imerco-julekalender-konkurrence

Imerco julekalender 2016 – Vind spændende præmier i hele december

Deltag i årets Imerco julekalender og vind spændende præmier i december. De har beskrevet konkurrencen her på Facebook. Den er for Imerco+ medlemmer – Og du kan tilmelde dig gratis på linket herunder. Som Imerco+ medlem får du muligheden for at deltage i deres julekalender om spændende præmier i december.

Konkurrencen er en slags fordel for deres trofaste kunder. Derfor skal du være tilmeldt Imerco+ for at være med i lodtrækningerne. Der vil være en ny konkurrence hver dag i december frem til jul og du modtager en påmindelse på e-mail med info om dagens præmie og hvordan du deltager.

For at kunne være med skal du som Imerco+ medlem tilmelde dig deres nyhedsbrev – Det er selvfølgelig helt gratis at være med i Imerco julekalender.

Hvorfor denne type julekalender?

Langt de fleste julekalendere her på Konkurrencer Nonstop er de klassiske hvor du skal ind og åbne en digital låge med et spørgsmål og en præmie. Denne er lidt anderledes da den kører 100 % på e-mail. I den e-mail du modtager, finder du et link til dagens præmie. I nyhedsbrevet vil du først blive eksponeret for nogle af deres mange tilbud de kører med i december. Der kan være mange penge at spare på julegaverne og du opsparer 5 % bonus hver gang du handler.

Nederst i nyhedsbrevet kan du se dagens konkurrence. Det er som regel et spørgsmål med 3 svarmuligheder.

F.eks. d. 19. december var der sidste år en præmie i form af et Cook&Baker fadsæt i stentøj. Her skal man svare på hvor mange fade fadsættet består af: 1, 2 eller 3 – Og spørgsmålet er vildt nemt, for der er afbildedet 2 stk.

Svaret skal man så sende på mail til konkurrence@imerco.dk hvor man skriver datoen i emnefeltet. Herefter trækker de vinderen af Imerco Julekalender dagen efter.

Arp Hansen julekalender – Vind Tivoli Hotel All Inclusive

Arp hansen er jo en hotelkæde, og derfor er præmierne du kan vinde i deres julekalender også afspejlet i dette.

Du kan vinde lækre overnatninger, 3-retters middage, minicruise, gavekurve og meget andet i Arp hansen julekalender 2016.

Det er selvfølgelig helt gratis at være med. Hovedpræmien er en omgang Tivoli Hotel All Inclusive weekend for 2 + 2 børn.

Deltag hver dag i december

Hver dag i december skal du åbne en låge i julekalenderen. De har skrevet på forhånd hvad du kan vinde den enkelte dag.

Ud over Arp Hansen julekalender, kan du også deltage også i de mange andre julekalender konkurrencer.

Jem og Fix julekalender

Det er snart jul, og det kan du selvfølgelig også fejre med Jem og fix. De har i år lavet en form for adventskalender som de deler med deres kunder. Hver søndag i advent kan du vinde spændende præmier.

Gavehumør kan vi vel alle sammen lide ? 🙂 Indsend dit gæt på hvad de har gemt i deres gave i adventskonkurrencen, Vind og Fix. Gætter du rigtigt, kan det være dig der vinder indholdet. Vinderen trækkes altid mandagen efter hver af de 4 søndage i advent i jem og fix julekalender.

Det hele foregår på deres Facebook side, så klik på linket herunder eller billedet for at gå til konkurrencen.

Hovedpræmien

Du kan vinde et Tivoli All Inclusive ophold for 2 voksne og 2 børn til en værdi af 3200 kr. i Jem og fix julekalender. 

Der er også daglige præmier hvor du skal ind og åbne dagens låge og svare på dagens spørgsmål.

Babysam julekalender – Deltag og vind store præmier

Deltag på jul.babysam.dk i Babysam julekalender og vær med i deres pakkeleg hvor du kan vinde et gavekort på 10.000 kr.

Hovedpræmien er gavekortet på 10.000 kr., men hver dag i december du åbner en låge kan du øge din chance for at vinde dette.

Hver dag i julekalenderen får du en gratis gaveidé. Har du ingen børn, så må du prøve at omgå deres tilmeldingsformular.

Hver dag i december kan du også vinde lækre præmier fra Babysam’s sortiment.

Husk at deltage i de mange andre julekalender konkurrencer jeg har delt her på Nonstop.

Jeg håber du vinder i Babysam julekalender.

Sådan er du med

Hvis du vælger at deltage i denne julekalender konkurrence, så skal det være fordi du kan bruge de produkter de udlodder. Er du f.eks. nybagt mor eller har nogle niecer der ville blive glade for en præmie, så er det måske nu du skal slå til.

De kalder det selv for Julens Store Pakkeleg – Og du kan da også vinde et gavekort på 10.000 kr. hvis du er heldig. Men hvad skal du med et gavekort på 10.000 kr. hvis du ikke har nogen baby du kan købe noget til?

Det her er en almindelig Babysam julekalender hvor du kan vinde almindelige produkter fra virksomheden. Du får en mail hver dag med et link til dagens låge. Når du åbner dagens låge, så får du et lod i trækningen af hovedpræmien på 10.000 kr. gavekort.

Derudover er der selvfølgelig også de mange daglige præmier du kan være heldig at vinde.

Skriv dit navn, postnummer og e-mail samt hvor mange børn du har. De daglige præmier du kan vinde stammer alle sammen fra Babysams store sortiment af babyudstyr. Når du tilmelder dig vil du samtidigt modtage deres nyhedsbrev med gode råd, tilbud mv.

Efter jul findes vinderen af gavekortet på de 10.000 kr. ud fra alle de lodder der er indsamlet i de daglige konkurrencer.

Kopk julekalender – Vind fede adventspræmier i deres julekalender

Deltag i Kopk julekalender og vind fede adventspræmier hver søndag i advent.

For at deltage, skal du tilmelde dig deres nyhedsbrev. Der er låger hver dag i december hvor du kan finde spændende tilbud – Og hver søndag i advent er der fede præmier du kan vinde.

Kan du ikke få nok af julekalender konkurrencer, så besøg os på forsiden hvor vi har samlet over 100 forskellige med præmier for hundrede tusindvis af kroner.

Deltag i Adventskalender 2017 fra Visitnordjylland og vind fede præmier. Hver dag frem til d. 18. december kan du svare på et spørgsmål og få et lod i konkurrencen. Der er 4 adventspræmier og en julegave der kan vindes. Alle svar – Også de forkerte tæller med i lodtrækningen.

Præmierne er ophold på forskellige steder i nordjylland. Klik på kalenderlågen og vær med ved at svare på dagens spørgsmål.

 1. Pusterum for 2 på Color Hotel Skagen (lodtrækning 28/11)
 2. Forkælelse på Comwell Sport Rebild Bakker (lodtrækning 5/12)
 3. Herligt weekendophold for 2 på Feriecenter Slettestrand (lodtrækning 12/12)
 4. Kulturelt ophold i Aalborg (lodtrækning 19/12)
 5. Herlig familieferie på Skallerup Seaside Resort (lodtrækning 20/12)

Shopperclaus kan du lave din helt egen pakkekalender og vinde fede præmier fra Flying Tiger of Copenhagen. Hver dag trækker de 4 vindere af 150 kr. gavekort til Flying Tiger of Copenhagen samt 4 vindere af en ekstrapræmie i form af en pose med en masse små overraskelser.

Skriv alderen på dén der skal have pakkerne og shopperclaus.dk hjælper dig med forslag.

Er der nogle af dem du ikke kan lide, trykker du på den og den bliver udskiftet. Tryk fortsæt når du har 24 gaver du kan lide.

Derefter skal du skrive din e-mail, så modtager du en mail med din liste.

Konkurrencen løber indtil d. 30. november.

Du får et skrabelod når du har lavet din liste

Stihl julekalender – Vind gadgets, maskiner og legetøj

Deltag i Stihl julekalender fra d. 1. december og vind lækre gadgets, maskiner og legetøj fra Stihl.

De er kendte for bl.a. deres motorsave og jeg har da også selv lært at save med sådan én.

Jeg har lagt den op her på hjemmesiden inden december, så den er klar til at blive brugt fra d. 1. december. Se også de mange andre julekalender konkurrencer jeg har fundet til dig.

Hver dag i december er der her og på de andre julekalendere nye præmier du kan vinde, så hvis du har tiden til det, så deltag 😉

Vind the body shop julekalender indhold for 2255 kr.

Hos The Body Shop har de igen i år lavet en spændende julekalender som du kan købe (Eller vinde). Den koster normalt 1000 kr. og har en værdi inden i sig på 2255 kr., så hvis du kunne tænke dig at åbne en låge hver dag i december, så er det nu du skal være med.

For at være med i den her konkurrence, skal du like siden og kommenterer opslaget med hvorfor det skal være dig der skal vinde den lækre pakkekalender.

De finder en vinder d. 25. november blandt alle deltagere som bliver kontaktet direkte på deres Facebook.

Det indeholder julekalenderen

Hvert år har The Body Shop gjort sig umage med at samle en spændende fysisk julekalender til deres kunder som de kan købe. Den kommer som regel i flere forskellige prisklasser, så alle kan være med. Fælles for dem alle er at de indeholder forskellige typer af forkælelse til kvinder.

Det kan være Nail polishing block, eyeshadow brush, diverse olier, cremer mv. Jo dyrere en The Body Shop julekalender man køber, jo mere eksklusive produkter kan du finde i den.

Hvordan kan jeg få fingrene i den?

For at få fingrene i en julekalender, skal du selvfølgelig enten købe en eller vinde en. Det første burde ikke være så svært, da de jo sælger dem i massevis i deres butikker.

Det andet er straks meget sværere. Jeg har lagt mærke til at flere storcentre samarbejder med deres butikker om udlodning af præmier op mod jul. Det kan være at du er heldig at kunne vinde én The Body Shop julekalender til dig selv. – Så sparer du de penge.

Hold øje med hjemmesiden her, for jeg deler dem med det samme på forsiden når jeg får øje på dem.

Detgodeijulen.dk – Julekonkurrence fra Kvickly, Super- & Dagligbrugsen

Detgodeijulen.dk er en konkurrence oprettet af Kvickly, Superbrugsen og dagli brugsen. Her kan du hver dag frem til jul vinde et gavekort på 1000 kr. ved at nominere en af dine venner som har gjort en god gerning.

Det er nemt. Du skal bare nominere en du har kær og skrive en kort beskrivelse af hvorfor personen er nomineret. Du kan samtidigt læse alle de andres gode gerninger.

Konkurrencen løber fra d. 10. november og frem til 24. december. Hver dag frem til jul bliver der fundet en vinder der kan bruge 1000 kr. på Det Gode I Julen.

Der udloddes derfor i alt 44 gavekort á 1000 kr. på detgodeijulen.dk – Vinder du, får du 2 gavekort på 500 kr., så du kan vælge enten at beholde dem eller give det ene væk.

Du kan deltage præcist lige så mange gange som du har lyst, men kan kun vinde 1 gang per gerning.

Det foregår på den måde at der er et dommerpanel der udvælger 3 nomineringer hvor der blandt de 3 trækkes lod – Så det kan altså godt betale sig at fedte lidt.

Jo tidligere du bidrager, jo større chance har du, da din deltagelse gælder hver dag i hele perioden.

Henrik Ørsnes julekalender – Vind store præmier i hele december

Deltag i Henrik Ørsnes julekalender og vind store præmier i hele december.

Dette er en traditionel online julekalender, hvor du hver dag skal ind og åbne en låge og deltage i dagens konkurrence.

Der er præmier fra alle de kendte mærker som f.eks. Christina Watches, Sif Jakobsen, ByBiehl og mange flere. De forhandler jo smykker, så selvfølgelig har de et samarbejde med de største danske smykkevirksomheder.

Alle der deltager, modtager også en værdikupon på 100 kr.

Sådan deltager du

Hvert år i december lancerer de en Henrik Ørsnes julekalender hvor du kan vinde spændende smykker o.lign.

Det er som altid en klassisk låge hvor du skal ind og åbne dagens låge. Når du tilmelder dig vil du få en daglig reminder på e-mail med et link direkte ind til lågen.

I Henrik Ørsnes julekalender kan du vinde præmier fra Michael Kors, By Biehl, Sif Jakobs, Georg Jensen, Henrik Ørsnes, Festina, Skagen.

Kan du lide julekalender konkurrencer, så er du velkommen til at deltage i de mange andre spændende konkurrencer jeg har delt med dig på forsiden af Konkurrencer Nonstop.

Jeg vil anbefale dig at bruge din tid på at deltage i de konkurrencer hvor du vurderer at du har størst chance og hvor præmierne giver mest mening. Hvis du har haft kigget på forsiden af hjemmesiden, så er Henrik Ørsnes julekalender ikke den eneste jeg har delt. Der er nemlig hundredevis af julekalender konkurrencer.

Tidligere vindere.

 • 24. december
  Scrouples smykkesæt i rosaforgyldt sølv. Værdi: 2.090 kr.: Hanne Springhøj
 • 23. december
  Christina Watches dameur. Værdi: 2.895 kr.: Janni Sørensen
 • 22. december
  Scrouples 8 karat guldring med zirkoner. Værdi: 1.885 kr.: Liselotte Levinsen
 • 21. december
  Sif Jakobs Panzano Piccolo ørehængere. Værdi: 899 kr. : Sten Scheller
 • 20. december
  14 karat hvidguldshjerte med brillanter. Værdi: 2.195 kr.: Dina Egertsen
 • 19. december
  Michael Kors Runway Gold ur. Værdi 1.695 kr.: Bettina Andersen
 • 18. december
  14 karat guldhjerte med diamanter. Værdi 2.195 kr.: Kirsten Beck Jensen
 • 17. december
  Mockberg Nora ur. Værdi 1.299 kr.: Lars Kongsøre
 • 16. december
  byBiehl Classica dameur. Værdi 1.695 kr.: Birgitte Henriksen
 • 15. december
  Georg Jensen Torun armring. Værdi 4.250 kr.: Dagny Jensen
 • 14. december
  Sif Jakobs Pila Due Grande øreringe. Værdi 1.449 kr.: Cilly Korreborg
 • 13. december
  14 karat hvidguldsvedhæng m. sølvkæde. Værdi 1.795 kr.: Leni Fogsgaard
 • 12. december
  Georg Jensen Torun armring. Værdi 3.200 kr.: Heidi Morsing Wetzel
 • 11. december
  Skagen ur Gitte SKW2583. Værdi 1.398 kr.: Lone Hvass
 • 10. december
  14 karat guldhjerte med diamanter. Værdi 1.995 kr.: Ana Blazevic
 • 9. december
  8 karat hvidguldshjerte med diamant og kæde. Værdi 1.695 kr.: Anette Rahbek
 • 8. december
  Scrouples smykkesæt. Værdi 2.085 kr.: Karin Dencker
 • 7. december
  Christina Watches dameur. Værdi 3.295 kr.: Bendte Svane
 • 6. december
  14 karat guldhjerte med brillanter. Værdi 2.195 kr.: Finn Jacobsen
 • 5. december
  Sif Jakobs Ottranto Pendant. Værdi 1.299 kr.: Anne Marie Nielsen
 • 4. december
  Ørestikker og halskæde i 8KT hvidguld med perle. Værdi 1.780 kr.: Jette Skov Nielsen
 • 3. december
  Georg Jensen Torun ring. Værdi 3.275 kr.: Karen Sokoler
 • 2. december
  Mockberg Sigrid ur. Værdi 1.299 kr.: Anthony Paul Lepage
 • 1. december
  Georg Jensen Torun armring. Værdi 2.250 kr.: Cecilie Elmose

Held og lykke

1 Comment
 1. bente skov jørgensen 2 år ago

  konkurrence 9.december
  spejlet har 2.sider

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?