åretsøkolog.dk

Smølfesjov.dk – Det Store Gaveræs

 

 

 

 

Så er det snart tid igen til at tage børnene med i Bilka, Føtex eller Salling.

For nu kommer smølferne og i skal da selvfølgelig have en masse Smølfesjov i Smølfesjov.dk app’en.

I butikkerne kan du finde blå og guld smølfer og være heldig at vinde nogle af de mange præmier de udlodder i forbindelse med spillet.

Udover dette spændende spil har de også lige nu fødselsdag i Bilka, og her kan man være heldig at vinde 5000 kr. gavekort. Hver uge er der 20 vindere der hver vinder 5000 kr. gavekort til Bilka. Når man handler vil der på bon’en stå enten “Gevinst” eller “Nitte” og det er altså her man har mulighed for at vinde – Når man handler.
Det er altså præmier for 100.000 kr. hver uge alene på denne kampagne – Til deres trofaste kunder der besøger dem og handler hos dem i løbet af fødselsdagen.

Men tilbage til Smølferne. På Smølfesjov.dk kan du d. 11. august læse meget mere om hvilke aktiviteter de har sat i verden i forbindelse med kampagnen. Der vil være de her kort man kan samle på, men der vil ikke være specielle kort som der tidligere har været i andre kampagner. Alle kort er lige meget værd og der er lige stor chance for at få dem.

Sidst (Dengang de havde Dyrekort), var der jo pænt meget ballade fordi der var specielle kort som var svære at få fat i. Faktisk var det så slemt at man kunne købe kort til over 50 kr./stk på den blå avis fordi forældrene bare måtte have det sidste kort så deres barn kunne færdiggøre sin samling.

Mon ikke de i forbindelse med smølfesjov.dk også laver en byttedag hvor man kan komme ned og samle resten af smølferne til sin samling?

Det er altså d. 11. august du skal begynde at holde øje. Download deres Smølfesjov app og vær med fra start af.

Smølfesjov.dk

Held og lykke

0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?