deltagere, så man skal stadig være heldig for at vinde. Til gengæld så er det tiden værd, for det eneste du skal gøre er at følge linket herover og skrive en kommentar med hvor mange hastighedsniveauer den har.

Cyklen kan køre op til 35 km. på en opladning (Den er jo også tungere end andre el-cykler.

Vinderen findes d. 18. april og kontaktes direkte.

Vind en cykel med Egekilde kildevand til en værdi af 2000 kr. med BorderShop.

Deltag ved at følge linket herover. For at være med i lodtrækningen skal du bare skrive deres åbningstider for påsken i en kommentar.

Vinderen finder de d. 10. april og man får selvfølgelig direkte besked hvis man har vundet noget.

Vind en cykel fra SCO

1. Marts var årets første forårsdag og det betyder at varmen snart kommer. Med varmen begynder vi at opholde os endnu mere uden for og mange af dem der vinteren over har pendlet med bil pga. komfort, vil opmuntres af solen til at komme ud på cyklen og cykle til arbejde i stedet for.

Vind en cykel fra SCO af modellen “Classic” der har 7 gear og en kurv. Så kan du også komme ud og få noget frisk luft, spare penge på fitness abonnementet og få noget gratis motion til og fra arbejde.

Der er i alt 8 forskellige farver og du bestemmer selv hvilken af dem du ønsker at vinde.

For at være med i konkurrencen, skal du ind på deres Facebook side via linket under opslaget her. Inde på deres side, skal du skrive en kommentar til opslaget med hvilken farve din cykel skal have, hvis du vinder. Se evt. videoen de har lavet til formålet hvor du kan se de 8 forskellige farver.

Vind en cykel til en værdi af 3.699 kr. – Vinderen findes d. 6. marts kl. 12 og vinderen vil få direkte besked på deres Facebook side.

Om præmien

SCO cykler har eksisteret lige siden 1905 år og er kendt for sit solide danske design. Cyklerne forhandles i Bilka og Føtex overalt i landet. Og de lave priser skyldes aldeles ikke mangel på kvalitet – Snarere er det fordi den forhandles i den store kæde, at de kan lave nogle indkøbsaftaler der sikrer lave priser som smitter af på salgsprisen.

Lad være med at købe en cykel – Vind en cykel. – Hvis ikke du vinder, kan du jo bare købe bagefter, men du har jo ikke brug for 2.

De har både classic udgaver, premium udgaver, el-cykler og meget andet. De har børnecykler fra 600 kr. og deres el-cykler kan fås

Foråret nærmer sig med hastige skridt og de har fået spritnye modeller på lager hos Lindebjerg Cykler. Det fejrer de med en konkurrence, hvor du kan vinde en elcykel efter eget valg.

Kan du godt lide at cykle, men orker ikke selv at bruge alle dine kræfter på at nå frem? Så er en elcykel virkeligt en bekvemmelighed.

Vind en elcykel med Lindebjerg cykler på deres Facebook side.

Sådan deltager du:

For at være med i konkurrencen skal du ind på deres opslag om konkurrencen via linket herunder (Der hvor der står “Deltag i konkurrencen”. Herinde skal du skrive hvilken model du gerne vil vinde, hvis det bliver dig der vinder. – Derfor skal du lige ind på linket herover hvor du kan se deres modeller (Eller også skal du lige kopiere nogle af de andre der har deltaget.

Vinderen af konkurrencen vil blive offentliggjort torsdag d. 2/2 kl. 15.

Deres elcykler har selvfølgelig 3 års garanti, gratis levering samt service på din hjemadresse. Det lyder som den bedste service der er i markedet.

Lindebjerg cykler er tilgængeligt online, i Aalborg, Middelfart og Ringsted, så de er næsten over hele landet.

Vinder du – Hvad så?

Vind en elcykel og få den leveret til din adresse med en af deres biler. De kan kun sende til Danmark på brofaste øer. Vinderen af konkurrencen vil blive kontaktet via Facebooks mailsystem og offentliggjort på deres opslag

Til info kan jeg fortælle at Lindebjerg selv producerer deres egne cykler, så de har yderst stort kendskab til dem. Service og fremvisning af cykler foregår på din hjemmeadresse. Da man køber hos producenten, så står de 100% inde for kvaliteten. Man kan endda få 5 dages fuld returret, hvor man kan prøve cyklen og levere den tilbage hvis man ikke er tilfreds.

Vind en ladcykel til en værdi af 12.000 kr. med Monster Outlet.

Julen står for døren og derfor trækker de nu lod om en ladcykel. For at være med skal du følge linket til Facebook, like deres side og tagge den person som du synes skal vinde ladcyklen.

De finder en vinder d. 15. november kl. 17.30

Monster Outlet ligger i Herning og forhandler alle mulige spændende ting fra cykler til køleskabe, segways og fyrværkeri.

Skoda konkurrence – Vind en lækker Trek cykel

I denne Tour de France Skoda konkurrence, kan du vinde 1 af i alt 8 TREK racercykler som hver især har en værdi af 5.600 kr.

Du kan være med i konkurrencen både på nettet og via en Skoda forhandler. Hvis du deltager hos forhandleren, har du 3 x vinderchancer – Deltager du på nettet via linket herunder har du 1 x vinderchance.

For at være med i lodtrækningen skal du trykke på den stereotype cykelrytter som du er (Læs mere på hjemmesiden.

Konkurrencen løber indtil d. 7. august hvorefter en vinder findes tilfældigt d. 15. august. Vinderen kontaktes direkte af Skoda. (Der er 8 vindere i alt).

Så vær med i deres tour de france konkurrence, der er gode vinderchancer.

I denne Samvirke konkurrence kan du vinde en smuk børnecykel fra Mustang.

Nu er sommeren for alvor over os, og derfor skal alle da ud at cykle i det gode vejr. Inklusive børnene. Du kan vinde en børnecykel til et barn du kender. For at være med skal du svare rigtigt på spørgsmålet om, hvor gammel man skal være for at måtte cykle alene i trafikken.

(De fleste svarer 6 år, så det er nok svaret)

a) 5 år
b) 6 år
c) Når barnet kan cykle sikkert

Skriv dit svar i kommentarfeltet på Facebook via linket herunder, så er du med i lodtrækningen.

Der trækkes lod d. 4. juli, hvorefter en heldig vinder kontaktes.

Download tørresnoren app og deltag.

Samvirke konkurrence – Vind en elcykel værdi 9999 kr.

I denne Samvirke konkurrence kan du vinde en elcykel til en værdi af 9999 kr.

Præmien er en Mustang Passion elcykel som kan køre op til 40-50 km. på en opladning, hvilket er normalt for elcykler i denne prisklasse. Coop har længe samarbejdet med Mustang om at lave kvalitetscykler, så du kan være helt sikker på at kvaliteten er i top. Derfor får du også 25 års stelgaranti på den.

For at deltage skal du svare rigtigt på spørgsmålet – Og svaret står i teksten herover. 

Der findes en vinder torsdag d. 14. juli som kontaktes direkte. Vinderen findes blandt alle der har deltaget på enten Samvirke, Kvickly eller Coop’s Facebook sider.

Lindebjerg konkurrence – Vind en valgfri elcykel

I denne Lindebjerg konkurrence kan du vinde en valgfri el-cykel. De ligger vidst på normalt omkring 13.000 kr. i værdi.

Det sker, fordi de fejrer at de har åbnet et showroom i Aalborg hvor de viser deres cykler frem.

Lindebjerg laver deres egne cykler og har forlænget garanti på dem, gratis fragt i hele landet mv.

For at være med i lodtrækningen skal du bare like opslaget på Facebook og evt. fortælle hvilken el-cykel du godt kunne tænke dig, hvis det blev dig der var den heldige vinder. (Kopier evt. linket ind i opslaget)

Der bliver offentliggjort og fundet en vinder mandag d. 27. juni kl. 15.

Coop Danmark udlodder en lækker Mustang cykel til 3 heldige vindere heldig vinder. Der er 3 forskellige farver, bronze-metallic, sart lyserød og pang-gul.

Bemærk, at det er 3 konkurrencer på 3 forskellige Facebook-sider, hvoraf jeg linker til den ene (Coop Danmark) – De 2 andre er Samvirke og Kvickly.

Der trækkes nemlig 1 vinder på hver side d. 26. maj, når konkurrencen slutter. Cyklerne bliver leveret i foråret 2017, idet deres designere er i gang med at lave næste års cykler (Som du kan vinde 1 af)

Du er med ved at stemme i kommentarfeltet på den farve du helst vil have – Og dermed er du med til at bestemme, hvilken farve de vil lancere.

Vind en Mountain Dew mountainbike

til en værdi af kr. 4.995 med supermarkedet Kiwi. Hver uge i august finder de en vinder af denne spændende cykel. For at være med i konkurrencen, skal du have en Facebook profil. Du finder det direkte link til konkurrencen herunder.

Du skal ind og skrive en kommentar i kommentarfeltet, hvori du skriver hvem du gerne vil ud at cykle med hvis det bliver dig der vinder cyklen.

Der bliver fundet en vinder af denne d. 7. august.

Husk at downloade tørresnoren app.

I denne Kims konkurrence kan det blive dig der løber afsted med en gratis cykel til en værdi af 4599 kr.

For at være med i lodtrækningen, skal du fange cyklen i dere GIF billede (Du er også velkommen til at bruge mit)

Kopier det og sæt det ind i kommentarfeltet på konkurrencen, så er du med i lodtrækningen.

Præmien er en super lækker Fuji Feather cykel og har en værdi af hele 4599 kr.

Der bliver fundet en heldig vinder fredag d. 22/7 kl. 12 som kontaktes direkte i kommentarfeltet.

Husk, du altid kan se de nyeste konkurrencer her på Nonstop.

0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?