Fribikeshop.dk/vind - Vind en Kildemoes Elcykel

Fribikeshop.dk/vind – Vind en Kildemoes Elcykel

 

Skal du ud og cykle i det danske sommervejr? Kunne din cykel godt trænge til at blive udskiftet?

Så skal du da deltage i denne konkurrence fra Fri Bikeshop hvor du kan vinde en elcykel.

I deres Maj katalog har du muligheden for at vinde.

Du deltager i konkurrencen ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev på fribikeshop.dk/vind

Du skal deltage senest d. 1. juni for at være med i lodtrækningen. Vinderen vil blive fundet i uge 23.

Evt. præmieafgift vil blive betalt af Fri Bikeshop og hvis du har vundet, har du 3 dage til at reagere på deres henvendelse.

 

Min egen erfaring med virksomheden

Jeg skulle tilbage i 2013 have en ny cykel. Da jeg var studerende og ikke lige havde sparet penge sammen blev den købt som rentefri afbetaling. Cyklen kostede 5500 kr. (Ja, det får jo deres penge på en eller anden måde). Jeg havde købt en BMK med 7 gear i blå – Og selvfølgelig med “punkterfrie dæk”. Hvad skete der så da jeg cyklede hjem efter at have hentet min cykel.? – Ja, den punkterede selvfølgelig.

Jeg kontaktede dem efterfølgende for at fortælle at man altså ikke kan kalde det for punkterfrie dæk på den måde. Anyways, jeg fik da en kompensation – En drikkedunk.

Ja, det ligger nok i baggrunden af det som jeg her skriver. Jeg var ikke helt tilfreds med dem. Faktisk heller ikke med deres serviceeftersyn og deres måde at fastholde én pga. en garanti der skal følges til punkt og prikke.

Jeg følte mig som en af mange på et samlebånd. Når en virksomhed bliver for stor, så bliver der åbenbart ikke rigtig kredset om den enkelte kunde.

Men jeg har cyklen endnu og den virker stadig. Nu får jeg den fikset hos nærmeste lokale cykelhandler, for de ved lige så godt som mastodonten hvordan man skifter kæde på en cykel.

Hvis du kunne tænke dig at vinde en elcykel, så skal du da deltage i konkurrencen på fribikeshop.dk/vind.

Vi cykler til arbejde

Sidste år deltog over 40.000 danskere i kampagnen “Vi cykler til arbejde”. Du kan være med i år for 60 kr. – Og du kan sikkert godt få din virksomhed til at betale gebyret for dig. – Og hvis du så til gengæld har en el-cykel, ja så bliver det jo ikke nemmere.

Med nutidens cykler har du mulighed for at køre over 100 km på en opladning, den oplader hurtigere og vedligeholdelsen er også lavere end før i tiden.

De kunne godt have specificeret deres elcykler lidt bedre på deres hjemmeside – Det fremgår jo ikke overhovedet hvor langt den kan køre, hvor lang levetid sådan et batteri har, hvordan man vedligeholder en motor og hvor lang tid DEN holder.

Service behøver ikke kun at være ansigt til ansigt, hvis de beskriver deres produkter lidt bedre på nettet vil jeg da også blive lokket lidt til at læse mere og evt. komme ned og høre mere, eller købe den hjemmefra.

Jeg cykler til arbejde hver dag, men kunne da stadig godt tænke mig at vinde på fribikeshop.dk/vind. Jeg har ca. 8 km. hver vej hver dag og det er dejligt forfriskende at køre afsted på den tohjulede. Jeg har prøvet en enkelt gang at tage bilen og det tager faktisk længere tid end den tohjulede.

 

Held og lykke

0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?