ditburgernavn.dk

Ditburgernavn.dk – Vind 1000 burgere

 

ditburgernavn.dk

Kunne du tænke dig at vinde 1000 burgere? Så skal du da være med i konkurrencen fra Sunset Boulevard.

De har brug for hjælp til at finde på navne til deres nyeste skud på stammen hvad angår burgere..  Det sker på ditburgernavn.dk – Ja før i tiden var det jo sandwich, men det lader til at de har meget mere fokus på burgers – Måske fordi det er hvad folk vil have 😉 – Og de smager da også godt.

Det er klassiske brioche boller som er lyse og lette med en særlig smag. Den ene er med dobbelt cheese og den anden med bacon.

Vær kreativ, for det kræver lidt at vinde 😉

Gå ind på ditburgernavn.dk  for at deltage i konkurrencen.

Her kan du læse betingelserne.

Konkurrencen løber fra d. 23.08.2017 til og med d. 27.09.2017. Du kan indsende så mange navne, som du har lyst til. Dog gives der kun én voucher pr. telefonnummer. Voucheren er gyldig i 7 dage. Vindernavnet udvælges af en jury, sammensat af Sunset Boulevard og reklamebureauet Nørgård Mikkelsen. Vinderen får direkte besked og modtager 1000 vouchers, der kan bruges i deltagende Sunset Boulevard restauranter*. Præmien kan ikke byttes til kontanter. I tilfælde af flere enslydende navneforslag er det først uploadede navneforslag, der tæller. Ansatte hos Sunset Boulevard og Nørgård Mikkelsen kan ikke deltage i konkurrencen. * Vouchers kan ikke benyttes i Thorshavn og Billund Lufthavn.

 

Held og lykke

0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?