superbrugsen.dk/høstfest superbrugsen høstfest superbrugsen konkurrence

Superbrugsen.dk/høstfest – Vind 25.000 kr. til en høstfest eller vin

superbrugsen.dk/høstfest kan du vinde hele 25.000 kr. til en Høstfest.

Konkurrencen løber frem til d. 24. september. Vinderen af hovedpræmien vil få besked d. 26. september. Hvis du vinder en af dagspræmierne, får du selvfølgelig besked med det samme om du har vundet. Du kan f.eks. vinde 1 eller flere af de i alt 3000 flasker rødvin som de udlodder.

Superbrugsen høstfest – Superbrugsen.dk/høstfest

Hvis du vinder en dagspræmie vil du modtage en sms der skal åbnes fra en smartphone med internet. Her vil du have din voucher der er gyldig til 1 flaske vin.

Du kan forsøge dig 3 gange om dagen. Hvis du i forvejen er tilmeldt tilbud og nyhedsbrev fra Superbrugsen, er du i forvejen også med i lodtrækningen om hovedpræmien.

Du behøver derfor ikke deltage hver dag, da du blot skal tilmelde dig 1 gang for at være med. Hvis du dog vil vinde deres vin, så kan du gå ind og deltage 3 gange dagligt på superbrugsen.dk/høstfest.

I denne Twix konkurrence kan du vinde en tur til USA.

Konkurrencen er bygget op omkring Would you rather – Hvad vil du helst. Og du skal vælge imellem om du helst vil til New York eller Los Angeles. Du deltager ved at udfylde med dine egne 2 valgmuligheder og en jury fra Mars Danmark vælger så de 2 bedste, sjoveste og mest positive valgmuligheder som kommer til at dyste mod hinanden. Den med flest nordiske stemmer går videre til den endelige afstemning blandt alle lande, hvor de finder 1 vinder. Præmien har en værdi af 30.000 kr.

Konkurrencen slutter i uge 40

I Bauhaus fødselsdag konkurrence har du muligheden for at vinde præmier til en samlet værdi af 125.000 kr.

Her er præmierne du kan vinde i deres store fødselsdagsfest:

 • Gavekort på 25.000 kr.
 • Stålcarport til 10.999 kr.
 • Køkken til 9.995 kr.
 • 6 gavekort på 8000 kr.
 • 15 gavekort på 1000 kr.

Herudover er der konkurrencer i varehusene hvor du kan vinde andre præmier. Der er også løbende i fødselsdagsperioden konkurrencer på deres Facebook-profil, hvorfor præmierne kommer op over 125.000 kr. i værdi.

Konkurrencen kører frem til d. 8. september kl. 11.

Vinderne findes i 3 omgang og kontaktes direkte. 26. aug., 2 sept. og 8. sept. Hovedpræmierne bliver trukket d. 8. sept.

I denne Lidl konkurrence har du en unik mulighed for at vinde rigtig mange penge uden at skulle bruge penge på et lod.

Lidl udlodder hver dag frem til d. 10. september 1000 kr. i kontanter, og der trækkes ligeledes én vinder af 100.000 kr.

Der er selvfølgelig et formål med kampagnen, nemlig at få folk til at bestille deres tilbudsavis. Modtager du den allerede, skal du stadigvæk udfylde formularen for at være med i konkurrencen. Modtager du det ikke, så skal du tilmelde dig for at være med.

Oplever du problemer i forbindelse med tilmeldingen, så bedes du kontakte Lidl via deres hjemmeside, da det er dem der står for den.

I denne smukfest konkurrence kan du vinde 2 armbånd til lørdag d. 6. august på Smukfest. Så kan du tage din bedste ven med ind og høre noget god musik. Vil du med? Så deltag i konkurrencen her:

For at være med skal du komme med dit bud på deet fedeste outfit til festival. Skriv blot hvad du selv regner med at tage på til festen. Du kan også uploade et billede, eller begge dele.

Der bliver fundet en heldig vinder på fredag d. 29/7. Der bliver kontaktet en vinder i selve konkurrence opslaget.

I denne hjemis konkurrence har du mulighed for at vinde en grillaften for helt op til 10 personer. Det er Hjem-is der står bag konkurrencen på sin Facebook side og præmien består af 2 styks luksusgrillpakker med angus burgerbøffer, steaks, frankfurtere, div. andre pølser samt dessert. Hele præmien har en samlet værdi på hele 1064 kr., så det er bare med at komme ind og deltage i hjemis konkurrence.

Vinderen bliver fundet d. 10. august og kontaktes direkte af Hjem-is via facebook.

Bauhaus konkurrence

I denne Bauhaus konkurrence kan du vinde 1 af 2 gavekort på hele 5000 kr. til Gori produkter i Bauhaus. Konkurrencen foregår på Facebook og du skal derfor have en profil for at deltage. For at være med skal du skrive i deres kommentarfelt hvilket projekt præmien skal bruges til hvis det var dig der vandt. (Du kan også uploade et billede). Der bliver fundet 2 heldige vindere tilfældigt fredag d. 29. juli kl. 9.

Vinderne bliver kontaktet direkte.

Følg med her på siden for endnu flere spændende konkurrencer fra Konkurrencer Nonstop

Tour De France konkurrence – Lækre præmier hver dag

I denne Tour De France konkurrence fra Pulsure.dk er der præmier for over 60.000 kr.

Hver dag under Tour de france kan du vinde lækre præmier i dagens konkurrence – Som oftest forskellige pulsure.

Du skal blot gætte på hvem der bliver dagens etapevinder. Er der flere der har gættet rigtigt, trækkes der lod – Og hvis der ikke er nogen vinder, går præmien til dagen efter. Der er med andre ord rigtig gode chancer for at gå hjem med en lækker præmie.

Linket går direkte til Pulsure.dk’s Facebook, hvor du skal finde dagens opslag.

Linket kan bruges hver dag på superbrugsen.dk/høstfest

God sommer til jer alle sammen.

Bilka live – Spin og vind store præmier i lykkehjulet

Deltag i Bilka Live konkurrence om udstyr til studiestart (Også selv om du ikke starter på studie) Bemærk, at du skal i Bilka på den bestemte dag for at være med i konkurrencen. (Læs tourplanen herunder)

Du tilmelder dig enten på nedenstående link eller ved at sende en sms med teksten STUDIESTART til 1919. Det koster 0 kr. + alm. sms takst.

Konkurrencen løber indtil d. 24. juli 2016.

Her er deres Tourplan:

19/7 kl. 13-19: Slagelse, Sønderborg, A-Z Hjørring

20/7 kl. 13-19: Næstved, Kolding, Skalborg

21/7 kl. 13-19: Fields, Esbjerg, Viborg

22/7 kl. 13-19: Ishøj, Vejle, Holstebro

23/7 kl. 11-17: Hundige, Horsens, Herning

24/7 kl. 11-17: Hillerød, Odense, Tilst.

Sommerchancen Mcdonalds

McDonalds har lanceret Sommerchancen igen i år, som går ud på at man hver dag via deres app kan spille med om at vinde gratis mad eller gode tilbud. – Det er lige før man bliver afhængig af det.

Mange vil nok blive glad for en gratis McFlurry på en skoldhed sommerdag. – Eller dobbelt op på sodavand eller pommes frites.

Det hele foregår i deres app – Du kan også læse mere om sommerchancen 2016 på sommerchancen.dk, hvor de skriver lidt mere om deres kampagne.

Kampagnen kører helt frem til 14/7 og du kan være med 1 gang om dagen. Jeg har allerede vundet en cheeseburger og et 2for1 tilbud på pommes frites – Så klik ind i dag og prøv lykken 🙂 Det er faktisk ikke så svært at være heldig lige i den her konkurrence.

(Små præmier har også sin ret – Når de deles ud gratis på den her måde)

Egentlig er sommerchancen 2016 jo blot gratis mad til alle – Da det ikke er så svært at vinde. Men lad dig ikke narre, for det er også i dén grad promovering af mcdonalds. Hvor mange har måske ikke prøvet at vinde en cheeseburger, og når man alligevel er inde i butikken, så kan man da lige så godt købe noget ekstra til.

Hvis du ikke har noget imod gratis mad, så prøv den. Men du behøver ikke at give dem dine penge. Du kan blot nøjes med at vinde de gratis måltider. Ikke desto mindre har de også kun ca. 4 dage fra du har vundet til du skal have indløst din præmie. Så lad være med at lade Mcdonalds være den smarte med sin sommerchance, men udnyt muligheden for at suge mad ud af dem uden at du skal betale en krone.

Velbekomme. Håber du bliver mæt 🙂

Deltag på irma.dk/131aar – I år fylder Irma 131 år og en af de faste traditioner de har er at udlodde en tømning af en butik på det antal sekunder de fylder i år. Sidste år kørte de samme kampagne med 129 år.

For at være med i lodtrækningen skal du svare rigtigt på spørgsmålet om hvad den pige hed der stod model til Irma pigen. (Det er hverken Irma eller Irmgard)

Irma 130 år – irma.dk/131aar

Men det er lige meget om du svarer rigtigt eller forkert, for de trækker 5 vindere blandt alle der deltager, som kan fejre Irma 130 år. Der trækkes lod d. 26. august blandt alle deltagere.

Du kan være med helt frem til d. 23. august.

Vinder du, kan du selv bestemme hvilken butik du vil benytte.

Så skynd dig ind og deltag i Irma’s fødselsdagskonkurrence på linket her eller irma.dk/131aar

Oplevmagien.dk – Oplev magien med disney samlekort og vind en tur til magiens land – Disneyland i Paris.

Kiwi, Meny, Min Købmand og Spar som alle hører under Dagrofa har udrullet den helt store kampagne i samarbejde med Disney Land.

Her kan du læse lidt om præmien:

Vinder du, kan du tage på en VIP rejse for 4 personer til Disneyland i Paris, hvor i flyver med Air France og bruger hele 3 dage dernede (2 nætter) – Forlystelsesparken er også så stor at man simpelthen er nødt til at bruge flere dage dernede. Der er 2 temaparker, 7 hoteller og Disney Village som kan falde i alles smag.

Her er der masser af fortryllende underholdning, spændende attraktioner, muligheden for at kramme Mickey Mouse og de andre Disney figurer.

Fra 1. okt. – 2. sept. holder de Halloween festival hvor temaerne er lidt mere uhyggelige, og i julen kan man tage med Anna og Elsa på eventyr på isen. Det sker når Frost figurerne tager jer på eventyr med en række sange.

Præmien har en samlet værdi af minimum 41.700 kr.

Oplevmagien.dk

Udover opholdet i Disneyland kan du vinde Lego Dupli, Star wars mv., div. spil, bøger, cd’er og dvd’er

For hver gang du handler for 100 kr. i Meny, får du en pakke med 4 Disney kort som du kan samle på. Der er i alt 126 forskellige kort du kan samle.

Du kan købe et samlealbum for 30 kr. som du kan bruge til at indsætte dine samlekort, det vil helt sikkert være guld værd for ungerne. Hvis du har fået samlet for mange af nogle kort og mangler nogle andre, kan du tage til de planlagte byttedage. Det sker d. 8. oktober og d. 29. oktober begge dage kl. 10-15.

Du kan samle indtil d. 28. oktober.

Hver uge trækkes der en ny vinder af en tur til Disneyland Paris og der udloddes i alt 10 rejser, så det er med at være med fra start af. Skynd dig ind og oplev magien med disney samlekort på oplevmagien.dk

Svarene på spørgsmålene er selvfølgelig: Frozen & græskar.

Jo før du deltager, jo flere chancer har du for at vinde en af de spændende præmier.

Kodekort på oplevmagien.dk

Du kan være heldig at få et kodekort i en af dine pakker, indeholdende enten en e-lydbog fra Disney eller 3 måneders abonnement på Anders And magasinet online. Følg blot instruktionerne på kortet.

Der er endnu mere underholdning inde på hjemmesiden, for de har også lavet en Disney farv og leg app, hvor man kan farvelægge figurerne, lære at tegne og lave 3D figurer.

Skynd dig ind og oplev magien med disney samlekort.

Held og lykke!

2 Comments
 1. Grethe Bruun Søgaard 2 år ago

  Jeg blev udtrukket til en flaske vin den 20/9 kl. 16.20, men fik ikke noget gavebevis, hvad gør jeg?

  • Mark Källstrøm 2 år ago

   Hej Grethe.
   I alle tilfælde hvor du har sådan et spørgsmål til en konkurrence, bedes du kontakte udbyderen af konkurrencen, i dette tilfælde Superbrugsen. De er de eneste der kan hjælpe dig 🙂

   Jeg håber du er glad for at bruge Konkurrencer Nonstop.

   Med venlig hilsen

   Mark Källstrøm

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?