ditburgernavn.dk

Ditburgernavn.dk – Vind 1000 burgere

 

ditburgernavn.dk

Kunne du tænke dig at vinde 1000 burgere? Så skal du da være med i konkurrencen fra Sunset Boulevard.

De har brug for hjælp til at finde på navne til deres nyeste skud på stammen hvad angår burgere..  Det sker på ditburgernavn.dk – Ja før i tiden var det jo sandwich, men det lader til at de har meget mere fokus på burgers – Måske fordi det er hvad folk vil have 😉 – Og de smager da også godt.

Det er klassiske brioche boller som er lyse og lette med en særlig smag. Den ene er med dobbelt cheese og den anden med bacon.

Vær kreativ, for det kræver lidt at vinde 😉

Gå ind på ditburgernavn.dk  for at deltage i konkurrencen.

Her kan du læse betingelserne.

Konkurrencen løber fra d. 23.08.2017 til og med d. 27.09.2017. Du kan indsende så mange navne, som du har lyst til. Dog gives der kun én voucher pr. telefonnummer. Voucheren er gyldig i 7 dage. Vindernavnet udvælges af en jury, sammensat af Sunset Boulevard og reklamebureauet Nørgård Mikkelsen. Vinderen får direkte besked og modtager 1000 vouchers, der kan bruges i deltagende Sunset Boulevard restauranter*. Præmien kan ikke byttes til kontanter. I tilfælde af flere enslydende navneforslag er det først uploadede navneforslag, der tæller. Ansatte hos Sunset Boulevard og Nørgård Mikkelsen kan ikke deltage i konkurrencen. * Vouchers kan ikke benyttes i Thorshavn og Billund Lufthavn.

 

Held og lykke

Published by Mark Källstrøm

Jeg arbejder til dagligt som pædagogmedhjælper på en skole i København. Her nyder jeg at sætte børnene i gang med forskellige aktiviteter på legepladsen som er kæmpe stor, idet den er på 5 etager.I fritiden deler jeg de konkurrencer jeg finder med jer her på hjemmesiden, i nyhedsbrevet, på Facebook mv.Konkurrencer Nonstop er dermed min fritidsinteresse - Og jeg deltager da også selv i de fleste af de konkurrencer jeg lægger op. Af og til bliver jeg også den heldige vinder.Det hele kan gøres op med matematik, for chancen for at vinde afhænger af antallet af præmier og antallet af deltagere - men jo flere konkurrencer man deltager i, jo flere chancer har man.Der er efterhånden mange der har fået øjnene op for Konkurrencer Nonstop, så jeg deler da bare endnu flere konkurrencer - Hvad du ikke ved er, at der bliver delt sindssygt mange konkurrencer, primært på Facebook hver dag.Jeg er uddannet Skov- og Landskabsingeniør og jeg elsker naturen og formidlingen af denne.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *