Fakta julekalender 2016 - Downlån app'en og spil med

Fakta julekalender 2016 – Downlån app’en og spil med

Download Fakta julekalender 2016. Ved at hente Fakta’s app kan du spille med i Fakta julekalender 2016.

Når du deltager i konkurrencen siger du samtidigt ja til at modtage sms med tips og tilbud. Konkurrencen er åben for alle over 18 år og som har folkeregisteradresse i Danmark. Kun +en tilmelding pr. person. Konkurrencen løber fra d. 1. december 2016 til og med d. 24. december 2016. Ansatte hos Fakta eller COOP Danmark eller personer, der via deres arbejde eller deres familie har forbindelse til konkurrencen, må ikke deltage i julekalenderen. Vinderne udtrækkes automatisk og får tilsendt sit værdibevis direkte på sms. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter og værdibeviserne kan ikke forlænges.

  1. december: Dagens tip fra Claus Holm: Hjemmelavet rødkål Snit et flot rødkål og kom det i en gryde. Lad honning, salt, peber, lidt solbærsaft og rødvinseddike gøre rødkålen selskab i gryden. Låg på. Rødkål må gerne være lidt sødt, så pas på med syren. Lad hele herligheden hygge sig i gryden i 15-20 minutter. Bum.
    Skrab dig til god julesmag: Indtast dit telefonnummer i app’en og få tilsendt dagens skrabelod.

Jeg håber en af mine brugere vinder Fakta julekalender 2016. Hvis du vil have flere konkurrencer, så prøv f.eks. at deltage i Quickchancen hvor du kan få lodder i forskellige trækninger.

 

 

Held og lykke

Søg efter og download app'en i app store/Play

fødselsdagsspil

fødselsdagsspil

0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?