Julekonkurrence 2017 - Vind Store Præmier på Klunzshop

Julekonkurrence 2017 – Vind Store Præmier på Klunzshop

Deltag i julekonkurrence 2017 fra Klunzshop.

De har løbende spændende konkurrencer på deres Facebook side i løbet af december hvor du kan vinde lækkert tøj til dig selv eller en du holder af.

Indtil videre er det sparsomt med information omkring hvilke præmier du kan vinde, men følg med på deres Facebook side og se om ikke du kan vinde en af de mange spændende præmier de udlodder.

Vind 6 flasker lækker Barolo vin (Værdi 1794 kr.)

Deltag i denne julekonkurrence fra Vinpalle og vind 6 flasker lækker Italiensk Barolo vin.

For at være med i konkurrencen, skal du svare på hvilket land danskerne køber mest vin fra (Italien bør vidst være det rigtige svar)

Hvis du ikke kender Vinpalle, kan jeg fortælle at det er et spændende koncept som er startet med en palle vin indkøbt til videresalg. De køber 1 palle ad gangen og sælger ud af den. De finder den bedste vin, køber stort ind og kan derfor sælge den billigt. Når de har solgt deres palle, så indkøber de en ny.

Nu er der endelig noget at fejre. De har rundet 25.000 følgere og derfor udlodder de 25.000 kr. gavekort

Deltag i denne Holmegaard konkurrence og få chancen for at vinde gavekortet.

De 25.000 kr. kan bruges på deres webshop på produkter fra butikken.

For at deltage, skal du skrive hvad du får ud af at følge Holmegaard på Facebook. Følg linket herover for at gå direkte til den.

Vinderen bliver fundet blandt alle deltagere efter d. 18. april.

Deltag i julekonkurrence 2017.

Bravo Tours konkurrence

Er det ikke ved at være længe siden at vi rigtigt har mærket varmen her i Danmark?

Det kan da ikke være rigtigt at vi har 4 årstider, hvor den der skulle være den varme ender som en regnfuld og kølig en af slagsen.

Nu har du muligheden for at drømme dig væk som aldrig før. Du kan nemlig vinde en drømmerejse til Den Dominikanske Republik med denne Bravo Tours konkurrence.

Følg linket her under blogindlægget og du kommer direkte til hjemmesiden hvor du kan deltage. Herinde skal du gætte på 1 af 3 valgmuligheder hvor du tror deres billede er taget henne. Gætter du forkert, ja så kan du bare prøve igen. (Hint: Det er relativt nemt – Se blot på præmien du kan vinde, så burde det give mening)

Formålet med Bravo Tours konkurrence

Er selvfølgelig at få flere brugere til at tilmelde sig deres nyhedsbrev, så de kan sende målrettede tilbud afsted. Når du tilmelder dig konkurrencen, så accepterer du også samtidigt at modtage deres nyhedsbrev. Du vælger helt selv hvilken slags nyhedsbreve du ønsker at modtage og du kan altid afmelde dig igen.

Hvornår findes vinderen? – Deltag i julekonkurrence 2017.

Vinderen vil blive kontaktet d. 1. marts direkte og rejsen til Den Dominikanske Republik er med afrejse d. 16. marts for 2 personer.

Drømmer du dig afsted, så er det måske nu du skal gøre alvor af din drøm og tage på en gratis ferie ved at vinde konkurrencen.

I Den Dominikanske Republik finder du azurblåt hav og lækre hvide strande. (Ja, det er Caribien – Men der er ingen Pirates ;))

Spil med – Det er super hurtigt at deltage og præmien er det hele værd. Man kan øge sine vinderchancer ved at tippe en ven eller dele på Facebook. Dette kan man bagefter man har deltaget i Bravo Tours konkurrence.

Siden de hos Power startede deres store butikker op som en konkurrent til Elgiganten er det kun gået en vej – Fremad.

Det samme gør sig gældende på Facebook, for de benytter sig af metoden med konkurrencer. Det kommer selvfølgelig dig som aktiv konkurrence-deltager til gode.

Jeg kan anbefale dig at følge dem på Facebook da de hver uge udlodder nye spændende ting.

I denne uge kan du vinde B&O Play H4 høretelefoner. For at deltage, skal du følge linket i bunden af indlægget og skrive hvilken sang der skal være den første som du hører med dine nye højttalere, hvis det bliver dig der vinder.

Vinderen bliver fundet onsdag d. 1. marts kl. 10 og kontaktet direkte.

Tidligere konkurrencer:

I denne Power konkurrence har du muligheden for at vinde den spritnye Iphone SE 64 GB i Rose Gold. Telefonen er den bedste 4 tommers telefon der nogensinde er blevet lavet. Derudover kan du vinde et par B&O Play H5 høre telefoner i farven Dusty Rose der passer til telefonen.

Her får du op til 5 timers trådløst lyd.

For at være med i konkurrencen skal du bare svare på hvem der skal modtage din første sms fra din nye telefon, hvis det blev dig der vandt.

De trækker en vinder blandt alle der har deltaget allerede onsdag d. 31. august kl. 10. Vinderen bliver kontaktet direkte.

Power konkurrence – Vind et 55″ LG Super UHD TV

Nu har du muligheden for at vinde et kæmpe stort LG 55” UHD TV. Power er gået ind i kampen og har hver uge konkurrencer kørende på deres Facebook. Den her er speciel, fordi præmien er så lækker.

For at være med i lodtrækningen skal du skrive hvordan dette specifikke tv kan forbedre din oplevelse når du ser tv.

Der bliver trukket en vinder iblandt alle deltagere som kontaktes direkte af Power efter torsdag d. 23. juni kl. 10. Vinderen bliver ligeledes offentliggjort på deres Facebook side

Tv’et er på 200Hz og i UHD, så det står knivskarpt sammen med et lækkert lydsystem.

Står du og skal have renoveret hjemmet – Og kan du gøre det selv? – Hvorfor vinder du så ikke bare et gavekort på 29.000 kr. i Jem og fix konkurrence?

Det er meget simpelt.

Følg linket herunder til deres landingside, hvor du skal svare på hvor mange år de fylder. (3 år eller 29 år) – Svarer du forkert, så giver du en kvajebajer.

Du skal være over 18 år gammel for at deltage. Du behøver ikke engang at tilmelde dig deres nyhedsbrev – Det er helt valgfrit om du vil trykke på dén knap.

Konkurrencen kører indtil d. 25. marts og vinderen findes i april og får direkte besked.

Deltag i Idenyt konkurrence

Så er det nu du skal slå til hvis du vil vinde en robotplæneklipper fra Stiga, model Autoclip 530 SG der har en værdi af over 20.000 kr.

Det sker i Idenyt konkurrence.

Om præmien

Denne flotte robot plæneklipper kan styres via en app og har et fedt GPS system som kan kortlægge din græsplæne og opdele den i zoner, så du får den bedste og mest effektive græsklipning.

Den virker godt til alle typer af plæner og du kan indstille den til at passe til lige dine behov. Den har 4 blade i rustfrit stål der gør at den holder længere og ikke skal vedligeholdes lige så ofte. Den har et batteri med lang rækkevidde.

Præmien bliver først introduceret på markedet i maj, så hvis du vinder Idenyt konkurrence, bliver den først leveret i juni.

Sådan deltager du

Klik på linket herunder indlægget, så kommer du direkte til siden hvor du skal svare på et spørgsmål – Svaret findes i teksten.

Svar rigtigt på spørgsmålet og du er med.

Du kan deltage indtil d. 27. marts og vinderen bliver fundet d. 29. marts.

Bahne konkurrence

Står du og mangler lidt gryder til madlavningen derhjemme? Så skal du da deltage i denne Bahne konkurrence hvor du kan vinde 4 produkter fra Eva Solo til en værdi af 1230 kr.

Du deltager i konkurrencen ved at følge linket herunder ind til deres Facebook opslag hvor du skal skrive en kommentar med hvor mange gange du bruger gryder/pander i din madlavning om ugen.

Den heldige vinder bliver fundet d. 20. marts og kontaktes direkte.

Kan du ikke få nok af konkurrencer, så tjek forsiden af vores hjemmeside hvor de alle sammen er lagt ind i en oversigt.

Illum konkurrence

Så er det nu du skal slå til hvis du vil have hele 10.000 kr. gratis at shoppe for.

VIND ET GAVEKORT TIL ILLUM PÅ 10.000 KR i Illum konkurrence ❤️

For at deltage i konkurrencen skal du følge linket i bunden af indlægget her og tilmelde dig Facebook eventen “When Food Meets Fashion”.

Hvad mon du ville købe, hvis det var dig der vandt? 🙂

Deres event er i anledningen af deres fødselsdag og du kan jo være heldig. I skrivende stund er der 2300 der deltager. Vinderen kontaktes direkte d. 3. april 2017.

Der kommer til at være massevis af konkurrencer, oplevelser, events og happenings hos dem i marts måned. Den sidste dag i marts fejrer de den med Fashion Show hvor 2. etage hos Illum bliver lavet om til en Catwalk der viser de lækreste styles til sæson 17. Du skal blot tilmelde dig begivenheden på Facebook. Du behøver jo ikke at møde op og tilmeldingen er gratis 😉

Tidligere konkurrence:

I denne Illum konkurrence kan du vinde de nye OG trådløse Beoplay H5 in-ear høre telefoner i farven Dusty Rose. Præmien har en værdi af 1.999 kr. og sponsoreret af Humac.

For at være med i lodtrækningen om denne fine præmie, skal du klikke ind til opslaget på Facebook via linket herunder, like billedet og skrive en kommentar hvor du skriver hvilken veninde du synes der kunne fortjene de lækre høretelefoner.

Der bliver fundet en vinder d. 19. august, så skynd dig ind og deltag i Illum konkurrence

Nøglehulsmærket konkurrence

Nøglehulsmærket står for sunde produkter og i år udlodder Fødevarestyrelsen 8 x 2000 kr. blandt alle dem der er inde og stemme på årets nøglehulsmærke.

Gå direkte til konkurrencen via linket i bunden eller læs først lidt om den her:

Sådan deltager du

Det går jo ud på at man skal have fundet en vinder af “Spis sundt – uden det gør ondt” kampagnen fra Fødevarestyrelsen.

Inde på hjemmesiden skal du stemme på en eller flere kategorier og udfylde med navn og telefonnummer, så de kan ringe dig op hvis du vinder.

Kampagnen og Nøglehulsmærket konkurrence kører fra d. 9. marts til d. 26. marts.

Der står i deres betingelser at de udlodder 18 gavekort á 2000 kr. (Selvom kampagnen siger 8 x 2000 kr.) samt 10 gavekort á 1000 kr. som kan bruges på dagligvarer.

Når du deltager skal du blot udfylde med navn og nummer. Det bliver kun brugt til at finde vinderen og kontakte denne.

Præmierne vil blive udtrukket d. 27-31 marts og vinderne af Nøglehulsmærket konkurrence vil få direkte besked samt blive offentliggjort på altomkost.dk

Legoland konkurrence

I denne Legoland konkurrence kan man vinde 4 billetter til ferieparken.

Om præmierne

Der udloddes 10 x 3 vindere af 4 billetter til Legoland. Præmien inkluderer en Hjem-is familiepakke og har en værdi af 1.595 kr.

vinderne findes d. 29. marts og kontaktes direkte.

I denne Legoland konkurrence udloddes der 3 x 4 stk. billetter til ferieparken samt en Hjem-Is Familiepakke – På hvert af deres 10 depoter.

I ferieparken kan du møde Miniland hvor de har brugt over 830.000 klodser til at skabe de 5 største bygninger i verden, det er et syn der er hele turen værd.

Skal turen gå til Legoland, så kan du vel ligeså godt komme gratis ind. Det er nemt at deltage, følg blot linket herunder.

Vinteren er ikke slut før vejrguderne siger det. Og alle andre steder end Danmark ligger der stadig sne – De har jo også bjergene.

Name It har gået sammen med Højmark Rejser om at udlodde en skiferie til en værdi af 20.000 kr.

Der bliver trukket en vinder af Name It konkurrence d. 6. marts blandt alle deltagere i konkurrencen.

Gavekortet skal benyttes til en skiferie, kan ikke ombyttes til kontanter eller bruges til en anden type af rejse.

Sådan gør du

Svar på 5 spørgsmål for at være med i lodtrækningen om en skirejse til en værdi af 20.000 kr. i samarbejde med Højmark rejser.

(Spørgsmålene er relativt enkle)

Hvis du vil have ekstra lodder i trækningen, så kan du med fordel tilmelde dig Name It og Højmark Rejsers nyhedsbrev.

Du kan deltage i konkurrencen både fra Tablet, Pc og mobil frem til og med d. 5. marts. D. 6. marts trækkes vinderen af denne Name It konkurrence.

Vinderen bliver kontaktet på e-mail, så husk at skrive det rigtigt første gang, da du ellers kan gå glip af en gevinst.

Hvilke spørgsmål?

Jeg har selvfølgelig været igennem kampagnen for at kunne beskrive den for dig her.

Inde på linket trykker du på “Start” – Og du bliver herefter præsenteret for nogle spørgsmål der giver sig selv:

F.eks. “Laver name it tøj til børn i alderen 0-16 år?”, “Er Højmark Rejser eksperter i ferierejser til Østrig?”, “Er Name it sælger af flyverdragter?”, “Hvad hedder name it’s sportstøj?” (Playtech er det rigtige svar), “Er det muligt at købe overtøj til alle slags årstider hos Name it”? – Du vil hurtigt opdage at det er pænt nemt at svare på spørgsmålene i Name It konkurrence – Og det er der selvfølgelig en mening med 😉 De vil jo ikke skræmme dig væk.

Har du mod på endnu flere konkurrencer, så se blot på forsiden 😉

Held og lykke

0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?