Proshop julekalender - Vind spændende præmier i december

Proshop julekalender – Vind spændende præmier i december

Deltag i Proshop julekalender og vind fede præmier. Det er selvfølgelig produkter som Proshop selv sælger. 1. december kan du f.eks. vinde:

Xbox one S Minecraft Bundle – 500 GB som 1. præmie og et bundle fra Corsair med en MM800 RGB Polaris musemåtte, M65 PRO RGB mus og K70 LUX RGB MX Brown tastatur som 2. præmie

Hovedpræmien er: ASUS ROG G752VS-GC158T bærbar computer (værdi 21.999,- kroner)

Hver dag du deltager, får du et lod til hovedtrækningen.

Hver dag frem til jul bliver der fundet en ny vinder af Proshop julekalender

Om julekalenderen

Deltag i Proshop’s julekalender og vind lækre præmier! Fra den 1. december og frem til den 24. december udlover vi hver dag en ny præmie, svar på dages spørgsmål, og deltag i lodtrækningen!

Konkurrencebetingelser

Proshop udtrækker hver dag en vinder blandt alle rigtige besvarelser, i weekender og helligedage bliver vinderne udtrukket den først kommende hverdag. Præmien skal accepteres, som den bliver tildelt. Den kan hverken overdrages, ændres eller indfries til penge. Du skal mindst være 18 år for at deltage, det er kun muligt at deltage i konkurrencen 1 gang dagligt. Medarbejdere hos Proshop og deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Vinderne får tilsendt præmieren direkte til den indtastede adresse, præmien bliver sendt fragtfrit. Vi sender kun til danske, svenske, norske, færøske og grønlandske adresser. Ved deltagelse i Proshops julekalender giver du samtidigt lov til, at Proshop må sender dig nyhedsbreve via den tilmeldte mail adresse. Hvis du senere ønsker at afmelde dig vores nyhedsbreve, gøres dette direkte i vores nyhedsbrev. De indtastede oplysninger bliver kun brugt af Proshop. Vinderen offentliggøres på Proshops Facebook-side og på jul.proshop.dk. Vinderne bliver kontaktet direkte af Proshop.

Xbox One S Minecraft Bundle & Corsair jule-bundle

I dag har du chancen for at vinde et Xbox one S Minecraft Bundle – 500 GB som 1. præmie og et bundle fra Corsair med en MM800 RGB Polaris musemåtte, M65 PRO RGB mus og K70 LUX RGB MX Brown tastatur som 2. præmie. Alle som deltager i vores julekalender, deltager samtidig i den store lodtrækning om en ASUS ROG G752VS-GC158T bærbar computer (værdi 21.999,- kroner). For hver dag du deltager, får du et lod, vi trækker lod den 24. december.
Læs mere her! &
her!

1. december i Proshop julekalender.

Hvor meget mindre er den nye Xbox One S i %?

Korrekt svar: 40%

Dell 27″ UltraSharp U2717D skærm.

I dag har du chancen for at vinde en 27″ UltraSharp U2717D skærm fra Dell. Alle som deltager i vores julekalender, deltager samtidig i den store lodtrækning om en ASUS ROG G752VS-GC158T bærbar computer (værdi 21.999,- kroner). For hver dag du deltager, får du et lod, vi trækker lod den 24. december.
Læs mere her!

2. december

Hvad er en IPS-skærm særligt god til?

Korrekt svar: Til fotoredigering

fødselsdagsspil

Backup Plus Hub – 4 TB & LSTN Ebony Apollo

I dag har du chancen for at vinde en Backup Plus Hub – ekstern Hardisk på 4 TB fra Seagate som 1. præmie og en LSTN Apollo Ebony Bluetooth højtaler som 2. præmie. Alle som deltager i vores julekalender, deltager samtidig i den store lodtrækning om en ASUS ROG G752VS-GC158T bærbar computer (værdi 21.999,- kroner). For hver dag du deltager, får du et lod, vi trækker lod den 24. december.
Læs mere her! &
her!

3. december

Hvor mange TB har den største eksterne harddisk fra Seagate Backup Plus serien?

Korrekt svar: 8

Linksys EA9500 Dual Band router

I dag har du chancen for at vinde en Linksys EA9500 Dual Band – Trådløs router! Alle som deltager i vores julekalender, deltager samtidig i den store lodtrækning om en ASUS ROG G752VS-GC158T bærbar computer (værdi 21.999,- kroner). For hver dag du deltager, får du et lod, vi trækker lod den 24. december.
Læs mere her!

4. december

Hvilken WIFI standard er den nyeste?

Ved deltagelse i Proshops julekalender giver du samtidigt lov til, at Proshop må sende dig nyhedsbreve via den tilmeldte mail adresse. Hvis du senere ønsker at afmelde dig vores nyhedsbreve, gøres dette direkte i vores nyhedsbrev.

Vinderen af: Backup Plus Hub – 4 TB & LSTN Ebony Apollo:
Ingen vinder udtrukken endnu.
Vinderen af: Dell 27″ UltraSharp U2717D skærm.:
Ingen vinder udtrukken endnu.
Vinderen af: Xbox One S Minecraft Bundle & Corsair jule-bundle:
Ingen vinder udtrukken endnu.

Held og lykke

Deltag i konkurrencen

fødselsdagsspil

fødselsdagsspil

0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?