Køb Danmarks billigste maling hos Nordicmaling.dk og spar mange penge

Køb Danmarks billigste maling hos Nordicmaling.dk og spar penge

Et du lidt i tvivl om hvor du skal handle ind, når du skal i gang med den store renovering af bolig, fritidshus eller lignende, så skal du ikke tøve med at vælge Nordicmaling.dk, som er en af de førende internetbaserede malingvirksomheder i Danmark. Køb billig maling fra Nordicmaling.dk og du er garanteret prisgaranti. Grunden til at de har stor succes, skyldes deres utrolig gode og billige priser på maling. Her kan du spare op til 50 procent på udvalgte mærker, og det er fra de førende producenter i verden som Sadolin og Nordsjö.

 

Store besparelser på maling

Det som gør Nordicmaling.dk billigere end andre konkurrenter på indendørs maling, er deres måde at drive deres virksomhed. De har for eksempel ikke dyr husleje med stor flot butik og sofistikeret showroom, det er mere et stort lager med masser af maling på hylderne. Det at de sparer mange penge på huslejen gør, at de kan sende besparelsen tilbage til kunderne. Hele logistikken omkring virksomheden er meget strømlinet, og da de bruger internettet som salgs- og bestillingsplatform, så sparer de også mange hænder, som gør at de har færre omkostninger end andre konkurrenter. Deres medarbejdere har travlt med at pakke og sende ordrene afsted til kunderne, og det går meget hurtigt. Typisk vil ordren blive sendt af sted samme dag som den indløber, og så kan du have din maling og malergrej få dage efter.

 

Bedste kvalitet fra førende producenter.

Hos Nordicmaling.dk går de meget op i at kvaliteten ag malingen skal være helt i top, og derfor får de også deres produkter fra nogle af verdens bedste producenter. De fører de samme mærker som andre, men de kan opnå større rabatter på grund af deres volumen og salg. Sluseholmen-Online har ligeledes skrevet en artikel om billig maling, som du kan læse mere om ved at klikke på linket. Du bliver også hjulpet godt på vej på deres hjemmeside, med gode råd om maling og hvilken type du skal bruge til hvilken overflade. Super rådgivning og service, som de fleste kunder sætter stor pris på.

 

Bestilling er nemt og hurtigt

Når du har bestilt din maling, så går der ikke lang tid før du modtager den med fragtmanden, direkte til din adresse. Så sparer du også både tid og penge, når du ikke skal køre frem og tilbage til en eller anden butik, også slipper du for alt besværet med at slæbe det ind og ud hele tiden. Brug deres hjemmeside til at bestille din næste sending maling, det er hurtigere og nemmere end du lige forestiller dig. Hvis du bestiller meget maling, så kan du også opnå gode rabatter, udover deres i forvejen meget lave priser. De har Danmarks billigste maling, og hurtig ekspedition fra deres lager.

0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?