gangigrillen.dk vind en grillfest med grillxpressen

Gangigrillen.dk – Vind en grillmiddag med grillexpressen

Det kan faktisk godt blive dig der vinder en grillmiddag for dig og 9 af dine venner.

Tag blot testen og find ud af hvor klar du er til at grille, så deltager du i konkurrencen om masser af grillpræmier, herunder en kæmpe grillfest som du får leveret af Hele Danmarks Grillexpress (Den fra Coop).

Inde på gangigrillen.dk/grillxpressen kan du læse hvornår deres bil kommer og sætter gang i grillen i dit nabolag. De har nemlig for 2. år i træk besluttet sig for at køre Danmark tyndt og grille i de fleste byer. Der trækkes i alt 2 vindere som har deltaget i nogle af deres konkurrencer på gangigrillen.dk

At grille eller ikke at grille

Grill er jo nærmest blevet til en religion. Der er simpelthen så mange forskellige måder at gøre tingene på. Skal det være med gas, med kul eller hvad? Skal man investere i en større grill eller kan man nøjes med en mindre? Skal det være en Weber eller er det lige meget.

Det er i hvert fald hyggeligt med sommervejret i haven og at man er lidt længere om at lave maden end ellers. Nu har man jo også brugt sit irriterende komfur uafbrudt i 8 måneder, så det trænger måske til en lille pause.

Grillstemningen skal i hvert fald i vejret og du registrerer dig på hjemmesiden gangigrillen.dk. Først med hvilken region du er fra, dernæst hvilken butik der ligger nærmest dig – Så kan du se med det samme hvilken dag deres grillxpress kommer forbi dit nabolag. Der skal ikke bestilles noget på forhånd. De ved nogenlunde hvor mange gæster de regner med dukker op.

Om kampagnen

Det handler for Kvickly, Dagli brugsen og superbrugsen selvfølgelig om at brande sig på en af de mest brugte traditioner henover sommeren. Markedsføring handler altid om salg og meget mere salg.

Når du lander på deres hjemmeside, bliver du først mødt af en fin velkomst. Her kan du se en lille intro video så du rigtig kan komme i stemning til sommers fester.

Derudover har de en konkurrence du kan deltage i og vinde en fest for 10 personer hvor deres bil kommer forbi og laver lækker mad til jer.

Derudover har de samlet en masse gode råd til hvordan du bedst griller diverse slags kød mv. Forsiden er fyldt med tips og gode råd. Der er både gode råd om fisk, svampe, løgringe og meget andet.

Og sidst men ikke mindst kan du på gangigrillen.dk selvfølgelig se deres tilbudsaviser der bliver opdateret hver uge igennem hele sæsonen. I midten af aviserne finder du deres grillsektion hvor du kan se de aktuelle tilbud fra lige den forretning du kan lide.

Udover gode tips og tricks er der selvfølgelig også et væld af efterprøvede opskrifter der er lige til at dykke ned i hvis du skulle være interesseret i dette.

Lav f.eks. en Super Hotdog med 2 grillpølser ned i brødet og alt tilbehøret på toppen.

Tag deres Grillquiz og vis at du er en mester inden for dit felt. Her kan du vinde 10 marinadepistoler eller den famøse grillfest for 10 personer.

 

Held og lykke

1 Comment
  1. Gerda Schouw 1 år ago

    Jeg vil rigtig gerne vinde en grillfest til alle mine venner på Vestereng i Skårup ved Svendborg.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?