Halls-frisk-humor.dk - Vind billetter til Zulu Comedy Festival

Halls-frisk-humor.dk – Vind billetter til Zulu Comedy Festival

 

Her til sommer kommer hele Danmark til at flække af grin. Det er nemlig blevet tid til Zulu Comedy Festival hvor alle store byer – Og et par af de mindre lægger navn til et hav af standup komikere.

Du kan vinde billetter til festivalen. Hold øjnene åbne over for nye konkurrencer her på hjemmesiden.

Jeg har faktisk allerede vundet 2 billetter på halls-frisk-humor.dk

Sådan vandt jeg

Jeg er efter en uge med kold blæst og varm sol blevet forkølet. Det har resulteret i at jeg flere nætter i træk har ligget og ikke kunnet falde ordentligt i søvn, fordi jeg hele tiden havde ondt i halsen.

Søndag blev det så for meget for mig. Jeg skulle alligevel ned i netto og hente smør, da vi skulle bage kanelbagværk som vi havde lært på Meyers madhus i går. Så når jeg nu alligevel var nede i forretningen, så skulle jeg da også lige have nogle halstabletter.

Jeg gik rundt omkring i butikken og kunne bare ikke finde dem nogen steder. De var ikke i slikafdelingen eller nogen andre steder. Da jeg så kom op til kassen for at betale for min smør så så jeg den.

Der stod 2 forskellige varianter af Halls, en med citrus og en med Menthol. Den med citrus havde en flot gul etiket hvorpå der stod at man kunne vinde billetter til Zulu Comedy Festival, hvis bare man gik ind på Halls-frisk-humor.dk og indtastede koden. Derfor valgte jeg selvfølgelig den med gevinstchance.

Jeg kom hjem og skyndte mig ind og indtaste koden – Wupti, så havde jeg vundet 2 billetter. Det er nu længe siden jeg har vundet noget og jeg deltager næsten i alle konkurrencer jeg kan komme i nærheden af.

Om Festivalen

Jeg skulle dernæst indtaste hvilken landsdel jeg var fra og hvor jeg kunne tænke mig billetter til. Programmet og billetterne kommer først egentlig til salg i midten af juni, men nu har jeg da vundet dem, så jeg glæder mig da til at se hvor jeg skal hen og underholdes gratis.

Festivalen er en tilbagevendende begivenhed der har kørt i efterhånden mange år. Standup = Zulu – Det er der vidst ikke rigtigt nogen der kan være i tvivl om. Underholdning har altid været kernen i Zulus programmer.

Zulu har hvert halve år en festival. Til sommer er det Zulu Comedy Festival og senere på året er det så Zulu Comedy Galla som afsluttes med et fedt show med alle de kendte komikere samt nye talenter inden for branchen.

Festivalen plejer vidst også at afsluttes med et stort show. Men det er nu mere det at man sætter fokus på standup så man kan komme billigt ind og blive underholdt, da der jo er underholdning i store mængder i de måneder.

Hvis du også kunne tænke dig at vinde billetter, så skal du enten ned og købe en omgang Halls tabletter og ind på halls-frisk-humor.dk lige som mig, eller også skal du holde øje med hjemmesiden her, for der plejer altså at komme flere lodtrækninger om billetter når vi nærmer os, både på radiostationer, på internettet mv.

De skal jo have deres budskab om festivalen ud i medierne og præmier er en god måde at gøre dette på.

Held og lykke

0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?