Sådan gør du din Mac computer hurtigere

Sådan gør du din Mac computer hurtigere

Hvis du har en Mac computer, der efterhånden er blevet gammel, er den højst sandsynligt også blevet langsommere. Selvom Mac computere oftest er de bedste computere, man kan købe, kan de ligesom PC’en også blive langsommere. Der er heldigvis mulighed for at optimere Mac computerens hastighed på flere forskellige måder. Ved brug af en Mac computer over flere år, ændres indstillinger blandt andet, som sløver Mac computeren. Programmet Mackeeper, som er et Mac program, er med til at sikre, at Mac computeren gøres hurtigere. Programmet danner sig et overblik over de eventuelle problemer, der måtte være, og retter det derefter. Derudover holder Mackeeper også de installerede applikationer opdaterede. Når disse er opdaterede, har programmerne både nogen nye funktioner, samtidig med at computerens sikkerhed er forhøjet. De programmer, som skal opdateres, er markeret med et rødt mærke, mens de programmer, som allerede er opdateret er markeret med grønt. Mackeeper har herudover en funktion, der hedder ”Login Items”, hvor man kan vælge, hvilke programmer der skal startes, når man logger ind. På den måde kan man klargøre de programmer, man ønsker at anvende med det samme. Det er dog en god idé ikke at vælge for mange programmer, der åbner automatisk ved at logge ind. Hvis man har for mange programmer ved opstart, bliver tiden længere, fra når man tænder sin Mac computer og til den er klar. Udover at bruge Mackeeper, for at gøre computeren hurtigere, kan man også rydde op på computerdrevet, da det giver mere plads. Hvis harddisken er tæt på at være fyldt op, bør man slette de ting, man ikke bruger på computeren, og måske lagre de filer, man gerne vil gemme på et eksternt USB. Herudover kan man lukke de programmer, man ikke bruger, da de bruger Mac computerens ressourcer. Det samme gælder Safari-faner, som bør lukkes, når de ikke er i brug.

Du kan læse mere på dansk om, hvordan du kan gøre mac hurtigere.

Hvis du befinder dig i Norge, eller arbejder og bor der til dagligt, er der også gode muligheder for at gøre Mac computeren hurtigere. I Norge kan man også bruge Mackeeper til at løse problemerne på Mac computer. Du kan læse mere om programmet Mackeeper i Norge på norsk. Det er stadig nemt at forstå den norske version for en dansker, der befinder sig i Norge.

Du kan vinde dig til en Mac computer

Hvis du endnu ikke er i besiddelse af en Mac computer, kan du naturligvis vælge at købe en selv, men du har også mulighed for, at spare de mange penge og vinde en Mac på Technobuffalos hjemmeside. Det er gratis at deltage i konkurrencen, hvilket gøres ved at klikke på linket inde på hjemmesiden. Dette kan man gøre så mange gange, som man vil, for at optimere vinderchancerne. Mac computeren er en af de bedste computere, som er ideel til arbejdet, at sammensætte videoer til hjemmesider og blogs, mixe musik, og meget mere. Mac computeren er en god arbejdscomputer, da den giver et flottere og mere professionelt resultat af alt det, man kan lave på den.

0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?