Vind 5000 kr. gavekort til COOP – denlillepostkasse.dk

(For at deltage i konkurrencen, skal du ind på www.denlillepostkasse.dk – IKKE HER på Konkurrencer NONSTOP)

Velkommen til Konkurrencer NONSTOP

Vil du deltage i konkurrencer? – Så er du kommet til det rigtige sted. – Klik her for at se ALLE konkurrencer

Du er velkommen til at deltage i de konkurrencer du har lyst til. – Heriblandt Coop’s konkurrence om 5000 kr.

Er du landet på denne side, fordi du leder efter Coop’s nye tiltag, hvor du kan vinde 5000 kr. til Coop, så fortvivl ej. Den finder du her denlillepostkasse.dk

Coop har lanceret en kæmpestor konkurrence, hvor du kan vinde 5000 kr. hver dag ved at tilmelde dig den lille postkasse. Den lille postkasse.dk er en hjemmeside, hvis eneste formål er, at indhente tilladelser til at sende tilbudsmails ud til forbrugerne.

Vind 5.000 kr. til Coop

Herunder kan du deltage i konkurrencen om 5.000 kr. til Coop – Du er automatisk med i konkurrencen, når du tilmelder dig denlillepostkasse.dk – OBS! Du er lige nu på konkurrencer-nonstop.dk – Du skal ind på denlillepostkasse.dk

 

Coop har skiftet distributør

De har nemlig skiftet distributør og sender derfor nu kun tilbudsmails ud til folk, der aktivt har tilvalgt dem. Det er et vovet sats og gælder for alle kunder i superbrugsen, dagli’brugsen, irma, fakta & Kvickly.

Når du tilmelder dig, sker det fra d. 1. januar 2016 og det er et samarbejde med Post Danmark der i forvejen er hårdt ramt. Post Danmark kan sortere og udsende individuelle tilbudsaviser til hver enkelt borger.

Det er selvfølgelig rigtig miljøvenligt, kun at sende tilbudsaviser ud til folk der ønsker dem – I stedet for at millioner af tilbudsaviser havner direkte i skraldespanden uden at blive læst. Deres Nej Tak + er ophørt og overtaget af denne anden.

Du deltager i konkurrencen om 5000 kr. dagligt.

Denlillepostkasse er en hjemmeside oprettet af Coop – Du er lige nu kommet til et opslag fra Konkurrencer NONSTOP, hvori der skrives om denne konkurrence – Min side har intet med Coop at gøre, og du bedes venligst læse hvad du tilmelder dig.

På Konkurrencer NONSTOP kan du deltage i lige det du har lyst til – Der er årligt præmier for over 1.000.000 kr., så det er bare med at komme i gang for at få en chance for at vinde noget i konkurrencen.

Brug for rabatkoder? Besøg rabatterne.dk

Du har nu muligheden for at blive den heldige vinder af 5000 kr. til Coop. De har netop lanceret en kæmpe konkurrence, for at få folk til manuelt at TILMELDE sig deres nyhedsbrev, i stedet for blot at sende dem ud til en masse der måske ikke ønsker at modtage dem overhovedet. Det hele foregår på denlillepostkasse.dk og man skal tilmelde sig min. 1 tilbudsavis i postkassen for at deltage. Til gengæld trækker de HVER dag en vinder af et gavekort på 5000 kr. til Coop.

Det smarte er, at du kan være tilmeldt “Reklamer – nej tak” og samtidigt modtage deres tilbudsaviser, fordi du netop giver dem lov til at udsende dem med posten.

Stor chance for gevinst – 370.000 kr. i præmier

HVER dag – Resten af året – trækker de en vinder af 5000 kr. – Så der er altså rigeligt med mulighed for at blive den heldige vinder. Der trækkes en vinder hver dag fra d. 19 oktober til d. 31. dec. – Og det giver sig selv, at jo før du er med, jo større chance har du for at vinde – For databasen vokser også dagligt. Du kan dog også kun vinde én gang. Der er præmier for i alt 370.000 kr. – Dvs. 74 præmier i alt á 5000 kr.

De trækker vinderne 1 gang om ugen for de forgange 7 dage – Der trækkes altså 7 vindere på én gang – Men det svarer til én vinder dagligt. Du skal svare på vindermailen inden for 7 dage, ellers kan præmien bortfalde eller gå til anden side.

Når vinderne er fundet, kan de ses her: http://denlillepostkasse.dk/

Husk at deltage i de mange andre konkurrencer her på Konkurrencer NONSTOP.

Det eneste som denlillepostkasse bliver brugt til er, at indsamle dine data, så de kan sende dig tilbudsaviser. Det kan være den også bliver hjemsted for de digitale tilbudsaviser som de udbyder – Det kunne meget vel tænkes, da det kan være dyrt for virksomhederne at folk bruger etilbudsavis mv.

Se desuden rabatterne.dk – Rabatkoder til ALT

Hver uge bliver der fundet 7 vindere og de bliver alle sammen offentliggjort på hjemmesiden, så følg med – Det kunne jo være dig der løb af med sejren.

Held og lykke i konkurrencen.

2 Comments
  1. Alis Ringsing 2 år ago

    Lyder spændende

  2. Mohamed Hassan 2 år ago

    Hi Jeg hope Jeg er Vind et gavekort

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Konkurrencer NONSTOP   |

Log in with your credentials

Forgot your details?