heldig.mx.dk metroxpress konkurrence vind personlig shopper

Heldig.mx.dk – Vind præmier for over 130.000 kr. med Metroxpress

heldig.mx.dk har du muligheden for at vinde præmier for i alt 130.000 kr.

Hver dag fra d. 19. sept. – 30. sept. er der 20 vindere i deres konkurrence.

Herunder finder du linket til deres e-paper, hvor du hver dag kan finde koden. Du kan også alternativt fange en Metroxpress avis, når du skal på arbejde.

Du skal sende dagens kode på sms. For hver dag du deltager modtager du et lod i trækningen af hovedpræmien som er en personlig shopper + 10.000 kr. at shoppe for.

Din sms skal sendes til 1919 og det koster kun alm. sms takst. Du ser med det samme om du har vundet en af dagens præmier og du får et lod i trækningen af hovedpræmien.

Præmierne på heldig.mx.dk er:

 • En personlig shopper + 10.000 kr. til at shoppe for
 • 2500 kr. rejsegavekort til Norwegian
 • Oculus Virtual Reality briller
 • Et års forbrug af blandet slik fra Cloetta (Samlet værdi 3200 kr.)
 • Produkter fra Sephora (Værdi 1187 kr.)
 • Et års abonnement på Flipp (Værdi 1089 kr.)
 • Gavekort til Magasin (Værdi 500 kr.)
 • Gavekort til Deichmann (Værdi 500 kr.)
 • Gavekort til The 2nd Edit (Værdi 500 kr.)
 • Gavekort til Just Eat (Værdi 300 kr.)
 • Selfies af Jussi Adler Olsen (Værdi 300 kr.)
 • Drømmetydernes død af A.J. Kazinski (værdi 300 kr.)
 • Brætspil fra Peep (Værdi 300 kr.)
 • Biograftur til Cinemaxx (Værdi 260 kr.)
 • Gavekort til billede fremkaledelse hos Kiip (Værdi 250 kr.)
 • Min Mands Hustru af Jane Corry (Værdi 250 kr.)

Konkurrencer Nonstop har været nævnt i avisen.

Small Danish Hotels julekalender – Vind præmier for over 50.000 kr.

Deltag i Small Danish Hotels julekalender. Tilmelder du dig inden d. 1. december, får du et lod mere i hovedtrækningen.

Ellers har de været ude og skrive at der er præmier for over 50.000 kr. i deres julekalender i år, så det er bare med at komme i gang med at deltage.

Den fungerer ligesom alle mulige andre julekalendere med at der er et nyt spørgsmål hver dag i december som du skal ind og åbne og svare rigtigt på. Svarer du rigtigt er du med i dagens trækning. Hver gang du svarer rigtigt, deltager du også i hovedkonkurrencen med et ekstra lod.

vinderen af hovedpræmien findes d. 29. december og du får dagens låge på e-mail.

Sådan er du med

Der er en før-præmie som du kan være med i trækningen af, hvis du har tilmeldt dig inden d. 1. december. Dette er en almindelig julekalender hvor du hver dag skal ind og åbne en låge og finde spørgsmålet der gemmer sig bag den. Hvis du kan svare rigtigt på dagens spørgsmål, så er du også med i lodtrækningen om dagens præmie. Gå ind på heldig.mx.dk

Du vil hver eneste dag frem til jul modtage en daglig reminder om at gå ind og åbne dagens låge.

På hvert spørgsmål du svarer rigtigt får du også et lod i trækningen af hovedpræmien, så jo før du er med jo større chance har du mulighed for at få i Small Danish Hotels Julekalender.

Hovedpræmien er et gavekort på 3000 kr. til Small Danish Hotels.

For at deltage, skal du udfylde med dine informationer som mail, navn, postnummer og telefonnummer. Hvis du udfylder alle dine oplysninger, får du et ekstra lod i hovedtrækningen.

Når du deltager accepterer du samtidigt fremover at modtage nyhedsbrevet fra Small Danish Hotels julekalender og hotellets eget nyhedsbrev.

Ingocarwash.dk – Deltag i Ingo konkurrence og vind 1 års carwash

Deltag i Ingo konkurrence på ingocarwash.dk og vind 1 års carwash til din bil.

De trækker 20 vindere, så der er god mulighed for at blive blandt de vindende deltagere.

For at være med i konkurrencen, skal du først finde den carwash der ligger tættest på dig, tage et billede af den før du vasker, et billede efter du har vasket og uploade begge billeder på Instagram eller Facebook med hhv. #beforeIngoCarwash og #afterIngoCarwash.

Konkurrencen er ganske vidst købsbetinget, da du skal vaske din bil for at deltage, men hvis du alligevel skal have den vasket, kan du da ligeså godt deltage i konkurrencen samtidigt på heldig.mx.dk

Konkurrencen kører indtil d. 30. november og du bliver kontaktet direkte, hvis du er en af de heldige vindere.

Bahne julekalender – Vind lækre præmier i november’s julekalender

Deltag i Bahne julekalender (I november) og vind lækre præmier frem til d. 24. november.

Ja, det undrer nok mange at de vælger at lave en online julekalender i november, men der er simpelthen udsigt til at forsvinde i mængden af julekalendere i december, så det er nok derfor de laver en Bahne julekalender i november.

For en gangs skyld går linket direkte til deres hovedside – Dette skyldes at de hver dag i november (Frem til d. 24.) laver et nyt opslag med en kode man skal sende på sms.

Find det nyeste opslag og send koden i en sms til 1277, så kan det være dig der vinder en julegave i november. Lidt utraditionelt kan du deltage 5 gange om dagen. Dagen efter konkurrencen bliver der trukket en vinder kl. 12.

De skriver ikke noget om at det koster penge at sende sms’en.

Seas julekalender – Vind 12.000 kr. gavekort til Coop

Så er startskuddet gået til de første julekalendere. Den her hedder Seas julekalender og her kan du, udover daglige præmier, vinde 12.000 kr. gavekort til Coop i hovedpræmien. Hvis du tilmelder dig inden d. 1. december, så er du også med i lodtrækningen om en Iphone 7.

Hver dag er der et nyt spørgsmål omkring energien i boligen. Samlet har den her julekalender præmier for over 35.000 kr. i hele december.

Så tilmeld dig inden d. 1. december, hvis du også gerne vil vinde en Iphone 7.

Konkurrencebetingelser

Hver dag får du en e-mail med dagens spørgsmål i Seas julekalender. Dette skal svares på inden midnat for at være med i lodtrækningen om dagens præmie. Kun dem der svarer rigtigt kan vinde dagens præmie. Når du svarer rigtigt, så får du også et lod i trækningen af hovedpræmien som består af et gavekort på 12.000 kr. til Coop’s butikker.

Det giver sig selv at jo flere lodder du har, jo større bliver din chance for at vinde.

Selvom du har svaret forkert på noget, så er du stadigvæk med i hovedtrækningen. Du kan deltage frem til d. 1. januar.

Efter nytår vil alle deltagere modtage en mail omkring hvem der har vundet hovedpræmien og navnet vil også blive lagt online på deres hjemmeside.

Præmien vil blive sendt til den adresse der er opgivet ved tilmeldingen.

Udover præmier, vil du også få energi tips til hvordan du kan sænke dit forbrug af varme i hjemmet.

Om julekalendere

Det kan godt være at du kan øge dine chancer hver dag ved at deltage hver dag, men hvis du har set hvor mange julekalendere jeg har delt med dig her på Konkurrencer Nonstop, så vil du også vide at du skal bruge flere timer for at have deltaget i det hele.

Jeg anbefaler dig derfor at deltage i de konkurrencer hvor du selv føler at du vil få den største værdi hvis du vinder (Det kan jo være individuelt). Det kan være at du vil deltage i seas julekalender, men det kan også være at du vil bruge din tid på noget andet. Optimer din tid.

Far til 14 spillet og spil med i appen og indløs dine gratis varer

Far til 14 spillet (fjorten) er Bilka’s reklamesucces. De har lavet utallige tv-reklamer hvor de på forskellig vis illustrerer hvordan det er at have 14 børn og skulle handle ind.

Det er nu blevet til en app, hvor du på Google Play eller Apple App Store kan downloade Far til 14 appen og spille dig til rigtige varer du kan hente i dit Bilka varehus.

Du skal bare hjælpe Per igennem forskellige sjove baner. Spillet minder om Candy Crush, fordi du skal matche forskellige symboler for at få points.

Inde i spillet er der en voucher shop hvor du kan ombytte dine points til rigtige varer.

Hent spillet og vær med.

bilka.dk/fartilfjorten

Sådan gør du

Du har sikkert læst om spillet i en tilbudsavis eller set en reklame på tv. I Far Til 14 spillet kan du vinde dagligvarer fra Bilka. Konceptet er det samme som Candy Crush, så hvis du er en haj til det spil, vil du også kunne spille dette.

Du skal matche symboler der ligner hinanden for at få dem smashed. Per Arne og Billie Ulven er begge med i spillet. Der vil være forhindringer som f.eks. toiletruller, glatte gulve mv. Når du spiller spillet, kan du samle points sammen. Disse points kan bytte til vouchers, som så kan byttes til rigtige varer i Bilkas varehus.

Du kan kun indløse din voucher hvis du samtidigt køber nogle varer i Bilka. Man kan optjene et maks. på 30.000 voucherpoints på én dag og i appen kan du se hvad du kan ombytte dine points til. Det skifter vidst lidt en gang imellem.

Spil Far Til 14 spillet og vind lækre præmier, så du kan spare penge når du skal ud og handle ind.

Deltag i hjertelotteriet ved at købe valgfrit antal lodder. Så støtter du samtidigt den gode sag fra hjerteforeningen – OG du har muligheden for at vinde nogle af de mange præmier for over 400.000 kr.

Alt overskuddet fra lotteriet går ubeskåret til hjerteforeningens arbejde med forebyggelse og behandling af hjerte-kar-sygdomme.

Så støt den gode sag og deltag i konkurrencen.

I den her Pepsi Max konkurrence har du muligheden for at vinde fede præmier i forbindelse med Champions League hele efteråret.

(Bemærk, at konkurrencen er betinget af køb af Pepsi Champions League produkter.)

Linket herunder går ind til deres betingelser for deres forskellige konkurrencer de kører.

Når jeg vælger at dele den her alligevel, så er det simpelthen fordi der er så mange præmier på spil. Så drikker du Pepsi i forvejen, så kan du jo ligeså godt deltage i konkurrencen.

Konkurrencen kører indtil d. 18. november kl. 23.59. For at være med skal du downloade Pepsi Max konkurrence app til din smartphone og scanne koden på dit champions league produkt. – Præmierne uddeles på bestemte uvidste tidspunkter i løbet af en uge, så du skal blot være heldig at scanne dit produkt på det rigtige tidspunkt.

Hvis du deltager efter d. 18. november kan du vinde 5000 kr. – De har en såkaldt late entry, da deres produkter jo sælges efter kampagnen udløber. Derfor udlodder de 5000 kr. blandt de sidste deltagere.

Scan spin og vind med Mastercard’s nye konkurrence.

Den kører i deres app, som du skal hente ned til din enhed. Prøv linket herunder fra din smartphone, det burde virke..

Der er flere forskellige måder, hvorpå du kan deltage. Hvis du f.eks. shopper med dit Mastercard, så burde du få en kode du kan registrere for at få et spin. Der er også forskellige quizzer inde i appen hvor du kan vinde gratis spins.

Du kan vinde en “Instant præmie”, som er en præmie du vinder med det samme. Du kan også vinde en Golden Ticket, hvor du kan vælge hvilken hovedpræmie du vil have et lod i trækningen om at vinde. Du kan også bruge din Golden Ticket til at donere et skolemåltid i World Food Programme.

Præmier i Scan Spin og Vind

De forskellige præmier har forskellige slutdatoer, således skifter præmierne hele tiden. Du kan sætte appen til at sende dig en notifikation, når der er en ny præmie du kan vinde.

Det hedder Scan spin og vind, fordi du skal frem med kvitteringen når du har handlet og scanne din kvittering.

Du kan f.eks. vinde et års træning i Fitness DK, VIP billetter til champions League, Rejsegavekort på 30.000 kr., Ide møbler gavekort på 10.000 kr.

I Idemøbler fødselsdagsquiz kan du vinde en valgfri sofa til en værdi af op til 10.000 kr.

Klik på linket herunder for at gå direkte til konkurrencen på Ide.dk

Ide møbler har fødselsdag og det fejrer de ved på forskellige vis at udlodde forskellige præmier. De har også et samarbejde med en Radio Nova konkurrence – Se deres hjemmeside for mere info.

Svar rigtigt på deres 3 spørgsmål i quizzen og du er med i trækningen om en sofa til en maks værdi af 10.000 kr.

Konkurrencen løber indtil d. 17. oktober, hvorefter en vinder findes og kontaktes.

I denne Mou trækning kan du vinde en hyttetur til Sverige med Mou Supper.

Hver måned trækkes der en vinder af 5000 kr. gavekort til Stena Line.

For at være med i lodtrækningen, skal du “Skrue op for hyggen”. Inde på trækningen er der en knap du skal trykke på 4 gange og så kan du udfylde formularen.

Du kan deltage 1 gang om dagen i hele perioden som strækker sig helt frem til 1. april 2017. Hver deltagelse giver 1 lod. Hver måned findes månedens vinder blandt alle månedens deltagere – Din tilmelding skal så fornyes efterfølgende måned.

Der udtrækkes 1 tilfældig vinder hver måned af 5000 kr. gavekort til Stena Line.

Held og lykke!

0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?