Optimer lagerstyringen med et system fra Logia

WMS lagerstyring fra Logia

Med den stadigt stigende digitalisering bliver det vigtigere og vigtigere at have en ordentlig lagerstyring.

Man vil gerne være sikker på at undgå fejl og det skal gerne være så let som muligt at finde varerne.

Mange steder er man overgået til robotter, men med WMS lagerstyring fra Logia er det fortsat menneskelige medarbejdere der er den udførende ressource.

Her har man optimeret processerne omkring lagerstyringen, medarbejderne er online, bl.a. via tablets, terminaler mv. og det er derfor gjort nemt at plukke de varer man skal pakke. Ved at optimere alle processerne har Logia skabt et lagerstyringsprogram, der er gennemtænkt og hvor unødvendige opgaver er sorteret fra.

Hvis ikke man vil falde bagefter konkurrenterne er det vigtigt at optimere alle processer. Der skal ikke være unødige besværlige funktioner. Med dette lagerstyringssystem får du udnyttet pladsen bedst muligt, samtidigt med at du sikrer en fejlfri ekspedition af ordrerne og sikrer optimal udnyttelse af den fysiske arbejdskraft.

wms lagerstyring

Published by Mark Källstrøm

Jeg arbejder til dagligt som pædagogmedhjælper på en skole i København. Her nyder jeg at sætte børnene i gang med forskellige aktiviteter på legepladsen som er kæmpe stor, idet den er på 5 etager.I fritiden deler jeg de konkurrencer jeg finder med jer her på hjemmesiden, i nyhedsbrevet, på Facebook mv.Konkurrencer Nonstop er dermed min fritidsinteresse - Og jeg deltager da også selv i de fleste af de konkurrencer jeg lægger op. Af og til bliver jeg også den heldige vinder.Det hele kan gøres op med matematik, for chancen for at vinde afhænger af antallet af præmier og antallet af deltagere - men jo flere konkurrencer man deltager i, jo flere chancer har man.Der er efterhånden mange der har fået øjnene op for Konkurrencer Nonstop, så jeg deler da bare endnu flere konkurrencer - Hvad du ikke ved er, at der bliver delt sindssygt mange konkurrencer, primært på Facebook hver dag.Jeg er uddannet Skov- og Landskabsingeniør og jeg elsker naturen og formidlingen af denne.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *