DFDS Julekalender 2017 - Vind et Commodore mini cruise med DFDS

DFDS Julekalender – Vind et Commodore mini cruise med DFDS

Deltag i DFDS julekalender og vind et Commodore cruise.

Jeg tror også de kommer med en decideret julekalender – Men denne her gælder søndage i advent, hvor du kan vinde et commodore cruise til Oslo.

De har vist et nøglekort som du skal genfinde blandt 3 forskellige. Uanset om du svarer rigtigt eller forkert, er du med i konkurrencen.

Vinderen bliver offentliggjort dagen efter advent

Du kan deltage frem til og med søndag i advent.

Husk at kigge her på hjemmesiden efter endnu flere julekalendere.

Igen i år julehygger vi med sjove konkurrencer og fine præmier. For at deltage skal du være tilmeldt DFDS’ nyhedsbrev. Når du er tilmeldt nyhedsbrevet, modtager du automatisk hver mandag en email med et link til ugens konkurrence, som du kan deltage i til og med den førstkommende søndag kl. 23.59.

I år kan du glæde dig til ekstra store præmier. Hver mandag trækker vi lod om et dejligt CommodoreCruise til Oslo blandt alle ugens deltagere, og mandag den 19. december trækker vi derudover lod om den store hovedpræmie – et CommodoreCruise inkl. morgenmad og middage begge veje for 2 personer. Du får et lod til denne trækning for hver konkurrence, du deltager i, så husk at spille hver uge!

Mandag den 28. november 2016: 1 CommodoreCruise til Oslo for 2 personer

Mandag den 5. december 2016: 1 CommodoreCruise til Oslo for 2 personer

Mandag den 12. december 2016: 1 CommodoreCruise til Oslo for 2 personer

Mandag den 19. december 2016: 1 CommodoreCruise til Oslo for 2 personer

Mandag den 19. december 2016 trækker vi desuden lod om hovedpræmien: 1 CommodoreCruise til Oslo for 2 personer inkl. morgenmad og middag begge veje

Sommercruise – Vind en tur for 4 personer

God fornøjelse!

I opdagede sikkert, at der i weekenden ikke blev tilføjet nogle konkurrencer.

Dette skyldes at jeg i weekenden var i Oslo på et længe ventet Mini Cruise til Oslo med DFDS, alle mine venner og min dejlige kæreste.
Turen havde været planlagt lige siden oktober måned. Jeg har øje for at finde de gode tilbud.
5. december var der i deres julekalender et mega lækkert tilbud.

Hvad fik vi?

Vi fik for 610 kr./pers. kahyt Aftensmad og morgenmad begge veje.
Hver gang vi når til december har de enkelte dage med helt fantastiske tilbud. – Jeg har vel været afsted ca. 30 gange på den tur. Det er fantastisk, for man når at være væk, slappe af og nyde selskabet med sine kære – Og så er man tilbage igen?

Det er ikke engang fordi det er så dyrt at tage afsted længere – Man kan få en middag ombord for 110 kr. -> Man kan selvfølgelig også gå på de dyrere steder, men hvis man er sådan en som mig, der godt kan lide at spare lidt penge når nu man er ude at rejse, så er det en glimrende måde.

På den ene båd har de udendørs jacoussi. Det er en oplevelse for livet at sidde om aftenen i de varme bobler og kigge ud på Oslo-fjorden, hvor der flyder stykker af is rundt i vandet. Jeg sad der engang i over 6 timer 🙂

Hvad kan man lave i Oslo

Når man kommer til Oslo kan man vælge at gå på shopping-tur – Men er man taget afsted i dec-mar. og har man lyst til noget lidt vildere, kan jeg klart anbefale Korketrekkeren. Det er en kælkebakke kun for kælke og så er den 2,5 km. lang. På de 6 timer man har i Oslo kan man nå op til 5 gange. – Når man er nået ned i bunden tager man blot toget op igen. – Der er hurtige kælke og familie kælke og de koster 100-150 NOK -> 24 timers kort til toget koster ca. 90 NOK
Jeg har også flere gange været på Kon-Tiki museet, Fram-museet, gået rundt i dronningens have ved slottet. 6 timer i Oslo er ikke lang tid 🙂 Men det er lige tilpas 🙂

se mere omkring kælkebakken på

Her er der et godt tilbud til jer, hvis i kunne tænke jer at tage afsted på Mini Cruise til Oslo ?

mini cruise til oslo

Vind en valgfri rejse med Turkish Airlines og Billund Airport

VIND en valgfri rejse med Turkish Airlines… Hvor vil du flyve hen? Skriv din favorit i kommentarfeltet på deres Facebook opslag via linket herunder og fortæl dem hvem du vil rejse med, så deltager du automatisk i konkurrencen om at vinde to flybilletter t/r til én af Turkish Airlines’ 292 destinationer

Turkish Airlines flyver 5 gange ugentligt direkte fraBillund Airport til Istanbul… og videre til 292 destinationer verden over fordelt på i alt 117 lande!

Konkurrencen slutter tirsdag den 22. november 2016 kl. 10.00. Herefter finder vi en vinder blandt alle deltagerne og kontakter den heldige person hurtigst muligt! Flybilletterne kan bruges i 2017 –

Doitforever.dk – Vind en drømmerejse for 2 med Spies rejse

Deltag på Doitforever.dk – Spies har lavet en ny reklamefilm på 2,5 minut der handler om, at du bliver gammel fordi du ikke har sex.

Tag på ferie med Spies, hav sex igen og få lysten tilbage. Når du er på ferie, så ser du din partner fra sin unge side igen.

Du kan vinde en eksotisk rejse hvis du tilmelder dig konkurrencen inden d. 30. november. Du kan få rabat på fremtidige ferier alt efter hvor mange børn du har lavet for Danmark.

De første 100 der bestiller får også en gratis hjemkomstpakke med vitaminer og fitness.

Vind en rejse til Den Store Mur i Kina med Newline.

Jeg tror at det her er en af de præmier de fleste drømmer om at vinde – At komme op og lige løbe en lille tur på Den Store Mur i Kina.

Konkurrencen udloddes af BymanSport i samarbejde med Newlinesport International. De kalder den selv for den fedeste konkurrence. Du kan vinde en tur for 2 personer til Kina hvor i skal løbe på Great WAll.

Konkurrencen kører indtil d. 13. november, hvorefter vinderen findes.

For at være med skal du dog bo i København eller rejse lidt, for du skal en tur forbi BymanSport på Øster Farimagsgade 32 og tage et billede af dig selv sammen med Newline kampagnebanneret og poste det på Facebook eller instagram, hvor du tagger Newline.

(Du kan evt. tjekke i din lokale by om der er andre sportsbutikker der samarbejder med Newline omkring den her konkurrence.

Tag turen og vind en rejse – Det kan måske betale sig.

Backpacker spillet

STA Travel Danmark har lanceret Backpacker Spillet, hvor du kan vinde en jordomrejse til en værdi af 20.000 kr.

Svar rigtigt på spørgsmålet på deres Facebook side (Via linket) og vær med i konkurrencen

Konkurrencen kører frem til d. 23. oktober og vinderen trækkes 24. oktober kl. 12.

Den har kørt siden september, men er først opdaget nu. Man har kunnet få et lod i lodtrækningen hver gang man svarede rigtigt på ugens spørgsmål – Men nu er det sidste uge, så skynd dig at deltage og få et lod.

I denne Club Matas Konkurrence har du muligheden for at vinde en rejse for 2 til Californien. Det sker i samarbejde med Hollister, der har lanceret 2 helt nye dufte de kalder for hhv. wawe for her og wawe for him.

Hvis du vil opleve californien, så deltag i konkurrencen her. For at være med, skal du finde opslaget fra Facebook opslaget via linket herunder og skrive navnet på den person som du gerne vil have med hvis du vinder.

Præmien er et gavekort til FDM travel på hele 30.000 kr. som dækker både fly og hotel.

Konkurrencen løber indtil d. 26/08 og vinderen får direkte besked af Matas.

Carlsberg konkurrence

I denne Carlsberg konkurrence kan du vinde en tur ned og se FCK spille mod FC Atra i Rumænien i kvalifikationen til Champions League. De er nemlig gået videre i kvalifikationen og skal nu møde dette Rumænske hold for at kvalificere sig. For at være med i lodtrækningen skal du gå til linket herunder og skrive hvem du gerne vil have med på turen hvis det var dig der vandt. Bemærk at i skal kunne tage afsted på tirsdag morgen d. 26/7. Deltag også i denne dfds julekalender.

Husk, du altid kan se de nyeste konkurrencer her på Nonstop.

Momondo Vind en drømmerejse for 25.000 kr.

Med Momondo Vind en drømmerejse, kan du blive den heldige vinder af en ferie for 2 personer til en værdi af hele 25.000 kr.

For at være med i lodtrækningen skal du følge linket til deres hjemmeside, hvori du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Momondo siger at vinderen selv kan bestemme hvor rejsen skal gå hen, bare der bestilles fly og hotel på Momondo for maks. 2 personer.

Der trækkes lod om 1 stk. gavekort på 25.000 kr. blandt alle tilmeldte til nyhedsbrevet d. 20. juli, og du kan tilmelde dig indtil d. 15. juli.

Det kan selvfølgelig ikke ombyttes til kontanter eller præmier i dfds julekalender.

Sopexa udlodder en rejse til Alsace

Alsace er selvfølgelig stedet vine bliver til. Og du kan vinde en rejse dertil med Sopexa, der forhandler netop vine fra Alsace.

Bemærk, der er en ekstra konkurrence på siden, hvis du går op i menuen og trykker på “konkurrencer”
Når du lander på hjemmesiden, skal du trykke på “Vind Alsacevin og en rejse for 2 til Alsace” for at komme til konkurrencen. Du er også velkommen til at læse lidt om vin fra Alsace først.
For at være med i konkurrencen, skal du svare rigtigt på et spørgsmål – Og svaret står i teksten på forsiden 🙂
Vinderen bliver fundet d. 30. juni.

KopK.dk udlodder i samarbejde med Rapid Travel en motorsportsoplevelse. Det er en tur til Italiens GP der er på højkant og rejsen foregår omkring 1-5 september. Præmien har en værdi af hele 8995 kr.

Hvorfor en isenkræmmer udlodder et motorsportsoplevelse er uvidst, men ikke desto mindre er det da en spændende præmie.

For at være med skal du finde opslaget på Facebook og svare på hvem der samarbejdes med i den her konkurrence – Svaret er Rapid Travel.

Vinderen findes d. 29/5 og kontaktes direkte.

Husk at deltage i de mange andre konkurrencer også. Der er rigeligt med konkurrencer til dig.

Vind et startnummer

OBS! Svaret på spørgsmålet er: Run happy

Her er en spændende konkurrence, hvor du kan vinde adgang til 10 km løb i Amsterdam med Brooks. – Du får et startnummer, VIP adgangsbillet til em i atletik, en overnatning samt fly tur retur. Hovedpræmien har en værdi af 7000 kr. – Du kan også vinde 2. præmien, som er forskellige slags løbesko og shorts fra Brooks.

For at være med i lodtrækningen, skal du blot svare på spørgsmålet de stiller på hjemmesiden (Se svaret ovenfor)

Du kan selv vælge, om du vil tilmelde dig deres nyhedsbrev samtidigt med.

Vinderen findes d. 30. maj.

Spejder Sport er blevet helt bidt af Østrig. Hvem er ikke det? – Med de frodige bjerge er det i hvert fald noget helt andet natur end den vi er vant til herhjemme i Danmark.

Hvis du kan lide at vandre, specielt i bjergene, så kan det nu blive dig der vinder et ophold for 4 personer på Zell am See-Kaprun. Det er et vandreophold der udloddes og for at være med, skal du bare skrive en kommentar til deres opslag om konkurrencen.

Du får ikke transport og forplejning med – Og kan heller ikke bytte præmien, så du skal være interesseret i at vinde den.

Der bliver trukket lod i næste uge (23.-30 maj)

Vind med Cykelpartner og Højmark rejser

Cykelpartner.dk og Højmark rejser udlodder i samarbejde med et gavekort på 15.000 kr. til at rejse for. Du kan bruge det enten på en skiferie eller på en sommerrejse – Og for at være med i kampen om at vinde den lækre præmie, skal du tilmelde dig deres nyhedsbrev senest fredag d. 27. maj.

Du modtager herefter nyhedsbrev fra både Cykelpartner.dk og Højmark rejser… Men du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Vinderen bliver kontaktet direkte, men offentliggøres også i deres nyhedsbreve. Præmien kan bruges i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Bliver det dig der vinder, vil jeg meget gerne høre din historie.

Her er en konkurrence hvor du gerne må spile øjnene op. Bygma er den store velgører og udlodder hovedpræmien som har en værdi af 22.000 kr.

Du får: Privatfly, Hotel inkl. morgenmad samt transport til og fra Formel 1 banen Monza i Italien. – dette er for 2 personer.

Men ikke nok med det!

Der er også masser af 2. præmier og den samlede værdi af alle præmierne løber op i 75.687 kr.

Hovedpræmien er til Formel 1 løbet i Monza d. 2.-4. september 2016.

For at være med, skal du blot udfylde formularen med dine kontaktinformationer – Og det er helt valgfrit om du vil modtage nogle nyhedsbreve.

Deltag senest d. 22/5 – Herefter findes vinderne.

Vind en miniferie

Randers Storcenter har fundet kærligheden til konkurrencer og udlodder nu en rejse for 2.

Vind en miniferie for 2 til lübeck og tag din kone, mand, kæreste, ven, veninde, familiemedlem eller en anden valgfri med på ferie.

Konkurrencen kører på deres Facebook side hvor de har lavet et konkurrenceopslag som du skal ind og finde.

Sådan deltager du i konkurrencen

Da det er en Facebook konkurrence, skal du altså have en profil på Facebook for at kunne vinde. Har du ikke en Facebook profil, og vil du gerne deltage i konkurrencer, så gå til forsiden af Konkurrencer Nonstop – Her finder du også nogle hvor du ikke nødvendigvis skal have en profil på det sociale medie.

Ind på deres Facebook opslag om konkurrencen skal du like deres side og skrive en kommentar med, hvem du godt kunne tænke dig at tage med på miniferie og hvorfor det lige skal være jer der skal vinde præmien.

Dette er præmien:

Præmien: Vind en miniferie fra Happydays  i form af et ophold for 2 på det Lübeckske Hotel Hanseatischer. Her får i hele 2 overnatninger samt 2 morgenbuffetter, en tre-retters middag samt en velkomstdrink.

Hvis du vinder kan du ankomme frem til d. 14. august 2017.

Vinderen findes

selvfølgelig d. 14. februar blandt alle dem der har deltaget ved at like og kommentere.

Kan du ikke få nok af konkurrencer, så følg med på Konkurrencer Nonstop hvor der løbende bliver lagt nyt op hvor du kan vinde massevis af spændende præmier.

Held og lykke!

0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?