meny konkurrence del din grillregel nr. 1

Meny konkurrence – vind 4 gavekort på 1000 kr.

I denne Meny konkurrence kan du vinde 1 af 4 gavekort på 1000 kr. til Meny. Kan du lide at grille? Har du nogle regler der altid skal overholdes?

For at være med i lodtrækningen skal du give dem din grill regel nr. 1. Skal der f.eks. være pølser, når man griller eller må der ikke lægges frugt på grillen? Hvad er dit grillråd?

Skriv det i kommentarfeltet på konkurrencen, så er du med i trækningen om 4 x 1000 kr. gavekort d. 11. juli

Vinderne bliver offentliggjort på meny.dk og får direkte besked.

Vind vinen til din fest med Meny.

Meny udlodder 1500 kr. gavekort til butikken i denne konkurrence som foregår på Facebook. For at være med i lodtrækningen om den fine præmie skal du like dem på Facebook og skrive hvilken slags fest du gerne vil afholde. Om det skal være til en 20-års, 50-års, fødselsdag eller måske endda et bryllup, så giver Meny dig muligheden. Vind vinen til din fest ved at deltage inden d. 27/7 hvor vinderen findes.

Vinderen bliver kontaktet direkte og præmien bliver sendt til vedkommende med posten.

Vind en Morsø Grill

Meny udlodder en Morsø grill på sin Facebook side i forbindelse med deres 1 års fødselsdag.

Det er ikke sidste gang du får muligheden for at vinde en grill, og hvis du vil vinde en kan du jo se dig om på hjemmesiden her efter flere konkurrencer med grill.

I samarbejde med Danpo har de den her ekstra konkurrence kørende på deres Facebook side om en Morsø grill og for at være med skal du finde opslaget via linket herunder og skrive hvordan du vil krydre din kylling, når du skal grille.

Der bliver fundet en heldig vinder d. 26. maj blandt alle der har deltaget ved at skrive en kommentar.

Vind en festmeny

I anledningen af, at Meny fylder 1 år, udlodder de nu en festmeny til en værdi af 15.000 kr. til en heldig vinder – Det vil sige – De trækker sådan set en ny vinder hver uge fra 14. maj til 10. juni.

Det må man da kalde en fødselsdagsfest der vil noget – De har også andre konkurrencer – Dem finder du også her på Konkurrencer Nonstop.

For at være med skal du følge linket til deres Facebook profil og så vælge den festoppyntning som passer til dig og dine drømme for en fest. Herudover skal du også skrive hvorfor det er dig der skal vinde.

Der bliver tilfældigt trukket en vinder hver uge – Men blandt de 10 bedste begrundelser, som Meny jo vælger – Så du skal også være kreativ, hvis du skal have en chance for at vinde.

Præmien er et gavekort i Meny konkurrence på 15.000 kr. – Og der udloddes 1 hver uge, dvs. 4 i alt.

Vind gavekort på 1000 kr. hver uge i Meny.

Meny kom til Danmark for 1 år siden og det fejrer de med et væld af konkurrencer og gode tilbud.

Derfor bliver der trukket 10 vindere á 1000 kr. HVER uge fra 16. maj til 6. juni – dvs. i alt 3 uger – Dvs. 30 vindere af 1000 kr. gavekort til Meny.

Er du stadig med? 😀

For at være med skal du nemlig denne gang forbi Instagram. (Mit link går ind til Meny’s egen hjemmeside hvor de forklarer)

På Meny’s Instagram profil skal du uploade et billede som du har taget af din morgenmad 😉 – Et såkaldt pletskud. Vi dem din Morgenmeny og vær med.

Tag et foto der er sødt, sjovt eller indeholder madglæde og lav et hashtag jf. deres betingelser.

Vind gavekort – Vinderne bliver udpeget – Ikke udtrukket.

Konkurrencen udbydes af Meny & Arla

Vind whiskey til Meny’s fødselsdag

Meny fortsætter med deres fødselsdag. Vind Whiskey smagning til en værdi af hele 15.000 kr.

Med en præmie i den størrelse, er det enten nogle pænt dyre whiskey’er eller også kan du tage pænt mange gæster med til whiskey smagning.

For at være med, skal du finde frem til opslaget på Facebook via linker herunder og skrive hvem du vil invitere med.

Der bliver trukket lod d. 6. juni.

Den opmærksomme bruger her på Konkurrencer Nonstop har måske lagt mærke til, at der er andre konkurrencer kørende lige pt. fra Meny konkurrence. Ja, de har fødselsdag og de har MANGE forskellige konkurrencer i gang med store præmier. Så skynd dig da ind og vær med.

Vind Gourmet middag for 8 personer med Danæg.

Rasmus Bundgaard Nielsen er kokken under middagen. For at være med, skal du i gemmerne og finde den mest historiske opskrift som i har i jeres familie. Skriv en kommentar hvor du beskriver den, gerne med et foto samt hvorfor det lige er den du har valgt. Det kan være morgen, middag eller aftensmad og alt fra kage til hovedret.

Det eneste Danæg kræver er, at den indeholder æg..

Konkurrencen her kører frem til og med d. 30. november og vinderen kontaktes direkte på e-mail.. Præmiens værdi er op mod 10.000 kr. og kokken bestemmer meny og drikkevarer.

Vind Lalandia ophold for 4 personer til en værdi af 5000 kr. (2 stk. på højkant) eller  Bage-Kage-Pynte-Kasse til en værdi af 2000 kr. (5 stk. på højkant)

Meny udlodder dem i samarbejde med Kornkammeret. Konkurrencen foregår på Facebook og for at deltage i konkurrencen, skal du like deres side samt opslaget og skrive en kommentar med hvilken af præmierne du helst vil vinde.

De 7 heldige vindere bliver fundet d. 21. oktober og kontaktet direkte.

Vind burgere

Hvem kunne ikke godt bruge en burger eller to?

Her får du lidt mere end det. Vind et års forbrug af burgere med Sunset Boulevard på Instagram. Ja, du skal have instagram for at deltage i denne trækning. Har du ikke det, så kan du altid finde andre lodtrækninger på forsiden.

Sådan deltager du

Denne giveaway foregår som sagt på Instagram og for at være med, skal du udtale ordet “jalapenos” så korrekt som muligt samt at uploade en video med dette på hashtagget #Sunsetgoesmexican.

Den bedste vil vinde et års forbrug af burger, men der er også ugepræmier som der bliver trukket lod om blandt alle der har uploadet en video.

Vinderne findes d. 12. april og du kan deltage frem til og med d. 11. april. et års forbrug svarer til en burgermeny om ugen baseret på deres dyreste burgermeny og har altså en værdi af 3.744 kr.

Vind et års forbrug af burgere.

Held og Lykke

 

1 Comment
  1. Edisa 1 år ago

    Nice

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?