Gæsteindlæg fra Kim Grumme – Aktiv bruger af Konkurrencer NONSTOP

Hvorfor deltage ? du vinder jo alligevel aldrig !

Hej mit navn er Kim, jeg er 23 år og konkurrence menneske.
Nej det er ikke som mange andre konkurrence mennesker, de fleste går op i sport eller at vinde i diverse quizzer, men nej jeg ELSKER at deltage i ” udfyld formular / facebook konkurrence mm.”
Det startede i det små, mine venner på facebook deltog i en konkurrence, og jeg synes ærlig talt det var irriterende når det poppede frem på min skærm.
Men alligevel blev jeg lige nødt til at gå ind og deltage og trykke synes godt om, for at deltage, for tænk nu hvis man kunne vinde noget.
Dette er med tiden blevet mere og mere, og i december måned begyndte jeg at deltage i firmaers julekalendre, hvor man hver dag kunne gå ind og åbne en låge.
Jeg deltog på daglig basis i over 55 julekalendre, og brugte hver dag over 1,5 time på at udfylde det ene og åbne låger og hvad det ellers krævede, men det gav mig et kick, jeg synes det var spændende, for tænk nu hvis det var mig der vandt.
Konkurrencerne var af forskellig størrelse, noget var om chokolade, nogle var om biler , og så var der alle dem der ligger derimellem.
Derudover deltog jeg selvfølgelig i alle andre konkurrencer jeg kunne komme i nærheden af.

Spændingen er jo enorm, og hver dag bliver jeg nødt til at se min facebook igennem for at se om der var nogen der havde lagt en ny konkurrence op, og det er der skam, hver dag deltager jeg imellem 10-20 konkurrencer med små, større eller store præmier.

Folk siger ofte, ” jeg forstår ikke du gider deltage man vinder aldrig”

Til det har jeg kun at sige ” man vinder i hvert fald ikke hvis man ikke deltager ”

 

Hvad har jeg vundet?

Jeg har skam vundet lidt, min vinderliste for sidste år ( primært december måned ) indeholder bl.a.

-fodbold billetter har jeg vundet mange af, tror jeg har vundet ca. 50x 2 billetter til forskellige kampe

-bio billetter har jeg vundet nogle stykker af
– 1 trådløs højtaler ( værdi ca 800 kr )
– bobles legetøj ( værdi ca. 900 kr )
– forskellige bøger
– 1 års forbrug af grillpølser + 2 snaps + 50 øl + vm bold + fodboldtrøje ( værdi ca. 3.000 )
– et års forbrug af vitaminer, hvilket var mere end 50 forskellige glas vitaminer + protein drikke + slankepulver og slankebarer + levertran og en masse mere + 1 IPAD ( værdi 10.000 )

indtil videre har jeg iår vundet d

– 1 stk samsung galaxy a3
-1 bog / uperfekt af Christian Bitz
-1 supergavekort a 200 kr.

Og jeg håber da der kommer mere til gevinstlisten.
Lige pt har jeg LIKED 279 virksomheder på facebook, alle fordi de på et eller andet tidspunkt har haft en konkurrence jeg har deltaget i.
Så der kommer dermed også mange opslag op på min facebook væg, mange som er helt ligegyldige for mig, da jeg kun er interesseret i konkurrencer / til dels, for jo kommer da stadig til

at kigge forskellige opslag fra forskellige firmaer igennem, men dette er vel en del af gamet, ellers havde der ikke været noget at ”vinde” for virksomhederne.

Nu blev det hele lettere


Jeg fandt noget der gjorde det hele meget lettere, og jeg gætter på du også har fundet det, for ellers ville du ikke læse dette.
Nemlig KONKURRENCER-NONSTOP, som samler rigtig mange konkurrencer et sted og gør det dermed meget lettere at deltage.
Så nu behøver jeg ikke kigge min facebook helt igennem hele tiden, eller det kommer jeg jo lidt til alligevel, for jeg vil helst ikke gå glip af hverken spændingen eller nogle konkurrencer.

Dog drømmer jeg nok ligesom mange andre om at vinde den helt store præmie, men jeg bliver ved med at tro på det, og på et tidspunkt vinder jeg forhåbentlig også, medmindre du vinder for næsen af mig – bare rolig, jeg er en god taber ?

Og lige en sidste ting

– Deltag deltag deltag, for på et tidspunkt er det dig der vinder.

Hilsen Kim Grumme

Kim-Grumme

0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?