Bingo

Den store pakkekonkurrence

fuld plade tv2.dk - Spil med hver lørdag og vind 50.000 kr.

Fuld plade tv2.dk – Spil med hver lørdag og vind 50.000 kr.

Bemærk: Konkurrencen kører hver lørdag frem til februar og du kan hente dine præmier på hjemmesiden.

Du har muligvis set traileren for konkurrencen på Tv2. Værten er Mikkel Kryger og setuppet på Bingoen er naturvidenskabelige eksperimenter. Det bliver spændende at se, hvordan de kobler bingonumre med eksperimenter.

Det sker i samarbejde med Kasper Berthelsen og Søren Storm som begge er nørder i science så du kan blive endnu klogere samtidigt med at du spiller en omgang bingo.

Saml familien omkring skærmen fra d. 3. december og hver lørdag frem til februar og spil med på tv. Hent pladerne på linket fuldplade.tv2.dk på dagen.

Det er selvfølgelig stadig samme klassiske bingo med 1, 2 og 3 rækker/pladen fuld.

Du kan hente 3 spilleplader og læse alle reglerne om spillet når linket er aktiveret. Du kan f.eks. vinde 50.000 kr. kontant.

Der trækkes lod blandt alle med pladen fuld.

 

Præmierne i TV2 Fuld Plade

1 række: Dame cykel fra Mustang, Gavekort til Lalandia (4000 kr.), gavekort til Silvan (5000 kr.), Køkkenmaskine fra Ankersrum.

1 række – Sidegevinst: Minicruise til DFDS (3196 kr.), Hue el-pæresæt, Sækkestol fra Sackit, Le creuset grydesæt.

2 rækker: Feriehus fra Dansommer, Rengøringspakke m. maskiner fra Kärcher, Gavekort til Silvan (2000 kr.), gavekort til Thiele (5000 kr.)

2 rækker -sidegevinst: Vase fra Alvar Aalto, Langelands festival for 2 voksne samt 2 børn, Robotstøvsuger fra Witt, Brusesystem fra Grohe.

Fuld plade: Seng fra Auping, Rejsegavekort fra Holiday Easy (25.000 kr.), 50.000 kr. kontant, gavekort + hjemmestyling fra Boconcept (17.500 kr.)

På fuldplade.tv2.dk kan du hente dine bingo plader.

 

Spilleregler på Fuldplade.tv2.dk

Bingospillet har 90 tal der udtrækkes et antal numre i hvert spil.

Tallene trækkes på eksperimenterende måder, så det kan ske at det samme tal bliver trukket igen. Sker det, så bruger de tallet efter i rækken.

Spillepladerne kan du hente på fuldplade.tv2.dk. Du skal logge på med et tv2-login – Har du ikke et, så kan du oprette ét.

For at få dine plader, så skal du taste både dit nummer og fødselsår – Herefter får du 3 spilleplader. Du kan ikke få mere end 3 plader på 1 login.

Dit nummer skal du bruge hvis du vil sende en sms når du har bingo. Det vises sammen med din plade.

Du kan være både på computer, smartphone eller tablet, men du kan også printe den ud. Trækkes dine tal, kan du trykke på dem på skærmen.

Spilleplader bliver lavet tilfældigt og er derfor ikke unikke.

Flere kan have samme spilleplade – Og der er mange der deltager. Så selvom du får bingo, så er det ikke sikkert at du vinder, da de trækker lod iblandt alle som har bingo på det nummer der er udtrukket.

Der er selvfølgelig kontrolnummer på pladerne, så du kan ikke fuske med dem 😉

Læs også:  Lo plus julekalender - Vind flotte præmier i hele december

Det er gratis at være med. Men der er så heller ikke garanti for præmie hvis du får bingo.

 

Hvis du har bingo/pladen fuld

Har du bingo på 1 række, 2 rækker eller fuld plade, skal du gøre dem opmærksom på, at du har bingo. Det kan du gøre på to måder:

1. Online – Tryk på den orange knap med Bingo på din enhed. Så bliver du registreret og du er med i lodtrækningen.

2. Send en sms hvis du har printet pladerne eller skrevet dem af i hånden. Du skal sende en besked med teksten “Bingo” til 1234 – dette koster 1 kr. plus takst. Du skal sende beskeden fra det telefonnummer som du har opgivet i forbindelse med pladerne

De trækker kun lod blandt dem, der således har gjort opmærksom på, at de har bingo.

Det er først hvis dit nummer bliver trukket ud og du bliver stillet igennem til deres tv-program, at du kan vinde præmier. Du har ikke vundet noget hvis ikke du er stillet igennem til studiet.

Du er dog stadigt med i lodtrækningen om sæsonens hovedpræmie.

Spillet om sæsonens hovedpræmie

Alle dem der igennem sæsonen har haft bingo på 1 række, 2 rækker eller fuld plade og trykket på knappen eller sendt sms, deltage alle i lodtrækningen om hovedpræmien.

Sidste gang den forventes sendt er fredag d. 10. februar 2017.

 

Sådan gør du:

Du kan spille hjemmefra med dine egne spilleplader samtidigt med at du følger programmet live på tv2.

Hent dine plader ved at gå til siden på fuldplade.tv2.dk, trykke på “Spil med – klik her”. Her skal du logge ind med et TV2 login, hvis du har et – Så kommer dine plader for næste trækning frem. Pladerne gælder kun til den angivne trækning, så du skal hente nye plader hver lørdag.

Hvis du ikke har et login til TV2, så skal du oprette et derinde. Bruger du samme mobilnummer på forskellige logins, så får du de samme plader frem.

Når du opretter et nyt login, skal det også bekræftes. Du modtager en e-mail hvor du skal trykke på linket som bliver sendt til din mailadresse. Mailen modtages kort efter oprettelse. Kommer den ikke frem, så tjek din spam-mappe eller uønsket mappe, da den i sjældne tilfælde også kan havne dér.

Når du har bekræftet dit login så kommer du igen ind på spilleplade.tv2.dk, hvor du så skal skrive dit telefonnummer og fødselsår – Og så er du klar til at spille.

 

Hvis du får en besked om at du vil få en sms-kode, så er det fordi du er gået ind på den helt forkerte side.

Siden du skal ind på hedder spilleplade.tv2.dk og du vil blive bedt om at indtaste mobilnummer og fødsels år, men du vil ikke få en sms-bekræftelse.

Læs også:  Meny konkurrence - vind 4 gavekort på 1000 kr.

Du kan enten vælge at spille online ind på hjemmesiden ved at markere tallene direkte på dine plader derinde  Men du kan også printe dem og gøre det på traditionel vis på papir.

Spiller du online, skal du trykke på knappen “Bingo” – En orange knap der ikke er synlig.

Du kan også vælge at sende en sms med teksten BINGO til 1234. De registrerer nummeret, så det skal være det telefonnummer der er registreret på dit login og dermed på dine plader.

 

Det gælder ikke om at være først med Bingo, men der trækkes lod blandt alle dem der har meldt det ind til hjemmesiden. Vinderen vil blive ringet op af TV-programmet.

Det kan sagtens ske at du får de samme plader som en anden.

 

Held og lykke!

Fuld Plade Tv2 – Spil med i Bingo d. 3. december på TV2

Fuld Plade TV2 d. 3. december. Lørdag d. 3. december kl. 20.30 går det helt amok med Fuld Plade Bingo på TV2.

Det er en slags bingo der foregår hjemme bag din egen skærm og her kan du vinde en masse skønne præmier.

Du kan spille med både fra Smartphone, Tablet eller Computer – Eller også kan du vælge at printe dine plader ud eller blot skrive af fra skærmen. Dine plader bliver koblet sammen med et tv2-login og telefonnummer.

Du kan hente dine plader fra onsdag d. 30. november kl. 12 på hjemmesiden for Fuld Plade TV2.

Da det er Bingo, bliver der trukket tal mellem 1 og 90. Du kan altid se hvilke tal der er blevet trukket. De spiller med 1 og 2 rækker samt fuld plade. Hvis du får Bingo, skal du enten sende en sms med teksten Bingo til 1234 (1 kr. + takst) eller trykke på knappen “Bingo” på din enhed.

Hvis du har fået Bingo er du ikke garanteret at blive ringet op – Det er kun dem de ringer op der kan vinde præmier – Det er deres system der automatisk udtrækker de heldige Bingoplader der bliver ringet op.

Fra onsdag d. 30. november kl. 12 kan du ligeledes hente dine Fuld Plade Tv2 Bingo plader.

Husk også at deltage i de mange julekalender konkurrencer der er delt her på hjemmesiden.

Deltag i Bilka Bistrobanko

Nu er det ved at være tid igen.
Det hele stikker af ONSDAG DEN 29. MARTS KLOKKEN 19.00-20.30.
Du kan booke din plads fra d. 16. marts kl. 9.
Det er åbenbart blevet mega populært at tage afsted til Bilka Bistrobanko. Tidligere har de jo afholdt Bilbanko, hvor man på deres parkeringsplads skulle spille via sin bilradio og dytte når man havde banko.
De rykker nu hele fornøjeligheden indenfor.
Hvis du kan lide banko, så er Bilka Bistrobanko lige for dig. Der er præmier til 1 række, 2 rækker og fuld plade.
Det afholdes i alle deres hypermarkeder inkl. A-Z Hjørring. Det er selvfølgelig gratis at være med, de vil bare gerne lave et fedt arrangement for deres kunder.
Tilmeld dig d. 16. marts.
På dagen kan du få en herregårdsbøf i bistroen til kun 39 kr., men skal gerne ringe i forvejen og bestille, så de ved hvor mange de skal lave.
Du kan ikke deltage i Vejle, Ishøj, Onestop, Hillerød og Skalborg.

Tidligere konkurrence:

Læs også:  Circle K burgerspil - Vind burgere og gavekort med Circlek

Deltag i Bilka Bistrobanko tirsdag d. 8. november kl. 19 – 20.30.

Det hele foregår i dit lokale hypermarked, hvor du kan vinde skønne præmier, bl.a. anden til Mortens Aften.

Jeg tror nok at Bilka skal sørge for at der er rigeligt med præmier til de fremmødte.

Det afholdes i alle hypermarkeder samt A-Z i Hjørring. I hvert varehus spiller de i alt 5 x banko med præmier til 1 og 2 rækker samt fuld plade.

Du kan booke dine plader fra d. 25. oktober kl. 9.

Held og lykke!

Deltag i Bilka Bilbanko

Med Bilka bilbanko kan du få en noget anderledes oplevelse, når bilka her til sommer afholder banko på deres parkeringsplads.

Kan du ikke få nok af konkurrencer, så tilmeld dig nyhedsbrevet fra Konkurrencer Nonstop. Så er du den første der får besked om nye konkurrencer, som f.eks. Bilka Bilbanko.

Konkurrencer Nonstop giver dig et overblik over ægte konkurrencer, fri for opringninger, spam mv.

Du får overblik over alle konkurrencerne på forsiden for Konkurrencer Nonstop her.

Sådan fungerer Bilkas Bilbanko

Det fungerer på den måde at man reserverer en plads på https://www.bilka.dk/bilbanko – Herefter møder man op mellem kl. 18-19 på Bilkas parkeringsplads og får udleveret bankoplader. Bankoet starter kl. 20 og kører indtil ca. kl. 21.30.

Her kan du se hvornår det er DIN Bilka der afholder det.

(Kører ikke i Bilka Onestop og Kolding)

Tirsdag 28 Juni er turen kommet til:

 • Hundige
 • Odense
 • Skalborg
 • Horsens
 • Esbjerg

Onsdag 29 Juni er turen kommet til:

 • Slagelse
 • Tilst
 • Holstebro
 • Herning
 • Næstved

Torsdag 30 Juni er turen kommet til:

 • Ishøj
 • Vejle
 • Hjørring
 • Sønderborg
 • Viborg
 • Hillerød

Der er begrænset med pladser og du skal reservere din plads på deres hjemmeside. Det er gratis og hovedpræmien er en gasgrill – Men de har nok en masse andre spændende præmier.

Der er efterhånden ved at være rift om pladserne til Bilka Bilbanko.

Der bliver spillet i alt 5 omgange og bankopladerne bliver delt rundt af Bilka Billie ulven. I Bilka Kolding var der omkring 500 deltagende biler.

Læs mere på https://www.bilka.dk/bilbanko

Temaet på aftenen er Food Special, så præmierne er inden for dette tema. Hovedpræmien er en Charbroil gasgrill.

Det kører tirsdag, onsdag og torsdag d. 28-30. juni, og der er selvfølgelig mulighed for at deltage alle dage hvis du vel at mærke har lyst til at køre lidt længere.

Deltag i konkurrencen

Bingo

Den store pakkekonkurrence

15 Comments
 1. lone nielsen 1 år ago

  jeg vil gerne have bingo plade til på lørdag

 2. knud helge hansen 1 år ago

  det er ok

 3. Mogens Johansen 1 år ago

  vil spille

 4. Else Marie Ulriken 1 år ago

  Hej vi vil godt være med til bingo

 5. susanne 1 år ago

  vil gerne have bingo plader til lørdag

 6. ERIK TORP 1 år ago

  JEG VIL GERNE HAVDE PLADER TIL PÅ LØRDAG

 7. ERIK TORP 1 år ago

  VIL GERNE HAVDE PLADER TIL PÅ LØRDAG

 8. Annie jørgensen 1 år ago

  jeg ønsker bingo blader

 9. Annie jørgensen 1 år ago

  Jeg ønsker # plader vh Annie sløjen 27 Greve

 10. karl.madsen 1 år ago

  jeg vil gerne have en spilleplade til i aften

 11. Dorthe Stenskjær 1 år ago

  Fredag den 13. uha dada , jeg er meget overtroisk . Krydser fingre

 12. anette gerdes 1 år ago

  kan ikke printe plader ud på tlf. 28926065

  • Mark Källstrøm 12 måneder ago

   Hej Anette.
   Du skal ind på tv2’s hjemmeside spilleplade.tv2.dk og printe dine plader. Du er landet på Konkurrencer Nonstop – Det burde også stå i indlægget 😉

 13. lone giovanni lundgreen. 12 måneder ago

  jeg kan heller ikke printe plader ud. hvorfor. ønsker 12 plader i alt. tak. er lukket ind. med navn adr og tlf.mail.
  tlf. 21903058.

  • Mark Källstrøm 12 måneder ago

   Hej Lone.
   Du skal ind på spilleplade.tv2.dk – Ikke Konkurrencer Nonstop 😉

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?