Fakta julekalender 2016 - Downlån app'en og spil med

Fakta julekalender – Downlån app’en og spil med

Når du deltager i konkurrencen siger du samtidigt ja til at modtage sms med tips og tilbud. Konkurrencen er åben for alle over 18 år og som har folkeregisteradresse i Danmark. Kun +en tilmelding pr. person. Konkurrencen løber fra d. 1. december 2016 til og med d. 24. december 2016. Ansatte hos Fakta eller COOP Danmark eller personer, der via deres arbejde eller deres familie har forbindelse til konkurrencen, må ikke deltage i julekalenderen. Vinderne udtrækkes automatisk og får tilsendt sit værdibevis direkte på sms. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter og værdibeviserne kan ikke forlænges.

  1. december: Dagens tip fra Claus Holm: Hjemmelavet rødkål Snit et flot rødkål og kom det i en gryde. Lad honning, salt, peber, lidt solbærsaft og rødvinseddike gøre rødkålen selskab i gryden. Låg på. Rødkål må gerne være lidt sødt, så pas på med syren. Lad hele herligheden hygge sig i gryden i 15-20 minutter. Bum.
    Skrab dig til god julesmag: Indtast dit telefonnummer i app’en og få tilsendt dagens skrabelod.

Jeg håber en af mine brugere vinder Fakta julekalender. Hvis du vil have flere konkurrencer, så prøv f.eks. at deltage i Quickchancen hvor du kan få lodder i forskellige trækninger.

 

Julekalender konkurrencer

Ved at hente Fakta’s app kan du spille med i Fakta julekalender.

Det er helt vildt så mange spændende konkurrencer du kan deltage i i december måned. Faktisk er der over 100 forskellige – Og du kan meget nemt fare vild og bruge timevis hver eneste dag på at deltage.

Jeg prøvede engang at deltage i alt hvad jeg kunne finde og endte med at bruge 2 timer hver dag i de 24 dage julekalenderne varede. Jeg endte med at vinde 5 præmier og udregnede timeprisen til at være ca. 30 kr. i timen baseret på værdi af de præmier jeg havde vundet. Jeg kunne selvfølgelig have vundet mere eller mindre.

Min anbefaling til dig er derfor at deltage der hvor du vurderer at få mest for din tid – Dvs. de største præmier med ting du kan bruge som f.eks. rejser, byggemarkeds tilbehør eller lignende.

Download Fakta julekalender.

Download Fakta’s app på fakta.dk/vindkyllinger og vind nogle af de 200 Sødam kyllinger som de udlodder.

Fakta forhandler lækre frilandskyllinger og i den forbindelse har de tilføjet en konkurrence til deres app hvor du kan vinde 1 af 200 lækre kyllinger.

De skriver i deres app:

Vi har brug for din hjælp til at tælle vores sødam kyllinger. Tæller du rigtigt, er du med i konkurrencen om et værdibevis til én sødam kylling

Konkurrencen løber indtil d. 16. november.

Vind mad for 5.000 kr. med Coop.dk MAD.

Konkurrencen kører på Facebook og for at deltage i konkurrencen skal du nominere en ven og skrive en god grund i kommentarfeltet.

Coop.dk leverer dermed dagligvarer ud for 5000 kr. til en heldig kartoffel.

Konkurrencen slutter d. 4. november kl. 12, hvorefter en vinder findes og kontaktes.

Kan du ikke få nok af konkurrencer, så kan du se om der er andre spændende præmier du kunne tænke dig at vinde herunder.

I denne Coop150 konkurrence har du muligheden for at vinde et valgfrit cirkelpige produkt fra Coop. De har bl.a. kopper, to-go krus samt en mega flot kaffemaskine. Du kan vinde én af dem.

For at være med i lodtrækningen skal du ind på deres Facebook side via linket herunder og skrive hvilken af de 3 du helst kunne tænke dig at vinde. A for Moccamaster, B for Pernille Vea og C for Bodum.

De finder en vinder blandt alle besvarelserne d. 20. september  som bliver kontaktet af Coop.

Til B og C er der flere andre valgmuligheder også som du kan læse om i opslaget.

Vinder du ikke, så er der altid nye konkurrencer du kan deltage i her på Konkurrencer Nonstop

Du har her en unik mulighed for vinde 10.000 kr. gavekort til Coop som du kan bruge på dagligvarer.

Konkurrencen slutter d. 31. dec. hvorefter vinderen kontaktes.  Hvis du er kunde hos dem i forvejen, kan du desværre ikke deltage.

I denne Coop konkurrence har du muligheden for at vinde et “opgraderet minde” fra “Dengang” til en værdi af 25.000 kr.

Den her konkurrence er lidt speciel, for der trækkes ikke en vinder af hovedpræmien – Den vælges.

Braustein og Coop udlodder derfor 25.000 kr. til et minde som du skal beskrive for at deltage i konkurrencen. Det må gerne være noget spændende du har oplevet i dine tidligere dage. Det bedste minde vælges d. 5. september kl. 12.

Der er også ugepræmier på en gavepakke med 4 stk. pokal øl. Du skal skrive din kommentar senest d. 4. sept. for at være med.

 

Held og lykke

0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?