Føtex pakkespil julekalender - Vind 100.000 kr. kontant eller andre fede præmier

Føtex pakkespil julekalender – Spil og vind 100.000 kr. kontant

Deltag i Føtex pakkespil på pakkespil.føtex.dk/føtex.gevinst.nu. Det sker i samarbejde med Bilka. Spillet er nemmest at spille på en smartphone, men kan også tilgås fra PC.

Det Store Pakkespil har en hovedpræmie på 100.000 danske kroner. Spil med 1 gang om dagen og vind fede præmier på pakkespil.føtex.dk.

Indtast dit mobilnummer og vær med hver dag i kampen om spændende præmier. Du kan vinde alt lige fra almindelige små produkter til den helt store gevinst på 100.000 kr.

Samlet er der over 100.000 præmier.

Deltag i årets Føtex pakkespil julekalender.

 

Præmierne spænder fra 100.000 kr. kontant til almindelige produkter du normalt kan købe i butikken.

Når du spiller i pakkespil Føtex, så samler du samtidigt lodder som du kan bruge i ekstra trækningerne, f.eks. en Char Broil gas-grill. eller 10.000 kr. gavekort

Skrab og vind føtex pakkespil

Når du trykker på “Start spillet”, så får du en låge du skal skrabe med fingrene – Hvis du bruger en PC, er det selvfølgelig musen du skal bruge.

Skrab 3 ens og du vinder præmien. Hver dag du skraber får du 1 point – Det kan samles sammen og indløses til lodder i ovenstående konkurrence.

Deltag også i Quickchancen

Deltag i Føtex julekalender

Nu kan du gå i supermarkedet og få en Føtex julekalender. Frem til d. 30. november giver de en gratis julekalender hvor du kan finde en hemmelig nøgle bag en af lågerne og få muligheden for at vinde ugens præmie. Nogle kunder har skrevet at det kun er til børn. Men det står ingen steder.

Du deltager i konkurrencen ved at aflevere lågen hos deres kundeservice i din egen lokale Føtex.

Du har måske set tv reklamen om Føtex julekalender – Det er denne jeg beskriver her.

Dette er en fysisk konkurrence – Linket går til deres Facebook side, hvor du kan læse præcist det samme.

Deltag i Levevis konkurrence

Deltag i Levevis konkurrence fra Føtex og bliv den heldige vinder af for 1500 kr. madvarer fra Føtex.

Præmien er en hel kasse fyldt med Levevis varer.

For at deltage i konkurrencen, skal du skrive i kommentarfeltet på Facebook, hvilke af de nye Levevis varer som din kurv skal fyldes med og i hvilken butik du gerne vil afhente din præmie, hvis du vandt.

Der trækkes lod iblandt alle kommentarer til konkurrencen d. 24. oktober

Vind 5000 kr. gavekort til Føtex.

Føtex har holdt fødselsdag de sidste par uger. Ikke med kæmpe konkurrencer og kampagner (Mon ikke de gemmer kræfterne til julen?) Men de har valgt at afslutte deres fødselsdag med at udlodde 5000 kr. gavekort.

Følg linket til deres Facebook side og skrive hvem du vil handle ind med og hvad i vil handle – Så deltager du i konkurrencen.

vinderen findes d. 13. oktober.

føtex.dk/magasin kan du vinde en lækker AEG vaskemaskine til en værdi af 8.280 kr.

Konkurrencen blev vist i deres tilbudsavis for hjemmesiden.

Når du deltager, tilmelder du dig også automatisk deres nyhedsbrev. Maskinen kommer med nyt system som begrænser forbruget af både energi, vand og tid. Motoren har 10 års garanti og maskinen kan tage op til 9 kg og den er A+++

 Giv din mening

foetex.dk/givdinmening kan du vinde et gavekort på 500 kr. ved at besvare deres spørgeskema, så de kan forbedre deres kundeservice.

Året er 2016 og Føtex har brug for din mening for at kunne forbedre sin kundeservice.

Du deltager i Føtex Konkurrencen, ved at give din mening til kende. Spørgeskemaet tager ca. 3 minutter at udfylde – Og i sidste ende får du jo muligvis også en bedre kundeservice ud af det.

Følg linket herunder eller gå ind på foetex.dk/givdinmening og udfyld spørgeskemaet.

Udløbsdatoen er ukendt, så den er ikke online her så længe.

I denne Føtex konkurrence kan du vinde 500 kr. gavekort til Føtex.

Mandag d. 15. aug. skal den danske kajak roer René Holten Poulsen ind og kæmpe om medaljerne. De har lavet et GIF billede på deres Facebook side hvor man skal tage et screenshot af ham med enten guld, sølv eller bronze medaljen rundt om halsen, og uploade det til opslaget. Hvis du gætter rigtigt, så er du med i lodtrækningen, hvis ikke så er det bare ærgerligt 😉

Vinderen findes d. 15. august kl. 15

Føtex konkurrence fødselsdag

Føtex fejrer fødselsdag med en kæmpe konkurrence.

Deltag også i Føtex pakkespil julekalender.

Konkurrencebetingelser for føtex’ fødselsdagskonkurrence

Konkurrencen gælder fra lørdag d. 19. september til og med fredag d. 9. oktober.

Konkurrencen udbydes af Dansk Supermarked A/S, føtex. Man skal være minimum 18 år for at deltage i konkurrencen. Ansatte i Dansk Supermarked A/S og medlemmer af deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Deltagelse koster alm. trafiktakst. Ved deltagelse accepterer du, at føtex må sende dig information om aktiviteter og nye tiltag, tilbud og nyheder via SMS og e-mail.

Der kan kun deltages i konkurrencen 1 gang pr. dag. Der udloddes 35 stk. hovedpræmier (gavekort á kr. 1.500) på landsplan (91 butikker) pr. uge og 2 stk. andenpræmier (spil: FIFA16 til Xbox eller PS3 eller PS4 eller Sims 4 til PC á kr. 400,-) pr. butik pr. uge (i alt 182 stk. pr. uge). 3. præmien er 1 stk. blåbærmuffin (i alt ca. 50.000 stk.). Der vil også være deltagere, der ikke vinder nogle præmier. Konkurrenceperioden løber fra lørdag d. 19. september 2015 00:00:01 til og med fredag d. 9. oktober 2015 kl. 19:59:59. Hovedpræmien (gavekort) fremsendes til vinderne senest fredag d. 16. oktober 2015.

Vinderne af andenpræmierne (FIFA16-spil eller SIMS4) vil blive kontaktet indenfor 5 arbejdsdage og præmien afhentes af kunden selv i den foretrukne føtexbutik, som deltageren har angivet ved tilmelding til konkurrencen, efter aftale med butikken. Præmien udleveres i Kundeservice mod visning af billedlegitimation. 3. præmien (i form af 1 stk. blåbærmuffin) udleveres hos bager-afdelingen i føtex mod fremvisning af screenshot fra skrabelodsspillet.

Muffins skal senest afhentes søndag d. 11. oktober 2015 kl. 21.00.

Præmierne har en samlet værdi af ca. 850.000 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Der tages forbehold for trykfejl og manglende levering.

Se vindere af konkurrencen
Vinderne af Føtex pakkespil julekalender offentliggøres løbende på føtex.dk

Der henvises i øvrigt til føtex’ internetpolitik.

Så kig ind på Føtex konkurrence fødselsdag.

Held og lykke

Deltag i konkurrencen
2 Comments
  1. emmy baunhøj 2 år ago

    jeg har vundet Lambi toiletpapir

    venlig hilsen Emmy baunhøj

  2. Lilje 1 år ago

    Hej føtex jeg vil gerne vere med i jeres jule spil hilsen lilje

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?