Lurpak julekalender - Vind fede præmie i hele december

Lurpak julekalender – Vind fede præmier i hele december

Deltag i Lurpak julekalender og vind et gourmet ophold på 8000 kr. eller Lurpak Cooks Range produkter.

julekalenderen er lavet af arla, som står bag Lurpak. Alle over 18 år kan deltage på spil.lurpak.dk

Du kan deltage 1 gang om dagen ved at åbne dagens låge og svare rigtigt på spørgsmålet. De har nogle dagspræmier man kan vinde, som er vouchers til produkter der kan indløses i en Føtex eller Bilka.

Derudover får du et lod for hvert korrekt svar til trækningen af hovedpræmien som er et gourmetophold til en værdi på 8000 kr.

Vinderne af de her vouchers i lurpak julekalender trækkes løbende tilfældigt blandt rigtige svar i kampagneperioden. Dem er der i alt 5000 stk. af og hver voucher er 20 kr. værd.

Gourmetopholdet er for 2 pers. med morgenmad og en lækker 5 retter gourmetmiddag med vin.

Sådan foregår julekalenderen

Konkurrencen er lavet af Arla/Lurpak og kører fra 1. december til 24. december. Det er en klassisk julekalender hvor du hver dag kan vinde spændende præmier – Det kræver bare at du er med hver dag til at åbne dagens låge og deltage.

Man skal være over 18 år for at deltage jf. betingelserne. Bag ved hver låge i Lurpak julekalender er der et spørgsmål. For at deltage skal du svare korrekt på dette spørgsmål for at være med i dagens trækning.

Der er daglige præmier som kan hentes i en Bilka eller Føtex og jo flere gange du svarer rigtigt på spørgsmålene, jo flere lodder får du i trækningen af hovedpræmien som i år er et gourmetophold til en værdi af 8000 kr.

Der er i alt 5000 vouchers til Lurpak produkter på spil som hver har en værdi på ca. 20 kr. Hovedpræmien på 8000 kr. gourmetophold inkluderer et ophold for 2 personer inkl morgenmad, 5-retters middag og vinmenu.

Vinderen vil blive kontaktet på telefon.

Så kom dagen, hvor det nye Konkurrencer NONSTOP gik i luften. Dette kan konkurrencerne & det nye design bl.a. * Nyt lækkert design der virker på tværs af alle…

Så kom dagen, hvor det nye Konkurrencer NONSTOP gik i luften.

Dette kan konkurrencerne & det nye design bl.a.

* Nyt lækkert design der virker på tværs af alle enheder.
* Kategorier på konkurrencer
* Meget bedre beskrivelse samt billeder på konkurrencerne
* Mulighed for at dele konkurrencerne hvor du ønsker, på det sociale medie du ønsker. – Samt rating af den enkelte konkurrence
* Blog, hvor jeg vil skrive om nyt og gammelt omkring Konkurrencer NONSTOP, mig selv og evt. andre emner.
* Integration med Facebook, hvor man kan se de seneste opslag fra Facebook-siden på selve hjemmesiden.
* Ingen gamle konkurrencer – De fjerner sig selv, når de udløber.
* Ekstra side med konkurrencer kun for modtagere af mit nyhedsbrev. (Der skal være visse fordele) 🙂

Elsker du også konkurrencer?
Jeg vil fremover på bloggen skrive løst og fast om min tid med konkurrencerne. Hvad jeg har vundet i tidens løb, hvad der sker af nye ting i mit liv – Muligvis også invitere nogle gæstebloggere til at komme og skrive lidt om mine konkurrencer eller andre emner. Siden er hele tiden i udvikling og jeg finder hele tiden på nye tiltag der skal gøre det federe at være på siden.

Har du lyst til at deltage?
Det kunne være rigtig fedt, hvis du ud over at deltage i konkurrencerne – også havde tid og lyst til at læse og skrive kommentarer på bloggen. På den måde bliver siden meget mere levende. En levende side er mere tiltalende og jo mere aktivitet jeg kan få på siden, jo mere spændende indhold og jo flere konkurrencer har jeg overskud til at skaffe til jer ? – Kunne i f.eks. lide konkurrencen jeg havde, hvor ChargeMe havde sponsoreret 2 stk. opladere? – Dem kan i få mange flere af ?

I denne Fairtrade konkurrence, kan du vinde en tur på safarirejse til Kenya. Fairtrade står for etisk handel med udviklingslande – Med andre

ord kæmper de for, at bønderne får en mere fair pris for deres varer.

Fairtrade Mærkets mål er, at forbedre arbejds- og levevilkårene for nogle af verdens fattigste bønder og arbejdere i Afrika, Asien, Syd- og

Mellemamerika.

Du kan læse meget mere om Fairtrade mærket her

Hvad er min egen holdning til Fairtrade?

Jeg læser til Skov- og landskabsingeniør, og for tiden har jeg faget International Naturforvaltning.

I den seneste tid har jeg fået sat tingene i perspektiv. Der eksisterer masser af problemstillinger i 3. verdens lande. Herunder krybskytteri, overudnyttelse af skovene, fattigdom mv.

Her mener jeg, at Fairtrade er en vigtig spiller en vigtig rolle i kampen for økonomisk, social og grøn bæredygtighed, for bønderne får ikke blot en højere pris, de skal også leve op til en række krav for at være med i programmet.

Mange steder er et af problemerne konflikten mellem naturbeskyttelse og folks levebrød. Befolkningen vil gerne beskytte deres natur, men de skal også have mad på bordet – Og derfor sker det nogle steder at de tager de kortsigtede goder, som forværrer deres livskvalitet på lang sigt. En mere fair pris kan derfor være med til at afholde folk fra at fælde regnskov mhp. at plante afgrøder – Det vil være en gevinst på kort sigt, men jorden udpines for næringsstoffer og er intet værd efter få år.

Med den her Fairtrade konkurrence, har de lavet en konkurrence som identificerer sig med virksomheden – Man kan komme ned og se hvordan det virkeligt foregår i et 3. verdensland.

Min klasse har netop været i Kenya sidste måned og fået et indblik i de problemstillinger der eksisterer. Der findes ikke en gylden løsning og det er meget komplekst.

– Men handel er vejen frem – Fair handel er vejen frem ?

Køb Fairtrade – Man kan næsten smage at man støtter et godt formål.

Hjem is har gjort en ekstraordinær konkurrence, hvor præmien er et gavekort til 25.000 kr. Til Bones.

Stillingen med flest stemmer vinder!

Hos Konkurrencer Nonstop ønsker vi at bruge dette til vores fordel, og vil derfor holde en middag for hele beløbet hvis vi vinder – For alle de nonstop’ere, der ønsker at deltage.

(Der vil enten være en uafgjort, eller være noget først til mølle, hvis vi vinder)

Stem på vores post ved at klikke på knappen nedenfor.

Mentos Shakies har gang i en spændende sommer konkurrence, hvor du kan blive en af fem heldige vindere af et home-diner-kit. Præmien består af en KitchenAid toast maskine, en KitchenAid blender, en popcorn maskine, en slikdispenser og en Philips Radio og har en samlet værdi på hele 6500 kr. Det er nemt nok at være med i konkurrencen.

For at være med skal du svare på, hvilken smagsvariant der IKKE er med i Mentos Shakies. – (Jeg mener det er blåbær)

Der bliver fundet fem vindere efter konkurrencens afslutning d. 31. august som bliver kontaktet direkte

Præmierne sendes med posten.

Taffelsommer

Har du kørekort, så er den her Taffelsommer konkurrence måske en konkurrence for dig. Ville det ikke være fedt at kunne køre 1 måned i sommerferien i en sprød Capriolet? Den er ligeså sprød som chipsene.

Der bliver fundet 2 vindere, den ene får lov at køre i juni, den anden i august. Begge får fyldt deres bagagerum op med chips fra Taffel.

Betingelserne siger, at det er en uspecificeret capriolet, men mon ikke den er fed alligevel.

Så tag og deltag i konkurrencen her, så kan det være at det er dig der skal ud og cruise mod solnedgangen med vind i håret  og dejlig sommersol.

Vinderne bliver fundet 24. juni og kontaktet direkte.

Klik på linket herunder for at gå til konkurrencen.

Min Købmand lykkehjul

Min Købmand lykkehjul er i fuld gang og kører hen over sommeren. Hver 2. uge kan du vinde en af hovedpræmierne som har en værdi af ca. 5000 kr. (Det kan være rejsegavekort, Weber grill, Iphone 6 mv.) – Du vælger selv din præmie hvis du vinder.

Hver dag trækkes der desuden lod om 200 kr. gavekort

Der står desværre ikke beskrevet, hvornår konkurrencen slutter, så nu sætter jeg den blot til at slutte d. 1. juli

Du kan 1 gang om dagen optjene lodder i konkurrencen. Det gør du ved at indtaste din e-mail og dreje Min Købmand lykkehjul.

Du kan vinde en præmie direkte (200 kr.) eller du kan vinde få eller mange lodder i lodtrækningen.

Husk at du kan deltage i deres solskinskonkurrence 1 gang om dagen.

Når du deltager i spillet, giver du samtidigt Min Købmand lov til at kontakte dig på e-mail med tilbudsavis, konkurrencer mv. Og du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Hvis du vinder får du direkte besked, enten på lykkehjulet eller på mail fra Min Købmand. Præmien bliver tilsendt efter aftale med virksomheden.

Som sagt ved jeg ikke hvornår deres konkurrence slutter, men den kører i hvert fald nogle uger hen over sommeren. Gem eventuelt linket til konkurrencen i din browser, hvis den stadig er aktiv når jeg deaktiverer dette opslag d. 1. juli.

Mols Linien Juni kalender

Med Mols linien juni kalender kan du hver dag i juni vinde lækre præmier fra overalt i Danmark.

Hver dag i juni modtager du en reminder-mail med link til daglig deltagelse, og du kan deltage 1 gang hver dag. Hvis du vinder bliver du kontaktet direkte samt offentliggjort på hjemmesiden under “vindere”

Præmierne tæller blandt andet ophold for hele familien forskellige steder, entrébilletter til forlystelsesparker og museer, Rejse med Mols Linien på Business Class og meget andet.

Du kan se alle præmierne ved at klikke her

Husk at deltage hver dag for at have størst mulig chance for at vinde.

Unibet EM konkurrence – Vind 1 mio. KR.V

Det er fuldstændig gratis at være med i konkurrencen. Du skal blot oprette en bruger hos Unibet.
Det hele starter d. 10. juni, så du har ikke mange dage til at nå at være med.
Unibet har også en EM kalender, hvor du dagligt kan få spændende tilbud på odds – og hvis du er smart kan du sagtens lave penge, da det jo er en kampagne de kører.

Beauvais ketchupvalg – Vind 5 x 1000 kr. gavekort

Beauvais ketchupvalg går ud på at stemme på hvilket ord vi fremover skal bruge for det tomatrøde pølsetilbehør. Når du stemmer på enten ketchup eller kætsjup, så deltager du i lodtrækningen om 1000 kr. til gavekort.dk – Der udloddes i alt 5 stk. af disse gavekort.

Derudover vinder du en pakke med grillmad for 200 kr.

Konkurrencen løber frem til 31. juli hvorefter vinderne findes ved almindelig lodtrækning.

Så tag del i afstemningen og vær med til at bestemme hvad ketchup fremover skal hedde i Danmark, så kan du blive den heldige vinder.

Tryk på linket herunder eller gå ind på http://www.ketchupvalg.dk

Pause quiz – Vind en pølsevogn med Steff Houlberg

Du skal blot svare dette på et spørgsmål i deres pause quiz, så er du med: d. 14. juni var svaret: Schweiz & Østrig

(Men spørgsmålene ændrer sig nok hver dag)

Konkurrencen kører til og med søndag d. 10. juli 2016 og er på ingen måde købsbetinget.

Hver dag kan du få et nyt lod i lodtrækningen ved at gå ind og svare på et nyt spørgsmål.

Når konkurrencen er slut vil de finde en vinder der kan booke en steff houlberg pølsevogn til en privatfest, hvor i kan spise lige så meget som i har lyst til.

Hvis du vinder, får du besked på e-mail, hvorfor du også skal afgive den ved tilmelding. Du har 7 dage til at svare.

Der vil være mad til 150 hotdogs, hvilket svarer til ca. 60 personer.

I denne Superbrugsen konkurrence har Superbrugsen i Hinnerup gået sammen med Lavazza, som har sponsoret en mega sprød kaffemaskine. Og vinderen får 5 poser kaffebønner oven i hatten.

Bemærk at det er en lokal konkurrence.

Præmien har en værdi på hele 4000 kr. og for at være med i trækningen skal du skrive i kommentarfeltet på Facebook hvem du godt kunne tænke dig at dele en dejlig kop kaffe med.

Der bliver fundet en vinder torsdag d. 23/6 kl. 14 som bliver kontaktet direkte i opslaget og offentliggjort i et nyt opslag på deres profil.

Kan du godt lide at lave en god omgang kaffe? Er du også typen der foretrækker at få den lavet ordentligt på en ordentlig maskine, det friskkværner det frem for at du skal drikke instant kaffe? Så er det måske dig der skal vinde denne fede kaffemaskine i denne Superbrugsen konkurrence.

Der kommer løbende nye kampagner til, så du skal bare holde øje med forsiden af vores hjemmeside for at holde dig opdateret på det nyeste nye.

Andre kampagner som der har kørt hos Superbrugsen:

Held og lykke

1 Comment
  1. aase 2 år ago

    Det er ok

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?