DFDS Julekalender 2017 - Vind et Commodore mini cruise med DFDS

DFDS Julekalender 2016 – Vind et Commodore mini cruise med DFDS

Deltag i DFDS julekalender 2016 og vind et Commodore cruise.

Jeg tror også de kommer med en decideret julekalender – Men denne her gælder søndage i advent, hvor du kan vinde et commodore cruise til Oslo.

De har vist et nøglekort som du skal genfinde blandt 3 forskellige. Uanset om du svarer rigtigt eller forkert, er du med i konkurrencen.

Vinderen bliver offentliggjort dagen efter advent

Du kan deltage frem til og med søndag i advent.

Husk at kigge her på hjemmesiden efter endnu flere julekalendere.

Igen i år julehygger vi med sjove konkurrencer og fine præmier. For at deltage skal du være tilmeldt DFDS’ nyhedsbrev. Når du er tilmeldt nyhedsbrevet, modtager du automatisk hver mandag en email med et link til ugens konkurrence, som du kan deltage i til og med den førstkommende søndag kl. 23.59.

I år kan du glæde dig til ekstra store præmier. Hver mandag trækker vi lod om et dejligt CommodoreCruise til Oslo blandt alle ugens deltagere, og mandag den 19. december trækker vi derudover lod om den store hovedpræmie – et CommodoreCruise inkl. morgenmad og middage begge veje for 2 personer. Du får et lod til denne trækning for hver konkurrence, du deltager i, så husk at spille hver uge!

fødselsdagsspil

Mandag den 28. november 2016: 1 CommodoreCruise til Oslo for 2 personer

Mandag den 5. december 2016: 1 CommodoreCruise til Oslo for 2 personer

Mandag den 12. december 2016: 1 CommodoreCruise til Oslo for 2 personer

Mandag den 19. december 2016: 1 CommodoreCruise til Oslo for 2 personer

Mandag den 19. december 2016 trækker vi desuden lod om hovedpræmien: 1 CommodoreCruise til Oslo for 2 personer inkl. morgenmad og middag begge veje

Regler for DFDS julekalender 2016

 • Du kan deltage i hver af de 4 advent konkurrencer en gang – for hver gang du deltager i en konkurrence, optjener du et lod til trækningen af hovedpræmien, der trækkes mandag den 19. december 2016
 • Konkurrenceperioden løber for hver konkurrence 1 uge fra mandag til søndag
 • Vinderne trækkes tilfældigt blandt alle, der deltager i konkurrencen
 • Vinderne trækkes hver mandag, hvor navn og by offentliggøres på denne side
 • Vinderne modtager deres gevinst med posten i løbet af ca. 2 uger
 • Aldersgrænsen for at rejse på cruise er minimum 20 år. Personer under 20 år må rejse på cruise med en forælder. Personer på 18 og 19 år må rejse på cruise uden forældre under forudsætning af, at de rejser med en gruppeleder. Der skal være mindst én gruppeleder for hver 2 personer under 20 år.
 • Skulle der opstå tvivl eller uenighed om konkurrencevilkårene, er det DFDS, der afgør spørgsmålet eller fastlægger fortolkningen efter eget skøn. DFDS forbeholder sig retten til, uden varsel, at ændre eller lave tilføjelser til nærværende regler. Der kan i forbindelse med deltagelse i konkurrencen eller på grund af andre forhold ikke gøres erstatningskrav gældende mod DFDS.
 • Brug af denne side og dens funktioner samt alt materiale og information sker på ejet ansvar. DFDS fraskriver sig ethvert ansvar i forhold til tab af data og/eller ændringer i brugernes systemer som en konsekvens af brug.
 • Alt materiale på siden ejes enten af DFDS eller af eksterne rettighedshavere. Materialet er beskyttet af loven om ophavsret og varemærke. Du må ikke på nogen måde kopiere, ændre, gengive, sende ud igen eller distribuere materiale fra denne side, inkluderer også de underliggende koder og software, med mindre der er givet tilladelse til det. Indholdet på denne side må kun benyttes til privat og ikke-kommercielt brug. Ethvert uautoriseret brug, der inkluderer DFDS navn, varemærke samt materiale, vil medføre erstatningskrav.
 • DFDS overholder persondataloven. Dine kontaktdata behandles fuldt fortroligt og videregives ikke til tredjepart.
 • DFDS Julekalender 2016 – Vind et Commodore mini cruise med DFDS

God fornøjelse!

Held og lykke!

Deltag i konkurrencen

fødselsdagsspil

fødselsdagsspil

0 Comments

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?