Føtex pakkespil julekalender - Vind 100.000 kr. kontant eller andre fede præmier

Føtex pakkespil julekalender – Spil og vind 100.000 kr. kontant

Deltag i Føtex pakkespil på pakkespil.føtex.dk/føtex.gevinst.nu. Det sker i samarbejde med Bilka. Spillet er nemmest at spille på en smartphone, men kan også tilgås fra PC.

Det Store Pakkespil har en hovedpræmie på 100.000 danske kroner. Spil med 1 gang om dagen og vind fede præmier på pakkespil.føtex.dk.

Indtast dit mobilnummer og vær med hver dag i kampen om spændende præmier. Du kan vinde alt lige fra almindelige små produkter til den helt store gevinst på 100.000 kr.

Samlet er der over 100.000 præmier.

Årets pakkespil er Føtex julekalender.

 

Præmierne spænder fra 100.000 kr. kontant til almindelige produkter du normalt kan købe i butikken.

Når du spiller i pakkespil Føtex, så samler du samtidigt lodder som du kan bruge i ekstra trækningerne, f.eks. en Char Broil gas-grill. eller 10.000 kr. gavekort

Skrab og vind føtex

Når du trykker på “Start spillet”, så får du en låge du skal skrabe med fingrene – Hvis du bruger en PC, er det selvfølgelig musen du skal bruge.

fødselsdagsspil

Skrab 3 ens og du vinder præmien. Hver dag du skraber får du 1 point – Det kan samles sammen og indløses til lodder i ovenstående konkurrence.

Herunder har jeg kopieret deres betingelser for konkurrencen ind.

 Generelle vilkår for deltagelse i forbrugerkonkurrencen ”Det Store Pakkespil Føtex”

Tak fordi du spiller med i ”Det Store Pakkespil” 2016. ” Det Store Pakkespil” er et digitalt skarabespil, som markedsføres i forbindelse med Bilka og føtex jul. Bilka og føtex er afsender af alt kommunikation.

Spillet håndteres og administreres af Dansk Supermarked A/S.

 

Som bruger kan man tilgå ”Det Store Pakkespil” via: spil.bilka.dk eller pakkespil.foetex.dk.
Alle præmier incl. hovedpræmie indgår i en fælles præmiepulje uafhængigt om du spiller via spil.bilka.dk eller pakkespil.foetex.dk.
Nedenfor har vi samlet betingelserne, som er gældende for spillet i perioden den 01-12-2016 til 31-12-2016
Ved deltagelse i denne konkurrence fra Dansk Supermarked A/S accepterer du samtidig disse konkurrenceregler.

 

Definitioner:

Dansk Supermarked A/S, Bilka og føtex benævnes efterfølgende DS

Kampagnen/”Det Store Pakkespil” benævnes efterfølgende DSP eller konkurrencen

Sådan deltager du
På både spil.bilka.dk dk og pakkespil.foetex.dk kan du deltage i DSP én gang hver dag fra den 01-12-2016 til og med den 31-12-2016. For at deltage skal du have et dansk mobiltelefonnummer og en smartphone med dertilhørende internetforbindelse. Hvis du vinder, ved at skrabe tre ens produkter på stribe, modtager du via en SMS besked om, hvordan du kan gøre krav på din præmie. Hvis du ikke har du ikke en smartphone, men spiller via desktop (computer) og vinder en præmie, kan du videresende din vinder-SMS til en person, der har en smartphone, som kan få glæde af præmien.

Regler for deltagelse
Deltagelsen er gratis, og hver person kan deltage én gang dagligt på både spil.bilka.dk dk og pakkespil.foetex.dk fra den 01-12-2016 til 31-12-2016. Forsøg på snyd og brug af falske oplysninger vil medføre udelukkelse fra konkurrencen. Konkurrencen har kun til formål at være underholdende. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod DS.

Alle personer over 18 år kan deltage i konkurrencer arrangeret af DS. DS forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vindere og frasortere deltagere under 18 år.

Konkurrencedeltagere accepterer, at DS må eksponere navn og by på vindere i DS’ kommunikation såsom nyhedsbreve, hjemmesite, sociale medier etc. Deltagerne accepterer, at ens fornavn navn vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering, og at dette sker uden nogen som helst form for vederlag.

DS forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencen uden forudgående varsel. DS’s afgørelse i forbindelse med konkurrencen er endelig.
Ansatte i DS og deres husstande må ikke deltage i konkurrencen. Ansatte hos samarbejdspartnere og disses husstande må heller ikke deltage i konkurrencen, hvis samarbejdspartneren er sponsor.

Afhentning af præmier
Afhentning af præmier kan kun ske med en smartphone med internetadgang og en browser. Der skal gøres krav på præmien senest 7 dage efter, at præmien er vundet. Ellers er præmien tabt. Det betyder for eksempel, at en præmie, der bliver vundet en mandag, kan afhentes til og med mandag ugen efter. Afhentning af præmier sker som beskrevet i de vinder-SMS’er, der udsendes til vinderne. Præmierne skal afhentes i føtex og Bilka (nonfood præmier kan ligeledes afhentes i A-Z Hjørring). Vi henviser til de vinder-SMS’er, der udsendes.

I forbindelse med afhentning af præmier kan DS kræve fremvisning af gyldig billedlegitimation såsom pas eller kørekort.

Alle konkurrencevindere kontaktes direkte via SMS, såfremt korrekt mobilnummer er opgivet ved tilmelding. Har du opgivet forkert nummer ved tilmelding, er præmien tabt. DS forbeholder sig ret til at offentliggøre fornavn og by på vindere i konkurrencen på Bilka.dk og føtex.dk og andre medier, som Bilka eller føtex anvender.

Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier.

Ved deltagelse i DSP samtykker spilleren i følgende:

 1. at DS må invitere spilleren til lignende spil via SMS.
 2. at DS må kommunikere løbende på SMS til spillere om ”Det Store Pakkespil” i spilperioden den 01-12-2016 til 31.-12-2016
 3. at DS må kommunikere løbende via e-mail til spillere om ” Det Store Pakkespil” i spilperioden den 01-12-2016 til 31.-12-2016
 4. at DS må udsende e-mail med spørgeskema om ”Det Store Pakkespil”

Særlige betingelser vedrørende hovedpræmien

Vilkårene for e-mail markedsføring/modtagelse af nyhedsbreve fra Bilka fremgår af nedenstående.

Vilkår for tilmelding til nyhedsbreve fra Bilka:
Når du tilmelder dig nyhedsbreve fra Bilka og/eller føtex, accepterer du at modtage e-mails / nyhedsbreve med konkurrencer, tilbud, events og anden information fra Bilka og føtex. Alle e-mails vil indeholde links, du kan klikke på for at få adgang til at rette dine oplysninger samt afmelde dig nyhedsbrevet.

Skulle der være problemer med at anvende denne automatiske mulighed for rettelse og afmelding, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice.

I forbindelse med de e-mails du modtager, registrerer vi statistik om din respons på nyhedsbrevene (fx åbning af e-mails, klik på links m.m.). Behandling af disse data sker dog i aggregeret/anonymiseret form.

I forbindelse med specifikke kampagner kan vi også bede dig svare på andre spørgsmål. Du kan til enhver tid henvende dig til kundeservice og bede om, at vi sletter dine oplysninger i vores system. Se evt. nærmere om Bilka’s persondatapolitik vedrørende nyhedsbreve, når du tilmelder dig nyhedsbrevet på følgende link: https://www.bilka.dk/tilmeld-nyhedsbrev

Vilkår for tilmelding SMS service
Når du tilmelder dig DSP med dit telefonnummer, accepteter du at bilka eller føtex kan sende vinder sms’er  dig i løbet af kampagneperioden, samt invitere dig til lignende fremtidige mobilspil.

Vilkår for tilmelding til nyhedsbreve fra føtex: (kommer)

Behandling af persondataoplysninger:
Navne- og adresseoplysninger og/eller andre personlige oplysninger, som DS indhenter i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, indsamles og opbevares i DS’ database. Persondataoplysninger videregives ikke til tredjemand, ligesom persondataoplysninger behandles fortroligt i overensstemmelse med persondataloven og slettes, når konkurrencen er udløbet, og vinderne er fundet, jf. dog ovenfor om invitation af spilleren til lignede spil via SMS og udsendelse af e-mail med spørgeskema om DGS samt ovenfor om tilmelding af nyhedsbreve.

Særlige betingelser vedrørende optjening af point i ”DSP”

Hver dag du spiller dit daglige spil i DSP optjener du 1 point. I spillet vil der være mulighed for at vinde point på samme måde som resterende præmier – ved at finde 3 ens.
Optjente point kan indløses til ekstra chancen, som består af 2 ekstra konkurrencemuligheder med 2 ekstra præmier:
Indløs 10 optjente point og deltag i lodtrækningen om: 1 x 10 stk. Char Broil grill T36G5  – 5 sorte + 5 rustfri stål
Indløs 20 optjente point og deltag i lodtrækningen om: 1 x 10.000 kr. gavekort til Dansk Supermarked

Når de optjente point er indløst, bliver dine point nulstillet og optjenes påny.

Lodtrækningen om præmierne i ekstrachancen sker senest 15. januar 2017 og vinderne bliver kontaktet direkte på e-mail eller telefon.

Præmier til DSP:

Hovedpræmien i ”Det Store Pakkespil” er 1 stk. 100.000 kr. fra Euro Jackpot.
1. Ønsker du at deltage i lodtrækningen om hovedpræmien, skal du give tilladelse til e-mail markedsføring / modtagelse af nyhedsbreve fra Bilka eller føtex.
2. Når du først har tilmeldt dig, kan du ikke efterfølgende ændre din tilmelding i selve spillet. Du kan dog selvfølgelig altid nemt og hurtigt afmelde nyhedsbrevene igen.

 

Ekstra chancen:

1 x 10.000 kr. gavekort til Dansk Supermarked (Sponsoreret af Char Broil til ekstra Chancen ved indløsning af 20 point)
10 x 1 stk. Char Broil T 36G5 (5 sorte + 5 rustfri stål – til Ekstra Chancen ved indløsning af 10 point)

Andre præmier i spillet:

5 x 1 stk. Oral B genius 8000 el tandbørste, Normal pris kr. 1085,00
100 x 1 stk. Char Broil Digital Stegetermometer, Normalpris kr. 299,00
30 x 1 stk. JBL GO højtaler, Normal kr. 249,00
6 x 1 stk. Philips BM5 højtaler, Normalpris kr. 999,00
2.500 x 1 stk. Doritos chips- 3 varianter, Normal pris kr. 22,00
2.500 x 1 stk. Doritos dip- 2 varianter, Normal pris kr. 25,00
2.500 x 1 stk. Heksehyl, Normal pris kr. 4,00
2.500 x 1 stk. Tivoli/Rababer Stang, Normal pris kr. 4,00
5.000 x 1 stk. Kinderæg, Normalpris kr. 10,95
1.250 x 1 stk. Easis Free Soft Bar Chesecake, Normalpris kr. 11,00
1.250 x 1 stk. Easis Müslibar, Normalpris kr. 11,00
1.250 x 1 stk. Easis Marcipanbrød, Normalpris kr. 11,00
1.250 x 1 stk. Easis Peanutbar, Normalpris kr. 11,00
5.200 x 1 stk. Taffel chips, Normalpris kr. 16,00
4.800 x 1 stk. Taffel nødder 2 varianter, Normalpris kr. 22,50
3.000 x 1 stk. Kims chips 2 varianter, Normal pris kr. 21,95
5.000 x 1 stk. Peter Larsen kaffe Nespresso kompatible kapsler, Normalpris
kr. 36,00
5.000 x 1 stk. Knorr suppe 1 L. Normalpris kr. 30,00
5.000 x 1 stk. Lambi Nordic køkkenrulle, Normalpris kr. 34,95
5.000 x 1 stk. Lambi Nordic toiletpapir, Normalpris kr. 34,95
5.000 x 1 stk. Aquador 50 cl. Still, Normalpris 7,95 (+1,00 i pant)
5.000 x 1 stk. Karolines køkken fløde fraiche 30% Normalpris kr. 11,95
5.000 x 1 stk. Lurpak – vælg mellem Flydende 500ml, Spray 200 ml., til bagning 500g Normalpris kr. 24,95
10.000 x 1 stk. Ostehaps, Normalpris kr. 30,95
2.500 x 1 stk. Glutenfri panerede rødspætter 230g Normalpris kr. 36,95
2.500 x 1 stk. Glutenfri panerede sej 330 g Normalpris kr. 36,95
10.000 x 1 stk. Vores Pizzadej 400g Normalpris kr. 13,95
5.000 x 1 stk. Pågen Lingon Grova 500 g Normalpris kr. 18,95
5.000 x 1 stk. ProExpert Professional Protection 75ML Normalpris kr. 27,25

 

Præmierne udløser ikke skattepligt for vinderne, idet gevinstafgiften allerede er betalt.

Gevinstchancen afhænger af antal spillere samt antallet af uafhentede præmier.
DS tager forbehold for trykfejl og forbeholder sig retten til at tage præmier ud af spillet.

Support:
For support til DSG henviser vi til:
Bilka: http://www.bilka.dk/pakkespil
Føtex: http://www.føtex.dk/pakkespil

Andre henvendelser kan rettes til Bilka Kundesupport på:
http://www.bilka.dk/kundeservice
God fornøjelse og held og lykke!

Deltag også i Quickchancen

Held og lykke

Deltag i konkurrencen

fødselsdagsspil

fødselsdagsspil

2 Comments
 1. emmy baunhøj 1 år ago

  jeg har vundet Lambi toiletpapir

  venlig hilsen Emmy baunhøj

 2. Lilje 9 måneder ago

  Hej føtex jeg vil gerne vere med i jeres jule spil hilsen lilje

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?