Guldvejret på Guldvejret.dk - Vind 25.000 kr. i kontanter

Guldvejret – Vind 25.000 kr. i kontanter på guldvejret.dk

Så er det tid til at det regner med guld. Du har måske set en lignende konkurrence, Live Roulette som Maria Casino lavede i samarbejde med Metroxpress. Nu sker det igen, denne gang med et helt andet afsæt.

Sommeren er over os og nu kommer Guldvejret.dk hvor du hver dag kan vinde 25.000 kr. og være med helt gratis. Det er meget simpelt at deltage og det er selvfølgelig helt gratis at være med. Skal du ud og rejse til sommer? Det kan du meget nemt komme til med 25.000 kr. ekstra på lommen.

Det skal du gøre:

Gå ind på guldvejret og gæt hvad temperaturen er kl. 12 i 3 danske byer. Det er 3 nye danske byer hver dag. Du sætter temperaturen ved at dreje på deres hjul inde på hjemmesiden.

Det er kun i ugen fra d. 15. maj til d. 19. maj at du kan deltage. Hver aften kører de på deres Facebook side kl. 20 et live show hvor der bliver fundet en vinder og kontaktet. Du kan være med indtil værten lukker konkurrencen omkring kl. 20.10
Gætte du rigtigt og bliver du ringet op, så skal du tage telefonen, for ellers kan de bare ringe til nogen andre der så vinder.
Du kan nok også læse om konkurrencen i næste uge i avisen.

Drøm dig væk på ferie

Det er 5 dage i træk de trækker en vinder af 25.000 kr. – Det er i alt 125.000 kr. du kan være med i kapløbet om at vinde. Hvad ville du gøre hvis du så endte med at vinde nogle af de mange penge på guldvejret?
Men der er rift om pengene, for MX har over 600.000 læsere, og der skal nok være nogen af dem der også er interesseret i at vinde de 25.000 kr.

Hvad ville jeg bruge 25.000 kr. på?

25.000 kr. var lige præcist hvad vores bryllupsrejse kostede da vi blev gift i september. Nu er pengene jo brugt og rejsen er afholdt, men jeg kunne da godt tænke mig at gentage successen. Det var en hyggelig ferie hvor vi tog til Mallorca på et All-inclusive hotel. Jeg var på forhånd lidt pessimist, da det havde kostet dobbelt så meget som sidst vi var på Fuerteventura. Det viste sig dog hurtigt at de havde styr på betjeningen. Her lavede de rigtige drinks og gav sig god tid til kunderne.

På Fuerteventura var de inkluderede drinks taget ud af en sodavandsmaskine. En Pina Colada var et hurtigt tryk på en knap og videre til næste. På Mallorca derimod var tjeneren over 5 minutter om at lave en Mojito de fresa kun til mig. Den skulle rystes, mixes og pyntes.

Jeg fik nok en 30-40 stk. af den slags drinks dernede, og nu var det jo også vores bryllupsferie, så jeg synes faktisk det var rigtig godt givet ud.

En ting vi betalte for som vi ikke havde behøvet, var nedgang til egen pool.. Den var kold og vi måtte kun benytte den indtil kl. 18.

Trækker vi det fra, så burde de 25.000 kr. fra guldvejret nok kunne dække vores næste ferie.

Held og lykke

1 Comment
  1. Nanna Anja Vetterlain Mogensen 1 år ago

    18 grader

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?