Cookie- og privatlivspolitik

Disclaimer – Retningslinjer for brug af hjemmesiden:

Bemærk venligst, at Konkurrencer Nonstop udelukkende deler andre virksomheders konkurrencer.

Vi sigter mod kun at dele lovlige konkurrencer, men kan ikke drages til ansvar for den enkelte virksomheds gøren og laden.

Ligeledes kan indholdet beskrevet her på hjemmesiden kun bruges

Ophavsret:

Alt materiale mv. på denne hjemmeside er beskyttet i henhold til lov om ophavsret.

Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på denne hjemmeside må ikke downloades, kopieres, reproduceres, distribueres eller på anden måde bearbejdes helt eller delvist, uden skriftlig tilladelse fra redaktionen ? kontaktdata findes under kontakt.

Ansvarsfraskrivelse:

Indholdet på web-sites fra Konkurrencer Nonstop herunder – men ikke begrænset til – tekst, grafik, billedmateriale, informationer, oplysninger, anbefalinger, råd mv., der gives i artikler, fra brevkasser, i nyhedsbreve mv. er tænkt som generel information og underholdning, og kan på ingen måde sidestilles med rådgivning. Konkurrencer Nonstopkan ikke give garanti for omtalte resultater.

Det pågældende indhold på web-sites er således af generel karakter og må ikke benyttes som- eller erstattes af personlig rådgivning og/eller behandling. Hvis du måtte have spørgsmål eller bekymringer, om f.eks. dit helbred, må du tage personligt kontakt til relevant fagperson. Ligeledes bør du læse al information fra produktforhandleren grundigt igennem og tage personligt kontakt til rådgiver, før du benytter et anbefalet produkt.

Konkurrencer Nonstop kan på ingen måde drages til ansvar for indholdet på web-sites og kan derfor heller ikke pålægges erstatning for skader, gener eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget som et resultat af brug og/eller misbrug af indholdet.

Konkurrencer Nonstop frasiger sig udtrykkeligt ethvert ansvar for brug af indhold.

Hjemmesiden og den ansvarlige redaktion kan ikke gøres ansvarlig, hverken for direkte eller indirekte økonomiske tab eller tab af data, der knytter sig til brug af indholdet på denne website, herunder tab som følge af driftsforstyrrelser og/eller lignende.

Konkurrencer Nonstop kan ikke drages til ansvar for skader mv. på hardware og/eller software, som opstår som følge af brug af web-sites.

Hjemmesiden indeholder links til andre websites, som ikke tilhører Konkurrencer Nonstop hvorfor den ansvarlige redaktion ikke kan påtage sig ansvaret for indholdet af disse hjemmesider.

Oversigt:

1. Ejeroplysninger

2. Hvad er Cookies?

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

4. Formål med cookies på vores website

5. Gemius webstatistik

6. Google Analytics

7. Annoncenetværk

8. Brug af personoplysninger

 

1. Ejeroplysninger

Konkurrencer NONSTOP

Glentevej 2, 1. tv

2400 København NV

Telefon: 42346885

Email: kontakt@konkurrencer-nonstop.dk

 

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

 

4. Formål med cookies på vores website:

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.

Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.

Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

 

5. Gemius webstatistik

Websites anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik

Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket f.eks. sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer.

Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

Den dataansvarlige i forbindelse med Gemius cookies er Danske Medier Research, Skindergade 7, 1159 København K. Databehandleren er Gemius S.A., Woloska 7, 02-675 Warszawa, Polen. Gemius Denmark ApS har adresse på Dampfærgevej 3 st. th., 2100 København Ø. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Gemius Denmark ApS.

 

6. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:

 

7. Annoncenetværk

Websitet anvender følgende annoncenetværk:

Tradedoubler

Netbooster

SmartResponse

Euroads

Digital Advisor

Adservice

Partner-ads

 

Der vil ikke forekomme de såkaldte surveys på websitet – Den enkelte annoncørs betingelser godkendes fra gang til gang.

 

8. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

 

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

 

Kontakt vedr. personoplysninger:

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Konkurrencer NONSTOP, skal du rette henvendelse på kontakt@konkurrencer-nonstop.dk eller telefon 42 34 68 85. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger

 

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

vind et årskort til zoo


© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |   CVR:36135247

kontakt@konkurrencer-nonstop.dk

Log in with your credentials

Forgot your details?